Ja si myslím, že týmto 13 dôchodkom zabil birmovaný komunista 2 muchy jednou ranou. Tými 300Eurami p::d pomôže dôchodcom. Ja viem že tá suma je velmi vysoká ale to ho netrápi. Väčší prínos má preňho systém rozdeluj a panuj. Týmto ťahom sa mu ako vidno podarilo postaviť proti sebe dve početné komunity. Pre slovač stačí ukázať prstom na nepriateľa a úspech je zaručený. Ozaj sme už v takom stave že mu to žerieme?
Dnes som bol šoknutý pri čítaní komentáru Tkačenka na Sme, ktorý už tvrdí, že fikova konsolidácia nie vlastne až taká zlá.
Ďalší šok bol komentár šefred. Aktualit Bardiho, že protestovať vlastne nemá zmysel. Asi ich chlebodárcov vystrašila nekomunikácia vlády s nimi!
Začínam strácať nádej
Kto zneužíva tých dôchodcov? Nikto. Majú volebné právo. A volili. Značná časť volila Smer/Hlas. Fico bol 12 rokov premiérom, 9.5 roka bol opozícii. Nie je to politik, čo včera došiel. Je tu cez 20 rokov. Vo vrcholovej politike. Nemáš ako ospravedlniť človeka, čo ho volil, lebo presne vedel, čo volí a čo sa bude diať. Dôchodcovia sa nechali proste kúpiť.
A to im nebol schopný ani len tie dôchodky zvyšovať. To prišlo až teraz ako výmysel minulej vlády, takže je záhadné prečo ho volili...
Poznám 3 dôchodcov, čo sa dohodli, keďže 1 mal 4 izbák, že budú bývať spolu kvôli nákladom. Každý má vlastnú izbu, spoločná je obývačka, kuchyňa, chodba, kúpeľňa a záchod. Zvyšný 2, svoje byty prenajímajú...
Kurna, prezradzas tu moje know-how. Toto uz mame davno dohodnute s kamosmi, Babky nechame s vnucencami, zalozime "spolocenstvo dochodcov" a prijem z prenajmu minieme na chľast a štetky... a ak zvysi, tak aj na e-bike
zihadlo 5 co popisujes je typicke slovenske iracionalne lipnutie k dedovizni ...
býval si niekedy v rodinnom dome na dedine? každý má na to iný pohlad.. v našej rodine tiež starý dom prepísali na mladších a dedovci tam dožili, dom sa dalej zveladuje... naši už bývaju v paneláku dvaja v 3 izbaku... čo to maju predať a isť do dovoijizbaku?su tam naučený na prostredie susedov ,záhradku kusok od domu
starým ľudom sa ťažko zvyká na iné prostredie a iný život ako žili 60 rokov...
my sme sa o svokru postarali a máme ju v dome.o poschodie nižšie... ťažko si zvyká z paneláku.... ale aspon má vtačiky ,mačky a kvetinky
PS: tiež sa mi nepáči ako hranol rozhadzuje a dotuje len aby mal voličov, ale starý na ine nepočuju a politike sa nerozumeju....
zihadielko, ja predsa nekritizujem teba, tak to neber osobne ... a tiez mam staru mamu ktorej by bolo urcite lepsie v specializovanom zariadeni, ale nevie si predstavit zmenu, tak sa o nu musia starat rodicia ...
Kua aj ja lipnem na svojom porsche a dovolenkach na maledivach, tak mi ich neber ale prispievaj mi na ne, lebo ja na ne nemam. Plus mam iq tykve a je nas v republike takych milion, tak ty pekne na mna rob a ja budem natahovat paprcu. Lebo ja lipnem a chcem!
To co obhajujes je ekonomicky nezmysel. Ktory ale ma riesenie, napr. v reverznych hypotekach. Tak bud sa bavme ako dospeli, alebo ako trojrocne decka na pieskovisku stylom "ale ja tu lopatku/barak chcem"!
zihadlo 5 vo vašom prípade ste spravili potrebné opatrnia. Prepísalo, žijú tam ľudia, čo si to môžu dovoliť a starajú sa o to. Tu sa rieši to, že tá situácia nenastala. Teda ten dôchodca je sám na nehnuteľnosť ktorú si nemôže dovoliť.
Nehante všetkých dôchodcov. Ja som vďaka pánovi dôchodcovi, čo nedokázal financovať veľký byt čo zdedil po svojej mame, získal prístup k 4 izbáku v Ružinove na Štrkovci. Tu sú väčšie byty ako 3izbový vzácne ako šafrán. double neuveríš, ale máme 3 deti, ciže svoje dezinformácie a hnusné bludy, že Fica hania iba bezdetní si strč za klobúk. Akože teraz, keď ludia osprosteli, nevedia čítať s porozumením, volia najväčšie zlo a žumpu, tak teraz už nemá zmysel nič? Ani sa ozývať, ani protestovať? Nechať celú krajinu dezolátom a za pár rokov rovno aj ruSSom/Maďarom? Nie som 100% zdravý, just pôjdem o 18:00 pred ÚV na demonštráciu. Radšej nech je nás tam 100 rozumných, vždy mi tá skupina ľudí dá viac ako všetkých pošahaných voličov 79 poslaneckých mandátov novej koalície.
tak sa chod večer pehne množiť ,nech ma kto robiť na tvoj dôchodok
ja idem na skialp
Skvele riesenie, mnozme sa jak v afrike, aj sa budeme mat jak v afrike... Nie mojko, ja si na dochodok setrim a moje deti pojdu najkratsou cestou do zahranicia, urcite nebudu robit na dochodok tunajsim debilom. A posledny nech zhasne
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nikde som nepovedal iba( to je to porozumenie) . opozíciu volili hlavne mladí, bezdetní a kapitalisti. Tí kapitalisti ktorých zaujíma akurat tak vykaz ziskov a strát na konci roka. A tých bude vždy menej ako dochodcov a podla vašich slov aj ako dezolatov. Podla toho to aj tak vypada ,že sankcie nijak Rusku neuškodili kedže kapitalisti našli cesty ako zarábat dalej , Rusko má vojnovu ekonomiku, Putin si začína cestovat po svete, Usa majú problem schvalit dalšiu pomoc a začína sa viesť opotrebovávacia vojna.a tu Rusi vedia. Ved stači si spomenut Kursk kde prišli o 6000 tankov a Nemci len o 700 aj tak vyhrali. Europa nieje schopna vojnovo vyrobit ani desatinu toho čo Rusi kedže sme leniví , rozmaznaní a chceme mat svoj komfort. . Pritom dohoda a mier boli naspadnutie. Dejiny a politka sa píšu inak či sa Vám to páči alebo nie ako si predstavuje Denník N takže je nezmysel íst protestovat a vyjadrovat si nejaké nazory ktoré vačšina obyvatelstva má úplne iné. Pridu časy ešte kedy protesty budú mat svoje opodstatnenie ale ako hovorím pri 3% nezamestnanosti to nebude. Bud sa prispôsobíte a budete si riešiť Váš osobný život a raz za styri roky prejavite názor vo volbách alebo potom treba odíst.
Vážne žiješ v tom, že Rusi vyhrali druhu svetovú vojnu. Ja som z toho sna vyrástol keď po revolúcii nám otvorili hranice a ja som videl západné Nemecko.
double
Citujem ťa
Pritom dohoda a mier boli naspadnutie - prosím vysvetliť - KEDY, KTO, AKO ? nič také som nezachytil.
ibažeby si myslel totálnu kapituláciu Ukrajiny.
je nezmysel íst protestovat a vyjadrovat si nejaké nazory ktoré vačšina obyvatelstva má úplne iné ..
- Tu som zvedavý ako vydokladuješ tú väčšinu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som bol šoknutý pri čítaní komentáru Tkačenka na Sme, ktorý už tvrdí, že fikova konsolidácia nie vlastne až taká zlá.
Ďalší šok bol komentár šefred. Aktualit Bardiho, že protestovať vlastne nemá zmysel. Asi ich chlebodárcov vystrašila nekomunikácia vlády s nimi!
Začínam strácať nádej
A to im nebol schopný ani len tie dôchodky zvyšovať. To prišlo až teraz ako výmysel minulej vlády, takže je záhadné prečo ho volili...
Kurna, prezradzas tu moje know-how. Toto uz mame davno dohodnute s kamosmi, Babky nechame s vnucencami, zalozime "spolocenstvo dochodcov" a prijem z prenajmu minieme na chľast a štetky... a ak zvysi, tak aj na e-bike
býval si niekedy v rodinnom dome na dedine? každý má na to iný pohlad.. v našej rodine tiež starý dom prepísali na mladších a dedovci tam dožili, dom sa dalej zveladuje... naši už bývaju v paneláku dvaja v 3 izbaku... čo to maju predať a isť do dovoijizbaku?su tam naučený na prostredie susedov ,záhradku kusok od domu
starým ľudom sa ťažko zvyká na iné prostredie a iný život ako žili 60 rokov...
my sme sa o svokru postarali a máme ju v dome.o poschodie nižšie... ťažko si zvyká z paneláku.... ale aspon má vtačiky ,mačky a kvetinky
PS: tiež sa mi nepáči ako hranol rozhadzuje a dotuje len aby mal voličov, ale starý na ine nepočuju a politike sa nerozumeju....
To co obhajujes je ekonomicky nezmysel. Ktory ale ma riesenie, napr. v reverznych hypotekach. Tak bud sa bavme ako dospeli, alebo ako trojrocne decka na pieskovisku stylom "ale ja tu lopatku/barak chcem"!
ja idem na skialp
Tuto čerstvé z východu.
https://www.aktuality.sk/clanok/UWq2GD7/syn-na-vychode-zakopal-matku-v-pivnici-a-dalej-bral-jej-dochodok/
ja idem na skialp
Skvele riesenie, mnozme sa jak v afrike, aj sa budeme mat jak v afrike... Nie mojko, ja si na dochodok setrim a moje deti pojdu najkratsou cestou do zahranicia, urcite nebudu robit na dochodok tunajsim debilom. A posledny nech zhasne
mozes nam o tom povedat viac, prosim?
Citujem ťa
Pritom dohoda a mier boli naspadnutie - prosím vysvetliť - KEDY, KTO, AKO ? nič také som nezachytil.
ibažeby si myslel totálnu kapituláciu Ukrajiny.
je nezmysel íst protestovat a vyjadrovat si nejaké nazory ktoré vačšina obyvatelstva má úplne iné ..
- Tu som zvedavý ako vydokladuješ tú väčšinu.