Ahojte. Neviem natiahnut aktivity na GC. Prisiel som domov, pripojil Edge 800 k PC a spustil Garmin Express. Vyckal kym sa syncne a tak cakal ci sa to zobrazi na Strave. Nezobrazilo sa. Hladal som kde to viazne, a aktivitu nenatiahlo ani na GC. Neviete co s tym?
otázočka, predvčerom bol nejaký výpadok GC , mal som v ten deň 2 aktivity na Fenix7, tú druhú nahralo a tú prvú stále nie, je nejako možnosť ručne dat príkaz na export - synchronizáciu?(takú možnosť som mal na Huawei)
kucofly pokial ja viem, tak prikaz na export (v hodinach) nie je. Ja v takomto pripade pouzivam pripojenie kablom k PC - to sa zobrazi ako USBcko (asi vies) a z priecku aktivit vytiahnem manualne .FIT file/ Ten uploadnem na garmin a to sa potom posunie kam to mam napojene (strava,....).
otázočka, predvčerom bol nejaký výpadok GC , mal som v ten deň 2 aktivity na Fenix7, tú druhú nahralo a tú prvú stále nie, je nejako možnosť ručne dat príkaz na export - synchronizáciu?(takú možnosť som mal na Huawei)
bol. mali problem so serverom. ale mne sa vsetky nedelne aktivity stiahli v pondelok
čawte garmiňáci, už dlhšie sledujem problém s párovaním Garmin 945 a Iphone 12 pro ceu bluetoth, proste nie, nespoji, nesynchronizuje a po odstránení zariadenia z aplikacia GC, už ho ani nevidí
mate niekto takýto problém?
už pomaly zvažujem, že to vymením za coros pace 3
Daj odstrániť aj naopak mobil z hodiniek a potom ich spáruj nanovo. A hlavne kukni nech máš 2x BT. Klasiku sj BLE. Jedno používa ba notifikácie, druhé na prenos dát do mobilu.
nazdar, mam nove FR 255 a neviem preco ale nejdu mi na nich skoro ziadne notifikacie
idu zatial len spravy z FB msg a nic ine mi nechodi.
na ostatnych hodinkach co mam priparovane Fenix3, Vivoactive3 to chodi normalne a na FR 255 len ten MSG.
skusal som to uz asi 20x odparovat, naparovat, vsetky upozornenia v aplikaciach aj v connecte povolovat ale napriek tomu mi prichodzi mail na Fenixoch pipne a na FR255 nie,
nerozumiem tomu
urcite bude len neviem kde a nechapem preco to nechodi
teraz mi niekto volal tak na to prislo upozornenie ze prichadzajuci hovor
ale ked mi pride mail alebo nejaka notifikacia z inej apky, kludne aj reklama tak nic
este cakam co whatsapp
Viete niekto prosím prečo mi prestalo ukazovať tréningový stav? Do 25.6. to ukazovalo pekne po každom výjazde a potom sa to pototo... Nič som nemenila a jazdím stále.
neviete ako zmenit mapu v garmin connecte na webe? Je tam na vyber google, HERE a openstreet ale vsetko su to nepouzitelne mapy. Chcel by som tam dostat freemap.sk alebo mapy.cz
Bohužiaľ to nejde . Dúfal som, že vznikne niečo na spôsob Strava MapSwitcher, ale vraj to nie je možné kvôli uzavretému API. Tiež ma to dosť štve, lebo router majú fajn, ale mapové podklady za moc nestoja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bol. mali problem so serverom. ale mne sa vsetky nedelne aktivity stiahli v pondelok
mate niekto takýto problém?
už pomaly zvažujem, že to vymením za coros pace 3
idu zatial len spravy z FB msg a nic ine mi nechodi.
na ostatnych hodinkach co mam priparovane Fenix3, Vivoactive3 to chodi normalne a na FR 255 len ten MSG.
skusal som to uz asi 20x odparovat, naparovat, vsetky upozornenia v aplikaciach aj v connecte povolovat ale napriek tomu mi prichodzi mail na Fenixoch pipne a na FR255 nie,
nerozumiem tomu
teraz mi niekto volal tak na to prislo upozornenie ze prichadzajuci hovor
ale ked mi pride mail alebo nejaka notifikacia z inej apky, kludne aj reklama tak nic
este cakam co whatsapp
btw mam to po slovensky
tak som preinstaloval Connect v mobile, pozapinal vsetky mozne povolenia co este sli a mail uz ukazuje, uvidime co dalej
No veru nie 🤦🏻♀️ vďaka. Bože pomoooooc, ja som blondína