podla tohoto za chvilku bude spravodlive ludom po 60tke dávat eutanáziu lebo do ekonomiky neprispievajú a ešte debilnejú. Realita je taká Dôchodcov na Slovensku je stále viac takže budu volit tých čo im naslubujú a umela inteligencia cez internet im dá do hláv čo budu chciet počut a možno aj ja tak dopadnem. Hlavne tí čo najviac vykrikujú proti Ficovi nemajú ani jedno dieta aby tento stav zvrátili. Takže ano bude horšie . celkom fajne som už vymínskovaný ale predchádzajúci prispevok je uplne v pohode:)
Aký to kontrast. Keď v minulosti Kováčik ako špeciálny zametal kauzy smerákov,tak to boľševikovi nevadilo. Teraz ho ide roztrhnúť,len aby to rýchlo zrušil. Verím že Európska komisia zasiahne a čo sme normálny musíme protestovať za slušný právny štát.
ja by som s volbami urobil tak ze pravo volit iba pracujuci ludia.
dochodci vsetka cest, ale aby svojimi volebnymi rozhodnutiami znicili buducnost mladej generacie (za judassky gros), ktora ma vsetko pred sebou.. takze tak.
za druhe, je take slovenske zavidiet zapadne dochodky. ale nikto nevidi ze oni si prispievali.
tolko na smeracke zlodejiny s dochodkovymi piliermi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/minuta/3716716/
Ja vykrikujem a mám 3 deti!
Nechapem, preco by moji dochodcovia mali volit mafiu? Necham to na tvojich
https://www.mojapeticia.sk/campaign/ochranme-pravny-stat/18212ce9-48b8-4e9d-aee4-39e90aaf0fcb
/doteraz to mu, nikomu nevadilo - môj dovetok s jeho lexikoslovým...
toto je progresivne, teda pokrokove myslenie! Ked budes stary, vsetko predaj co si za cely zivot nadobudol a hybaj do domova dochodcov do jednej izby.
A je dosť ľudí, čo to nepredajú a nekúpia Skodovku či Daciu.
To k tým trojpodlažným domom
dochodci vsetka cest, ale aby svojimi volebnymi rozhodnutiami znicili buducnost mladej generacie (za judassky gros), ktora ma vsetko pred sebou.. takze tak.
za druhe, je take slovenske zavidiet zapadne dochodky. ale nikto nevidi ze oni si prispievali.
tolko na smeracke zlodejiny s dochodkovymi piliermi.