Spank Hex orech
Nie síce úplne zdemolovaný, ale iba vymačkaný - stále dosť na to, aby som ho menil za nový.
(nebol jazdený na elektrike a celkovo iba cca jednu sezónu - prehadzujem dve sady kolies)
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Tie DT Swiss náboje sú také výborne, že polovicu tunajšej inzercie orechov a doplnkov tvorí práve DT. Vnútornosti, ktoré upgradujete za 80eur lebo defaultne sa predávajú s 18 strbavymi zubami, a potom to každý rok alebo dva vymienate za ďalších 80eur.
Dostať z rámu osku so strhnutým imbus závitom bol celkom záhul. Hlavne keď človek nevie prečo problém so zapečenou oskou vznikol. Ale myslím, že chyba vznikla ešte pri montáži bicykla keď si nejaký dobrák zmýlil XDR orech s XD a nasilu naň pod kazetu natlačil podložku, ktorá tam nemala byť. Keď som kazetu zhodil aj som sa divil, že čo tam robí, ale dal som ju tam. Ale zrejme nie tak nasilu ako pôvodný dotyčný a keď som koleso späť nahodil tak sa do pätky oska zažrala tak, že už nešla povoliť. Keďže je vyrobená z blatového hliníka tak bolo iba otázkou času kedy sa závit zničí. Výsledkom teda je, že mám 4 nové nástroje na podobné okolnosti, novú osku a patku, asi týždeň nepojazdný bajk a mínus 1 deň dovolenky a 70€. Vzhľadom na to, že moja žena očakávala, že to skončí tak, že budem pýtať 1500€ na nový rám, tak to dopadlo ešte dobre. ?
Ešte mi napadlo. Ako je to riešené pri novom Sram Transmission? Tam je závit osky v uchyte prehadzovačky? Môžem teda zle zakrutenou oskou zničiť prehadzovačku za 500€ namiesto patky za 15€?
Tie DT Swiss náboje sú také výborne, že polovicu tunajšej inzercie orechov a doplnkov tvorí práve DT. Vnútornosti, ktoré upgradujete za 80eur lebo defaultne sa predávajú s 18 strbavymi zubami, a potom to každý rok alebo dva vymienate za ďalších 80eur.
a teraz si predstav, ze k mojim dtswiss kolesam som dostal extra Microspline orech, kedy som sa nebodaj rozhodol ist z XD na MS. Takze ak ho nebudem potrebovat a dam ho tu na bazar, podla tvojej logiky mam na.... naboje ?.
ratchet 27.5 kola -> najazdenych na kolesach 10k, ziaden ani jeden jediny problem. Orech pravidelne premazem
ratchet exp na graveli 11k km to iste ako hore
ratchet exp na fulle, zatial 5k km, zase to iste ako vyssie.
(vsetko su to 240tky).
tak na prvych 350 nabojoch co som kupil a dal vypliest s XM481 rafkami som mal na celopevnom biku viac ako 30t km - jazdim celorocne. zazili vela vyplachov - extrem ako dazdiva 24h, masaker na dubnicaku, letne prietrze co ma pochytali za tie roky ani nehovorim. ked som dal zadne koleso do servisu tak mi volal matus ci chcem naozaj menit tie loziska lebo im nic nieje. predne som si menil doma sam koli nestastnej konstrukcii pevnej vidlice som ich 2x vyplachol. 18z ratchet som trosku v mraze ohlodal - 3 ruby sa trosku olupali. utrel som to do sucha a dal to do naboja stym ze ked sa to znici nevadi - dalsie 2 roky to jazdilo na sucho bez udrzby bez jedineho zavahania az kym som nepresiel na boost a musel menit naboje, inak by to jazdilo doteraz.
SLX kazeta, dve zimy, cca 5 k km. Včera cestou na Polom začala vydávať čudné zvuky na ľahkých prevodoch. Cestou na Straník to už pílilo uši. Čakal som buď nejakú špinu, alebo prasknutý nit. Nakoniec je to unášač..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie síce úplne zdemolovaný, ale iba vymačkaný - stále dosť na to, aby som ho menil za nový.
(nebol jazdený na elektrike a celkovo iba cca jednu sezónu - prehadzujem dve sady kolies)
Ja by som t zabrusil a drvil dalej
Ale aj tak to vidim na to, ze sa casom buchnem po vrecku a dam tam zeleny e-bikovy - nech je klud a mozem sa na to spolahnut
https://www.mtbiker.sk/forum/post1829911.html#p1829911
https://www.bike24.de/p1720505.html
a teraz si predstav, ze k mojim dtswiss kolesam som dostal extra Microspline orech, kedy som sa nebodaj rozhodol ist z XD na MS. Takze ak ho nebudem potrebovat a dam ho tu na bazar, podla tvojej logiky mam na.... naboje ?.
ratchet 27.5 kola -> najazdenych na kolesach 10k, ziaden ani jeden jediny problem. Orech pravidelne premazem
ratchet exp na graveli 11k km to iste ako hore
ratchet exp na fulle, zatial 5k km, zase to iste ako vyssie.
(vsetko su to 240tky).