Ano na trailoch je nove znacenie namalovane na stromoch. Znacky a farby su podla IMBA len je to upravene na nasu lokalitu. Takze tuto variantu hadam uz nikto neskopne. Je to totozne s nasou info tabulou pri zvodidlach. Casom pribudnu este niake cedulky na pne a doplnia sa dalsie info tabule aj v inych castiach Breziny. Zial v rychlejsom tempe sa to nestiha, nieje to este cele hotove.
Rovnako pribudlo znacenie aj na turistickych chodnikoch na ziadost mesta. Nakolko su stale ludia co nepochopili, ze nesmu tadial jazdit a bezny ludia furt p*cuju!!!! Takze Vas poprosim, tam kde je panacik NEJAZDIT!!!
Pojde to aj cez ofiko kanale od mesta aj cez Divo ako uz xykrat.
Pokial s tym ma niekto problem treba sa obratit tu na mna. Pripadne napisat mail na Divo alebo priamo na MHSL Trencin. Pokial sa situacia na oznacenej Kyslikovke a Naucakoch nezmeni, pribudnu brany a prekazky tak aby to bolo nezjazdne.
Dnes ma zavialo cez Ilavu do Trenčína.
Gusto0, ak sem ešte planujes ist, tak Ilavsky most asi takto.
Už v TN na ulici L.Starka hore na hrádzi som si všimol takéto, predpokladám svetlá. Kto tadial chodite, funguje to?
to su kkti - to nebude stat ani za dva roky. inak strasna tragedia tento most. kolko? 5? rokov im trvalo od uzavretia kym ho zacali opravovat? ten termin asi nestihnu
"Ilava-žel. stanica – Ilava-sever
Pre poškodený most cez Vážsky kanál je uzatvorená cesta II. triedy č. 574 v úseku Ilava-žel. stanica – Ilava-sever. Zriadená obchádzka je vyznačená dopravnými značkami. po ceste II/574, II/574A a I/61.
Platí od 27.11.2018 do 31.12.2023"
Na margo toho mostu v Ilave - chapem, ze zijeme v state kde nic poriadne nefunguje, ale na komunalnej urovni sa to musi dat preverit a zistit kto pochybil. Ved tam musia byt nejake zmluvy a podpisy na nich.
Dnes ma zavialo cez Ilavu do Trenčína.
Už v TN na ulici L.Starka hore na hrádzi som si všimol takéto, predpokladám svetlá. Kto tadial chodite, funguje to?
Svieti to paradne, fakt dobra vec. To by mohlo byt aj na cyklo pod Skalkou.
Od žel.stanice VLÁRSKY PRŮSMYK po žel.priecestie ide nová cyklotrasa ale potom treba ísť po ceste cca 800m až do Sv.Štepán. tam sa zasa napojíš na cyklotrasu.
Od žel.stanice VLÁRSKY PRŮSMYK po žel.priecestie ide nová cyklotrasa ale potom treba ísť po ceste cca 800m až do Sv.Štepán. tam sa zasa napojíš na cyklotrasu.
Povrch tej novej časti je asfalt alebo makadam? T.j. je to zjazdné aj na cesťáku čo len gravel / MTB?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rovnako pribudlo znacenie aj na turistickych chodnikoch na ziadost mesta. Nakolko su stale ludia co nepochopili, ze nesmu tadial jazdit a bezny ludia furt p*cuju!!!! Takze Vas poprosim, tam kde je panacik NEJAZDIT!!!
Pojde to aj cez ofiko kanale od mesta aj cez Divo ako uz xykrat.
Pokial s tym ma niekto problem treba sa obratit tu na mna. Pripadne napisat mail na Divo alebo priamo na MHSL Trencin. Pokial sa situacia na oznacenej Kyslikovke a Naucakoch nezmeni, pribudnu brany a prekazky tak aby to bolo nezjazdne.
Diky
"Ilava-žel. stanica – Ilava-sever
Pre poškodený most cez Vážsky kanál je uzatvorená cesta II. triedy č. 574 v úseku Ilava-žel. stanica – Ilava-sever. Zriadená obchádzka je vyznačená dopravnými značkami. po ceste II/574, II/574A a I/61.
Platí od 27.11.2018 do 31.12.2023"
Svieti to paradne, fakt dobra vec. To by mohlo byt aj na cyklo pod Skalkou.
Povrch tej novej časti je asfalt alebo makadam? T.j. je to zjazdné aj na cesťáku čo len gravel / MTB?