Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
Aj Laca som stretol
Vyzera to pekne, znacenie je v pohode, snad to daky dobrak nestrhne... (aj ked potom by bolo menej prace so strhavanim
Blatka je malo, takze super, snad to vydrzi.
Ten stupak pred kolibou je fakt slusna stojka. Som musel zastat, prehodit na gasparka a pokracovat....No, bude prca. Snad to na tej dlhej prezijem....
To tulenik:
Co sa tyka Gobi, tiez mi zatial moc nesedi, hlavne prvych cca. 30 km sedlo hodne citim. Potom to je uz akosi lepsie. Rit ma este na druhy den nebolela...No, mam pocit ze na kratke trate je lepsie moje stare OEM sedlo, Gobi asi skor na dlhe trate...
Prsat takmer naisto nebude, maximalne moze len velmi decentne padnut par kvapiek. Staci si pozriet treti graf (zrazky) tu:
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram#tab
Tymto chcem podakovat Lacovi za nas vsetkych za to mnozstvo prace ktore doteraz odviedol a tiez za to, ze okrem vsetkych dalsich veci suvisiacich s maratonom zabezpecil trvale vyznacenie oblubenych usekov v Karpatoch pre cyklistov, takze konecne je cervena znacka aj oficialna cyklotrasa a neporusujeme zakon.
Velke dakujem.
Peace
Ale je fajn že konečne sú vyznačené veci ako somárotraverz (čo som sa kedysi natipoval či "už" alebo "ešte nie"), spodný somárotraverz z Medvedej dol., zjazd okolo Vydrice, spojka z Malého Slavína na žltú, hlavne pre neznalých miestnych chodníčkov. Budeme musieť oveľa menej vysvetľovať
whiteboss: moje slová, moje slová... síce sedel som včera, ale budíček bolel...
Aspon neklam, ved ked som s Tebou naposledy volal, tak si bol s kamosmi na motorbikoch.
P.S. A kedze si zajtra trufam (mam nove zadne trvalobrzdiace oblozenie), tak skoro vsetkym sratchkam co poznam a startuju na dlhej (Hena a Duryho nevynimajuc) dam minimalne hodinu. Niezeby som bol taky dobry, to len ze idem kratku.
mal som tusenie ze ta stretnem.
Keby som nemal telefonat, tak sa odprezentujem hned za tvojim mladym, ale takto kym som sa stihol priznat, uz ste boli prec.
Dnes som si nedal ani kratku, ani dlhu trat. Pekne som sa siel po hlavnej ceste kupat. Priemerka 21 km/h. Kiez by som tolko dosiahol aj na trati.
ked mi nedas aadpon dve hodiny tak si naozaj sratchka
zeby som si od kolegu pozical Ukrajinu?
Noo, akoze ja mam vcul dilemu, ci mam zobrat novy bike alebo stary,
kedze mam o toho kolegu velmi veeelku obavu, ci sa niekde nedorazi, takze asi mu budem robit dozor a nie sa nahanat za casom...
Samozrejme ze sa da zaplatit i pri prezentacii... ale len v SK, euro zatial nebereme..
Ty brdo, dakujem za upozornenie, ani by som si to nevsimla
Ty brdo, dakujem za upozornenie, ani by som si to nevsimla
budes musiet makat ako dospela.
Mne by sa zas pacilo v kategorii nad 40, minimalne moje kolena tam patria.