Po úspešnej reklamácii nahodené nové nukeproof pedále, držiak na garmin, Fr541+industry Nine hydra l, x01 kazeta a zadná big betty. škoda len toho kotúča... bajk pripravený na sezónu
Za mňa celé super . Ale ak sa môžem opýtať, čo Ti viac pasuje. Toto alebo Crafty RR ?
bolo by to asi na dlhsiu tému,no zatiaľ mi stále viac sedí crafty RR. neviem čím to je,čakal som ze ma capra posunie o míle dopredu,no wow efekt neprišiel. zaver- je jedno na com jazdíš,keď nevieš ani lepší bajk nepomôže
bolo by to asi na dlhsiu tému,no zatiaľ mi stále viac sedí crafty RR. neviem čím to je,čakal som ze ma capra posunie o míle dopredu,no wow efekt neprišiel. zaver- je jedno na com jazdíš,keď nevieš ani lepší bajk nepomôže
Okej v pohode, lebo ja som keď som kupoval bike, Tak som skúšal LAPIERRE a MONDRAKER a nakoniec vyhral Mondraker. A vôbec nelutujem...hah
Okej v pohode, lebo ja som keď som kupoval bike, Tak som skúšal LAPIERRE a MONDRAKER a nakoniec vyhral Mondraker. A vôbec nelutujem...hah
Po ďalšom upgrade sa pochválim.
Specialized epic, 100 zdvih, model asi 2022.
Hmotnosť som dostal na (bez pedálov) 9,38 kg, čo je slušne na základný epic a hliníkové kolesa.
Inak plaste 2,35, vzadu brain (sériový), dopredu som dal teraz SID Ultimate bez remote, predtým som mal SID Select (200g rozdiel).
Ostatné veci všetko karbon ale dostupné produkty. Na upgrade slo cca medzi 1-2tis (ak rátam predaj pôvodných veci).
Plánujem ľahké karbon kola (okolo 1000g, teraz mám 1500) a elektrické riadenie.
Po ďalšom upgrade sa pochválim.
Hmotnosť som dostal na (bez pedálov) 9,38 kg, čo je slušne na základný epic a hliníkové kolesa.
Inak plaste 2,35, vzadu brain (sériový), dopredu som dal teraz SID Ultimate bez remote, predtým som mal SID Select (200g rozdiel).
Ostatné veci všetko karbon ale dostupné produkty. Na upgrade slo cca medzi 1-2tis (ak rátam predaj pôvodných veci).
Pekný bajk. Nechápem prečo sa "hambíš" za hmotnosť aj s pedálmi? Ale jazdíš na bajku bez pedálov?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za mňa celé super . Ale ak sa môžem opýtať, čo Ti viac pasuje. Toto alebo Crafty RR ?
https://www.facebook.com/share/r/fhCJne2uu6sTMykC/
Ani nie, väčšinou jazdím výjazdy do kopca, mám malo času (male deti) tak si vyberám krátke trasy s čo najviac prevýšením.
inak presne táto kombinácia už po Karpatoch jazdí ale starší model
Pekný bajk. Nechápem prečo sa "hambíš" za hmotnosť aj s pedálmi? Ale jazdíš na bajku bez pedálov?
Bystre oko najde chybajuce diely. Nie nie su to pedale.
https://ibb.co/0JbpLSK
Kde to viazne?