300€, a to som ešte dobre dopadol
...teda ešte neviem či dobre, pred mesiacom mi len asi poslali konečné vyrozumenie (aspoň dúfam), len som dlhšie nepozeral do schránky a pošta to vrátila
budem im musieť zavolať
300€, a to som ešte dobre dopadol
...teda ešte neviem či dobre, pred mesiacom mi len asi poslali konečné vyrozumenie (aspoň dúfam), len som dlhšie nepozeral do schránky a pošta to vrátila
budem im musieť zavolať
mna nabonzovali ludia z fakbuku z verejnej skupiny pasikových....
niekto posla mail s so všetkými fotkami..
riešili mi asi 20 porušení
minuly týžden som aj ja absolvoval pohovor a pokutu na IŽP. v dvoch veciach som sa obhájil ale porušil som konkrétne §13 jazda na bicykli v chránenom území. Mna nahánala aj kriminálna policia kvoli tomu. Ani jeden úrad nieje štastný ,že to musí riešiŤ. Ide oto ak dostaneš podnet musíš to riešiť. A povedali ,že podnetov pribúda. Buď su ludia čo im vadí,že už je tých ludí v horách vela alebo to robia pre pocit urobit zle, kedže im život nevychádza podla predstáv pretože sa dejú oveľa závažnejšie veci v prírode.
Preto Realne si nemyslím, že je to robia pre ochranu prírody lebo Lesy SR alebo skupovanie pozemkov v národných parkoch nik nerieši tam tých podnetov je velmi málo a proti velkym hráčom bez video záznamov a fotkám je to odsoť tažšie ako proti jednotlivcom. AJ na ižp mi to potvrdili. Každopadne ludí v horách pribudlo a niektorí sa nevedia správat a doplácame nato všetci.
Mna našla polícia podla auta. Policajt hovoril ,že ak by som tam nemal to auto ,že by to bol uzavrel ako páchatel neznámy lebo sa s tým nechcel zaoberať. Pozor nato čo zverejňujete ,čo je na fotkách a pod akým menom a aký to má dosah na publikum. Ak niečo zverejníte treba predtým pozrieť či ste tam neboli v zakázaný čas alebo to nieje ochranné pásmo . Platí to aj tu na fóre. Lepšie to už nebude. Dosť ludí reaguje podráždene. Treba vediet podla mna zákon a návštevné poriadky jednotlivých národných parkov predtým ako niečo zverejníte.
Par magorov / udavacov sleduje aj toto forum, dokonca nahlasovali v minulosti aj tu zverejnene fotky ako porusenie. Takze dobre zvazujte cim sa na internete chvalite. Osobne nerozumiem potrebe chvalit sa ilegalom, ale tak kazdy podla chuti...
uz to zacina zniet ako za byvaleho rezimu - pozor kam ides, skym ides (zihadla nebonzli priamo ale bol na fotkach s partiou ktore postol jeho kamarat), co povies a co zverejnis. vsade je totiz samozvany agent spravodlivosti.
ok na jednej strane su pravidla ktore porusujeme na druhej co su to za pravidla - presne ako v minulosti.
ja to volam moda buzeracie - nieje to len o takomto nahlasovani, citim to aj v beznom zivote ked sa nezachovam spravne, pocujem za chrbtom mudre reci. vacsinou sa jedna o jednoduchych, hlasne truby. zacalo to este tak rok-dva pred kovidom a ten to vystupnoval.
bobris na strave pod minulotýždnovým výjazdom to mám napísané. 250EUR mi chceli dat za auto ale gps záznamom som dokázal ,že to bolo ešte pred zákazom v intravilane obci. Potom turistov som si tiež obhájil ale bicykel sa už obhájit nedal:)
Len dnes je už problem zistit čo je illegal a čo nie. Ked si človek pozrie návštevné poriadky a tie ochranné pásma. Napr skialp to má ešte náročnejšie. Mna osobne chytili na video z výletu na Pilsko. Cely čas som myslel že je to CHko horná orava ale vrch je 5 pásmo. Nieje to v mape a nebolo ani na mieste vyznačené tabulou, že sa jedná o najvyšší stupen . Kedže z Polska ide lanovka nepredpokladal som, že to bude niekto riešiť. Myslel som si ,že len Babia hora je chránená. Dokonca 10 rokov dozadu tu bol aj článok tip na výlet Pilsko a nedávno dokonca článok prechod malých karpát s fotkami bicyklov v 4 ochrannom pásme následne to upravili . Takže ani autor článku ani editor tu na mtbiker si to nevšimol. Preto hovorím treba mat naštudované kde vôbec jazdím ak teda sa chcem verejne pochváliť fotkami. Napr minule som došiel na chatu hodinu po západe a už som mal tiež napomenutie kedže len do západu sa môže turistikovat
keby len nevinu ešte som jej pomáhal formulovať zápis z vypočúvania.Tlačiaren im nešla:) Ale tak peniaze idú do fondu ochrany prirody tak nepodporím tento rok o.z. My sme les. Ono ked zverenite video a fotky môže sa pekne narátat. Napr chcú další účastníkov to som povedal,že sme sa tretli cez socialnu siet a už o nich neviem kto sú. Pokuta sa môže navyšovat napr ak by som bol mimo turistického chodníka dalšia minimálne stovka naviac, používaš drona to jedalšich 250 eur, išiel si už po tme dalšich 100 eur, auto zaparkovane za zákazom viazdu 250 eur, bivakovanie dalšich 500, nedodržanie sezónnej uzávery 250. Takže z jedného videa môže byť aj viac ako 1000 eur pokuty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
budem im musieť zavolať
https://www.mtbiker.sk/forum/post1991731.html#p1991731
budem im musieť zavolať
mna nabonzovali ludia z fakbuku z verejnej skupiny pasikových....
niekto posla mail s so všetkými fotkami..
riešili mi asi 20 porušení
Preto Realne si nemyslím, že je to robia pre ochranu prírody lebo Lesy SR alebo skupovanie pozemkov v národných parkoch nik nerieši tam tých podnetov je velmi málo a proti velkym hráčom bez video záznamov a fotkám je to odsoť tažšie ako proti jednotlivcom. AJ na ižp mi to potvrdili. Každopadne ludí v horách pribudlo a niektorí sa nevedia správat a doplácame nato všetci.
Mna našla polícia podla auta. Policajt hovoril ,že ak by som tam nemal to auto ,že by to bol uzavrel ako páchatel neznámy lebo sa s tým nechcel zaoberať. Pozor nato čo zverejňujete ,čo je na fotkách a pod akým menom a aký to má dosah na publikum. Ak niečo zverejníte treba predtým pozrieť či ste tam neboli v zakázaný čas alebo to nieje ochranné pásmo . Platí to aj tu na fóre. Lepšie to už nebude. Dosť ludí reaguje podráždene. Treba vediet podla mna zákon a návštevné poriadky jednotlivých národných parkov predtým ako niečo zverejníte.
ok na jednej strane su pravidla ktore porusujeme na druhej co su to za pravidla - presne ako v minulosti.
ja to volam moda buzeracie - nieje to len o takomto nahlasovani, citim to aj v beznom zivote ked sa nezachovam spravne, pocujem za chrbtom mudre reci. vacsinou sa jedna o jednoduchych, hlasne truby. zacalo to este tak rok-dva pred kovidom a ten to vystupnoval.
Len dnes je už problem zistit čo je illegal a čo nie. Ked si človek pozrie návštevné poriadky a tie ochranné pásma. Napr skialp to má ešte náročnejšie. Mna osobne chytili na video z výletu na Pilsko. Cely čas som myslel že je to CHko horná orava ale vrch je 5 pásmo. Nieje to v mape a nebolo ani na mieste vyznačené tabulou, že sa jedná o najvyšší stupen . Kedže z Polska ide lanovka nepredpokladal som, že to bude niekto riešiť. Myslel som si ,že len Babia hora je chránená. Dokonca 10 rokov dozadu tu bol aj článok tip na výlet Pilsko a nedávno dokonca článok prechod malých karpát s fotkami bicyklov v 4 ochrannom pásme následne to upravili . Takže ani autor článku ani editor tu na mtbiker si to nevšimol. Preto hovorím treba mat naštudované kde vôbec jazdím ak teda sa chcem verejne pochváliť fotkami. Napr minule som došiel na chatu hodinu po západe a už som mal tiež napomenutie kedže len do západu sa môže turistikovat
Gusto0 súhlasím, nejde o to, že dbajú na dodržiavanie pravidiel ale berú to ako druh zábavy
stavim sa, ze nie si v ziadnej strane, tak sa prihlas do tej so spravnym smerom a taketo problemy zrazu prestanu existovat
lebo budes náš človek!