Mne SLX radenie prislo prislis makke, plus chybalo radenie o dva prevody. Vzdy by som si radsej priplatil tych par E za XT, aj ked prave mozno niekomu nemusi vyhovovat ten tvrdy chod. Prekvapivo aj XTR je maksie. Mne vsak SLX absolutne nesadlo a vyslovene vadilo. Kazetu a retaz by som volil XT, pokial si clovek nepotrpi tak kluky a teda salter SLX. Aj ked ja by som aj ten dal XT a len kluky a brzdy SLX. To je za mna taky funkcny aj vahovy kompromis pokial clovek obraca kazdu korunu.
kluky jednoznačne SLX + prevodnik (napr. Garbaruk) prehadzovačku SLX + kladky z XT prehadzovačky
kazeta XT (ak človek rieši váhu)
reťaz XT (lepšia výdrž)
toto je asi najlepšia kombinacia (cenovo aj funkčne)
mal som komlet SLX set a upravoval som na XT/SLX
to radenie je o zvyku, prvy tyžden mi to prišlo tvrdné, teraz to už ani nevnímam
no celkovo medzi SLX a XT je minimalny rozdiel - najväčši je v radení a v prehadzovačke (SLX je s original kladkami hlučnejšia)
salter XTR - ma karbonove ramienko, uz par haluziek vydrzalo. XT-SLX by bolo davno KO retaz tiez XTR - citelne dlhsia vydrz, nemusis tolko riesit meranie a menenie, setri prevody
No len to carbon ramienko je ako z blata...
Ukazem ti na videu.mam zosrotovane v supliku.
Oproti xO1 je ako hračkarske....obe som pokrstil bukovymi papekmi
No moja skúsenosť s SLX radením nie je najlepšia. Akože nebolo to zlé, ale bolo to blato. Úplne ako sram NX. 2 roky dozadu som mal XT/SLX. XT šalter bol paráda ale to SLX radenie blato, preto na nový chcem celú XT sadu. Ta tvrdosť XT radenia mi vyhovovala viac (skúšal som testovací bike na XT).
bol by zaujem o XC-full Rose Thrill Hill 3?
- ram Rose Thrill Hill carbon - 1850g bez tlmica, cierno-cierny
- vidlica RS SID Select 100mm remote Lockout
- tlmic RS DeLuxe Ultimete remote
- remote RS TwistLoc
- kluky, brzdy, radenie Spec EV, prehadzovacka - Shimano XT M8100
- prevodnik Garbaruk 34T
- retaz momentalne myslim SH-M7100 (ale to asi nie je podstatne)
- predstavec 80mm, riaditka 720mm - Ritchey WCS (Al), gripy KLS,
- sedlovka RaceFace Aeffect R 31.6/150mm + packa ovladania Shimano MT500 - SpecEV
- kolesa - naboje Shimano, kotuce Shimano, rafiky KLS Draft, plaste Michelin Country Racer, kazeta Shimano M6100 - 10-51 (povodne DT X1700 uz bohuzial nie su v "reprezentativnom stave")
- bez sedla (je tam SLRko ale je uz na boku predrate - vozim ho uz na 3tom biku )
- bez pedalov, alebo s mierne jazdenymi SH PD-M520 bike nema ziadne velke sramy, par mensich okolo stredoveho zlozenia ale inak je aj vizualne vo velmi peknom stave, neprekonal ziadny velky pad, nezazil bike-parky ani ziadne drsne zaobchadzanie (velke dropy alebo podobne) a nebol jazdeny v zime, Kedze skladujem bicykle v obyvacke tak su vsetky pravidelne umyvane a celorocne v teple a suchu. idealne prist si pozriet osobne v KE (toho casu je bike komplet rozobraty na pravidelnu zimnu rozborku/zborku)
objavila sa mi vyhodna moznost kupit cosi co som chcel ale nemam na piaty bike v obyvacke miesto
ak by boli ponuky tak cez sukromnu spravu
pripajam "ilustracnu" foto (su tam aktualne jemne rozdiely)
Ak by niekto z aktivnych foristov mal zaujem o vyborne stresne nosice bicyklov Thule Proride 598, mam navyse dva kusy. Po kupe nosica na gulu ich nevyuzivam. Maju rovnake zamky, takze staci jeden kluc. Mam aj nahradne kluce. Nosice mam v Bratislave.
Ahojte, mám na predaj dvojo originál okuliarov Oakley. Použivané ale v top stave jedny Oakley Jawbreaker so sklami Prizm Trail a druhé Oakley Flight Jacket so sklami Prizm Road. Cenu by som si predstavoval tak +/- 70EUR / kus. Ak by niekto zobral oboje dohodneme sa ku okuliarom samozrejme patri púzdro. Dôvod predaja - potrebujem zredukovať počet, mám model Sutro s dvoma sklami a to úplne stačí Fotky pošlem na požiadanie. V rámci BA viem po dohode doviezť.
Mám MX aj lyžiarske. Popruh je podobný. Na MX sa rozpadli peny dosadajúce na tvár, na lyžiarskych povrchová úprava na skle. Popruhy vyzerajú na oboch ok.
Kľudne ti ich dám, ale cez ZA pôjdem až po dovolenke. T.j. až po 3 kráľoch. A na poštu sa mi kvôli tomu moc nechce. Je tam teraz dosť blázinec.
Ak by niekto z aktivnych foristov mal zaujem o vyborne stresne nosice bicyklov Thule Proride 598, mam navyse dva kusy. Po kupe nosica na gulu ich nevyuzivam. Maju rovnake zamky, takze staci jeden kluc. Mam aj nahradne kluce. Nosice mam v Bratislave.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdil som XT 4 roky, ale presiel som na SLX prave kvoli tej "tvrdosti" radenia.
kazeta XT (ak človek rieši váhu)
reťaz XT (lepšia výdrž)
toto je asi najlepšia kombinacia (cenovo aj funkčne)
mal som komlet SLX set a upravoval som na XT/SLX
to radenie je o zvyku, prvy tyžden mi to prišlo tvrdné, teraz to už ani nevnímam
no celkovo medzi SLX a XT je minimalny rozdiel - najväčši je v radení a v prehadzovačke (SLX je s original kladkami hlučnejšia)
Ukazem ti na videu.mam zosrotovane v supliku.
Oproti xO1 je ako hračkarske....obe som pokrstil bukovymi papekmi
Lebo az po 4 rokoch som okusil SLX
- ram Rose Thrill Hill carbon - 1850g bez tlmica, cierno-cierny
- vidlica RS SID Select 100mm remote Lockout
- tlmic RS DeLuxe Ultimete remote
- remote RS TwistLoc
- kluky, brzdy, radenie Spec EV, prehadzovacka - Shimano XT M8100
- prevodnik Garbaruk 34T
- retaz momentalne myslim SH-M7100 (ale to asi nie je podstatne)
- predstavec 80mm, riaditka 720mm - Ritchey WCS (Al), gripy KLS,
- sedlovka RaceFace Aeffect R 31.6/150mm + packa ovladania Shimano MT500 - SpecEV
- kolesa - naboje Shimano, kotuce Shimano, rafiky KLS Draft, plaste Michelin Country Racer, kazeta Shimano M6100 - 10-51 (povodne DT X1700 uz bohuzial nie su v "reprezentativnom stave")
- bez sedla (je tam SLRko ale je uz na boku predrate - vozim ho uz na 3tom biku
- bez pedalov, alebo s mierne jazdenymi SH PD-M520
bike nema ziadne velke sramy, par mensich okolo stredoveho zlozenia ale inak je aj vizualne vo velmi peknom stave, neprekonal ziadny velky pad, nezazil bike-parky ani ziadne drsne zaobchadzanie (velke dropy alebo podobne) a nebol jazdeny v zime, Kedze skladujem bicykle v obyvacke tak su vsetky pravidelne umyvane a celorocne v teple a suchu. idealne prist si pozriet osobne v KE (toho casu je bike komplet rozobraty na pravidelnu zimnu rozborku/zborku)
objavila sa mi vyhodna moznost kupit cosi co som chcel ale nemam na piaty bike v obyvacke miesto
ak by boli ponuky tak cez sukromnu spravu
pripajam "ilustracnu" foto (su tam aktualne jemne rozdiely)
Urobte si radost pod stromcekom
Cena v internom bazari 90 eur/kus.
Napíš mi SS, co je výrazná zľava
ahoj. toto uz asi nie je aktualne. ci?
Kľudne ti ich dám, ale cez ZA pôjdem až po dovolenke. T.j. až po 3 kráľoch. A na poštu sa mi kvôli tomu moc nechce. Je tam teraz dosť blázinec.
Urobte si radost pod stromcekom
Cena v internom bazari 90 eur/kus.
Su fuc.
Cena dohodou, v BA doručenie do Vianoc
https://www.mtbiker.sk/bazar/oblecenie-a-batohy/dresy/kratky-rukav/4576552/bahrain-mclaren-2020-speedsuit-xs-le-col-original-od-ucastnika-giro-ditalia-2020.html