Prvy clanok su tupky a druhy su aktualne.cz. Neviem ako to nazvat. Tupky su uplny bulvar. Aktualne.cz mozes prirovnat k nasim aktualitam.
A aj ten alkotester bude - ak ludia nezvolia politikov, ktori to zrusia. O tom je demokracia. Ked mas vladu o ktorej si vacsina volicov mysli, ze je zla, zvolime inu. A toto priebezne "na*ieranie" volicov moze viest k tomu zo strany volicov alebo k pokusom o obmedzenie demokracie zo strany aktualne zvolenych.
PS: Kto z vas spomali zo 130 na 60 na R1 pri Hronskej Dubrave ? 60tka tam je kvoli tomu, ze su poskodene zvodidla.
prvý raz som spomalil na všetkých, potom pár krát som zvolnil pod 100, a potom som už len prešiel do ľavého pruhu a ignoroval som to ... áno zaslúžim si zobrať vodičák ... alebo by bolo lepšie to trochu rýchlejšie opraviť?
...Urcite nie som ho jeho fanusik, ale neviem o tom, ze by Kissinger bol medzinarodnym tribunalom odsudeny, sudeny za vojnove zlociny, alebo co i len formalne obzalovany z nich.
Skor dosiahneme moznost cestovania do inych galaxii ako v Star Treku ako by ICC sudil a odsudil nejakeho zapadneho politika.
prvý raz som spomalil na všetkých, potom pár krát som zvolnil pod 100, a potom som už len prešiel do ľavého pruhu a ignoroval som to ... áno zaslúžim si zobrať vodičák ... alebo by bolo lepšie to trochu rýchlejšie opraviť?
Nie, zaslúžiš si pochvalu! Plynulou jazdou si znížil emisie, aj ja tak robím 😉
Toto je nazor cloveka, co vie ako to v islamskych krajinach chodi.
Skuste si predstavit ko to bude vyzerat v zapadnej Europe o generaciu alebo dve. Nabozenstvo nepusti. A to Islamske velmi privetive voci nam neveriacim nie je.
Vybrané z diskusie na sme no ak je to pravda tak...
Nuz, Fico uz zacal frontalny utok aj na media. Ficov poskok Gedra chce zasiahnut voci Zavodskemu, lebo dal priestor ludom bojujucim proti hoaxom, ktorych Estok vyhodil.
'Realita je však taká, že 30. novembra na úrade vlády skončilo šesťčlenné oddelenie expertov na strategickú komunikáciu. Viedla ho bývalá analytička Globsecu Miroslava Sawiris. V piatok v relácii Rádia Expres Braňo Závodský Naživo vysvetľovala, že ich náplňou neboli „nátlakové kampane“, ale komunikovanie hodnôt, ktoré si zadefinoval štát.
„Venovali sme sa témam ako je demokracia, EÚ, NATO, ale aj dôležitým momentom našej histórie. Získali sme napríklad ocenenie za kampaň o Jozefovi Gabčíkovi, ktorého podľa prieskumov nepozná polovica Slovákov,“ vysvetlila Sawiris.'
'Gedra po odvysielaní tejto relácie v Rádiu Expres, ktorej hosťom bol aj ďalší bývalý štátny odborník Daniel Milo, avizoval, že proti takýmto rozhovorom zakročí. Oznámil tiež, že podáva podnet na reláciu Braňo Závodský naživo na Radu pre mediálne služby „pre jej totálnu zaujatosť“.
Avizoval aj právne kroky proti Miroslave Sawiris, ktorá podľa neho mohla svojimi vyjadreniami porušiť zásadu mlčanlivosti. Tá sa v relácii ohradila voči Gedrovým vyjadreniam, že nútili niekoho „písať modrým perom“.'
o koho oznaci Fico, Pellegnepriatela zacina pripominat komunisticky puc z 1948.
Banda jedna mafianska zlodejska hajzlovska ocisti a oslobodi seba aj tych svojich kumpanov obvinenych sviniarskych...
sa drzia svojho hesla: "vyhraj volby mozes vsetko"
Jednobunkovce volili, fekalie zvitazili.
V normalnej modernej krajine, kde obcania nemaju nikotinovo-liehove spongie namiesto mozgov, by takto volby nedopadli.
Kandidovat moze aj sam diabol, ale je na ludoch ci bude realne zvoleny...
Úplne náhodou (ale dobrovoľne) som dnes poobede popri soferovani počúval Sobotné dialogy,veď viete s kým...To, čo nechcel, neprezradil - čaká sa na oficiálne zverejnenia v pondelok a stredu - ale tam, kde 'sa neovladol' alebo aj umyselne používal vulgarizmy, išla z toho hrôza. Jedna konkretna veta by tu citovana neprešla, bude iste v mediach. Ďalšia o novinároch, ktorí sa ťahajú ako sople. Bolo na ňom na míle ďaleko počuť, aké je jeho vnútorné nastavenie.hnev, pomsta.
Peniaze na zachovanie sociálnej úrovne sa našli, nikomu neubudne...odkiaľ neprezradil, ale banky to postihne.
Aspoň jedna dobrá správa, kandidovať za prezidenta (asi) nebude. Ma teraz vplyvnejsiu pozíciu a moc je to hlavne, o čo ide.
je v plnej sile a dostal druhu sancu, toto z ruk uz nepusti, vie co chce, je to jeho zivot, nic ine nema, preto tak bojuje a tvrdo si pojde za tym a nevidim nikoho, kto by mu v tom zabranil, v idealny cas sa spamatal, dokonale sa zorientoval v tejto postfaktualnej dobe, vyuzil vsetky jej benefity, volici mu zozeru aj vrazdu v priamom prenose, paradne rozdelil spolocnost, ktorej normalna a ako tak politicky aktivna cast, ostala s trenkami pri clenkoch a este dlho sa z toho nespamata, ideme smer Madarsko a toto nebude na jedno volebne obdobie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A aj ten alkotester bude - ak ludia nezvolia politikov, ktori to zrusia. O tom je demokracia. Ked mas vladu o ktorej si vacsina volicov mysli, ze je zla, zvolime inu. A toto priebezne "na*ieranie" volicov moze viest k tomu zo strany volicov alebo k pokusom o obmedzenie demokracie zo strany aktualne zvolenych.
PS: Kto z vas spomali zo 130 na 60 na R1 pri Hronskej Dubrave ? 60tka tam je kvoli tomu, ze su poskodene zvodidla.
Skor dosiahneme moznost cestovania do inych galaxii ako v Star Treku ako by ICC sudil a odsudil nejakeho zapadneho politika.
Zametac podkobercowy
Nie, zaslúžiš si pochvalu! Plynulou jazdou si znížil emisie, aj ja tak robím 😉
100 dni neubehlo ale uz sa "upratuje"
https://svet.sme.sk/c/23251561/francuzsky-prezident-vyzval-vyspele-staty-aby-do-roku-2030-prestali-vyuzivat-uhlie.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/musime-se-branit-zakazme-hidzaby-rika-belgicka-politicka-kte/r~c6d56e4c8e4d11eea9eeac1f6b220ee8/
Toto je nazor cloveka, co vie ako to v islamskych krajinach chodi.
Skuste si predstavit ko to bude vyzerat v zapadnej Europe o generaciu alebo dve. Nabozenstvo nepusti. A to Islamske velmi privetive voci nam neveriacim nie je.
Nuz, Fico uz zacal frontalny utok aj na media. Ficov poskok Gedra chce zasiahnut voci Zavodskemu, lebo dal priestor ludom bojujucim proti hoaxom, ktorych Estok vyhodil.
'Realita je však taká, že 30. novembra na úrade vlády skončilo šesťčlenné oddelenie expertov na strategickú komunikáciu. Viedla ho bývalá analytička Globsecu Miroslava Sawiris. V piatok v relácii Rádia Expres Braňo Závodský Naživo vysvetľovala, že ich náplňou neboli „nátlakové kampane“, ale komunikovanie hodnôt, ktoré si zadefinoval štát.
„Venovali sme sa témam ako je demokracia, EÚ, NATO, ale aj dôležitým momentom našej histórie. Získali sme napríklad ocenenie za kampaň o Jozefovi Gabčíkovi, ktorého podľa prieskumov nepozná polovica Slovákov,“ vysvetlila Sawiris.'
'Gedra po odvysielaní tejto relácie v Rádiu Expres, ktorej hosťom bol aj ďalší bývalý štátny odborník Daniel Milo, avizoval, že proti takýmto rozhovorom zakročí. Oznámil tiež, že podáva podnet na reláciu Braňo Závodský naživo na Radu pre mediálne služby „pre jej totálnu zaujatosť“.
Avizoval aj právne kroky proti Miroslave Sawiris, ktorá podľa neho mohla svojimi vyjadreniami porušiť zásadu mlčanlivosti. Tá sa v relácii ohradila voči Gedrovým vyjadreniam, že nútili niekoho „písať modrým perom“.'
o koho oznaci Fico, Pellegnepriatela zacina pripominat komunisticky puc z 1948.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23251469/smer-uz-vie-ako-zrusit-specialnu-prokuraturu.html
Banda jedna mafianska zlodejska hajzlovska
sa drzia svojho hesla: "vyhraj volby mozes vsetko"
Na grc banda hnusna.. mali davno sediet vedla kocnera...
https://www.youtube.com/watch?v=HKjLdszhzHY
https://blog.sme.sk/nanias/politika/jadrova-energia-od-lasky-k-nenavisti
V normalnej modernej krajine, kde obcania nemaju nikotinovo-liehove spongie namiesto mozgov, by takto volby nedopadli.
Kandidovat moze aj sam diabol, ale je na ludoch ci bude realne zvoleny...
Peniaze na zachovanie sociálnej úrovne sa našli, nikomu neubudne...odkiaľ neprezradil, ale banky to postihne.
Aspoň jedna dobrá správa, kandidovať za prezidenta (asi) nebude. Ma teraz vplyvnejsiu pozíciu a moc je to hlavne, o čo ide.
cakajte mail z banky ohladom noveho cennika sluzieb 3 2 1 ....