Na kolesach DT Swiss sa packa z pevnych os da odpojit. Aspon na mojom Canyone Aeroad to tak je. A packu mam len jednu, ktora sa preklada podla toho, ktore koleso chces uvolnit. copyrightwww.mojekolo.sk www.mojekolo.sk
Este jeden konstruktivny bod odo mna: chyba ti "krytka" na thru-axle na prednom kolese. Je to vidno na prvom a druhom obrazku. Namiesto decentneho cierneho krytu tam svieti biela farba. Skus kontaktovat Canyon, ci neposlu novu
Viem bohužial som ju straťil pri demontáži. Už mám objednanú
Technická: zámok sedlovky (seatmast) je ok? Videl som nejaké videá, kde bol problem s nastavením sedla, velká vola, sedlo sa pohybovalo, tazko sa nastavovalo.
petersa Zatiaľ neviem povedať, keďže som nemal čas bicykel vyskúšať. No na zámku je napísaný dosť vysoký maximálny moment, až 16Nm tak zrejme je to nutné dosť utiahnuť. Zvyčajne býva 5-6Nm na iných zámkoch čo som mal.
Moja modrá strela na cesty
Od marca kedy som ho sem pridával prvý krát som vymenil sedlo, plášte, kazetu, barany a omotávku.
Možno niekedy do budúcna ešte vymením kolesá za karbóny.
Nový kamoš domov. Specialized Roubaix Comp 2022. Krásna červená ale len na slnku. 9,3 kg s pedálmi. Celkom dosť ale sú tam 2kg kolesá a 30tky plášte a odpruženie tiež niečo váži. Sada je Sram Rival eTap AXS.
Tiež som z tej váhy nemilo prekvapený, ale ešte čosi pochudne, a po Vianociach aj ja, bude to dobre. Dobrý endurance bajk sa dá kúpiť aj lacnejšie ale mňa osobne dosť zaujal ten future shock tak som šiel špecificky po tomto modely. Plánujem ho využívať aj ako gravel, takže sa to hodí. Najvyššia rada týchto bicyklov váži okolo 7kg čiže vie byť ten bicykel ľahký ale kto ma na to peniaze?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ako je na foto 8150g (sedlo 315g, kolesá 1730g).
Kolesá a sedlo pôjdu karbónové
Viem bohužial som ju straťil pri demontáži. Už mám objednanú
Od marca kedy som ho sem pridával prvý krát som vymenil sedlo, plášte, kazetu, barany a omotávku.
Možno niekedy do budúcna ešte vymením kolesá za karbóny.
To by dnesni junacikovia riadne bedakali, keby tych par deka hmotnosti naviac do kopca tahat mali
ps. vaha sa precenuje.
Ale inak super stroj!