Ahojte. Neviem natiahnut aktivity na GC. Prisiel som domov, pripojil Edge 800 k PC a spustil Garmin Express. Vyckal kym sa syncne a tak cakal ci sa to zobrazi na Strave. Nezobrazilo sa. Hladal som kde to viazne, a aktivitu nenatiahlo ani na GC. Neviete co s tym?
Poprosím Vás o pomoc so zdieľaním polohy livetrack:
Nefunguje mi automatické spustenie (aj keď to mám zapnuté v Garmine connecte). Vtedy to nejde spustiť ručne (v poriadku) a napíše info - Začatím aktivity na zariadení (hodinkách Instict 2) začnete zdieľať svoju polohu. Spustil som aktivitu s GPS na hodinkách, a nič mi neoznámilo, žiadny livetrack, že sa spustil, ani nerozposlalo maily (je pravda, že som to skúšal vonku bez mobilných dát, ale bola tam wifi z domu, telefón som mal pri sebe a spárovaný s hodinkami). Keď vypnem auto spustenie a spustím to ručne v G. Connecte na mobile, tak sa maily rozpošlú. Tam v odkaze sa na mape objavila poloha, keď som začal aktivitu, opäť skúšané bez dát len cez wifi. Prečo to teda ručne funguje a pri automaticky sa nič nedeje? Nechce sa mi vždy, keď budem chcieť zdieľať polohu, zakaždým to púšťať v mobile.
Ďakujem za odpovede.
Ahoj,
aby livetrack fungovalo správne, musíš mať zapnuté dáta, až vtedy sa zapne livetrack. Ak by si na bicykli vyrazil bez zapnutých dát, a po cca 1h zapneš manuálne dáta/dostaneš sa do miesta kde máš mobilný signál, vtedy sa zapne livetrack. S Wifinou a livetrack skúsenosť nemám, ale je pravda, že sa mi viackrát stalo že GarminConnect nechcel synchronizovať aktivitu na Wifi a po zapnutí mobilných dát to šlo hladko....akosi ten GarminConnect viacej ľúbi mobilné dáta než wifi, moja skúsenosť Ja livetrack používam už dlho, frajerka sleduje kde som a doma ma čaká čerstvo navarené jedlo....moderné technológie vedia poslúžiť
signal47 - Ahoj. Bude to tak, ako píšeš. Z wifi nič nespustilo, keď som behal so spustenou aktivitou po dvore a na wifine. S nastavením a spustením cez dáta to spustilo... Inak mne to zdieľanie polohy naživo dosť žerie z baterky mobilu (Samsung A51) , takže to bežne nezapínam, a na diaľkové jazdy by som musel brať powerbanku.
@Lubos-TN pre VO2Max aspoň podľa návodov čo som dávnejšie pozeral bolo treba zaznamenávať GPS aktivity bežecké alebo chôdzu či bežky... Bike mal fungovať iba s power metrom. No aj napriek tomu mne hodinky iba z cyklistických záznamov aktualizujú takmer pravidelne VO2Max. Nosím ich stále, čiže monitorujú aj regeneráciu i HRV mám vždy zmerané.
Musíš behať opakovane....
A vlastne na čo potrebuješ to číslo?...normálne trénuj, behaj....kontroluj si pulzy , pace, vzialenosť......číselka riešiace výkon zatiaľ nech ťa netrápia....43 na "meranie pipíkov" aj tak nie je
HERPY Nie, nepomôže. Keď nebehá tak mu to nemá odkiaľ zobrať VO2MAX. Samozrejme ani tréningový stav.
"Odhad sa spočiatku môže zdať nepresný. Zariadenie vyžaduje niekoľko behov, aby zistilo viac informácií o vašej bežeckej výkonnosti. Behajte aspoň 10 minút vonku."
Druhou variantou je hodinka (EDGE + hruďák) + wattmeter.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nefunguje mi automatické spustenie (aj keď to mám zapnuté v Garmine connecte). Vtedy to nejde spustiť ručne (v poriadku) a napíše info - Začatím aktivity na zariadení (hodinkách Instict 2) začnete zdieľať svoju polohu. Spustil som aktivitu s GPS na hodinkách, a nič mi neoznámilo, žiadny livetrack, že sa spustil, ani nerozposlalo maily (je pravda, že som to skúšal vonku bez mobilných dát, ale bola tam wifi z domu, telefón som mal pri sebe a spárovaný s hodinkami). Keď vypnem auto spustenie a spustím to ručne v G. Connecte na mobile, tak sa maily rozpošlú. Tam v odkaze sa na mape objavila poloha, keď som začal aktivitu, opäť skúšané bez dát len cez wifi. Prečo to teda ručne funguje a pri automaticky sa nič nedeje? Nechce sa mi vždy, keď budem chcieť zdieľať polohu, zakaždým to púšťať v mobile.
Ďakujem za odpovede.
Ahoj,
aby livetrack fungovalo správne, musíš mať zapnuté dáta, až vtedy sa zapne livetrack. Ak by si na bicykli vyrazil bez zapnutých dát, a po cca 1h zapneš manuálne dáta/dostaneš sa do miesta kde máš mobilný signál, vtedy sa zapne livetrack. S Wifinou a livetrack skúsenosť nemám, ale je pravda, že sa mi viackrát stalo že GarminConnect nechcel synchronizovať aktivitu na Wifi a po zapnutí mobilných dát to šlo hladko....akosi ten GarminConnect viacej ľúbi mobilné dáta než wifi, moja skúsenosť
Nastavenie / Fyziologické metriky/ Upozornenie o výkone/ Nové VO2max
A vlastne na čo potrebuješ to číslo?...normálne trénuj, behaj....kontroluj si pulzy , pace, vzialenosť......číselka riešiace výkon zatiaľ nech ťa netrápia....43 na "meranie pipíkov" aj tak nie je
"Odhad sa spočiatku môže zdať nepresný. Zariadenie vyžaduje niekoľko behov, aby zistilo viac informácií o vašej bežeckej výkonnosti. Behajte aspoň 10 minút vonku."
Druhou variantou je hodinka (EDGE + hruďák) + wattmeter.