Nehante všetkých dôchodcov. Ja som vďaka pánovi dôchodcovi, čo nedokázal financovať veľký byt čo zdedil po svojej mame, získal prístup k 4 izbáku v Ružinove na Štrkovci. Tu sú väčšie byty ako 3izbový vzácne ako šafrán. double neuveríš, ale máme 3 deti, ciže svoje dezinformácie a hnusné bludy, že Fica hania iba bezdetní si strč za klobúk. Akože teraz, keď ludia osprosteli, nevedia čítať s porozumením, volia najväčšie zlo a žumpu, tak teraz už nemá zmysel nič? Ani sa ozývať, ani protestovať? Nechať celú krajinu dezolátom a za pár rokov rovno aj ruSSom/Maďarom? Nie som 100% zdravý, just pôjdem o 18:00 pred ÚV na demonštráciu. Radšej nech je nás tam 100 rozumných, vždy mi tá skupina ľudí dá viac ako všetkých pošahaných voličov 79 poslaneckých mandátov novej koalície.
07.12.2023 - 13:47:10
617
Riešení je viac.
Tuto čerstvé z východu.
https://www.aktuality.sk/clanok/UWq2GD7/syn-na-vychode-zakopal-matku-v-pivnici-a-dalej-bral-jej-dochodok/
07.12.2023 - 13:50:06
01
Ten určite volil istoty...
07.12.2023 - 13:54:49
00
radsej na vychode zakopat, ako na zachode vykopat...
07.12.2023 - 14:24:56
01
zihadlo 5 napísal:
tak sa chod večer pehne množiť ,nech ma kto robiť na tvoj dôchodok :)
ja idem na skialp :P

Skvele riesenie, mnozme sa jak v afrike, aj sa budeme mat jak v afrike... Nie mojko, ja si na dochodok setrim a moje deti pojdu najkratsou cestou do zahranicia, urcite nebudu robit na dochodok tunajsim debilom. A posledny nech zhasne
07.12.2023 - 14:32:12
02
nikde som nepovedal iba( to je to porozumenie) . opozíciu volili hlavne mladí, bezdetní a kapitalisti. Tí kapitalisti ktorých zaujíma akurat tak vykaz ziskov a strát na konci roka. A tých bude vždy menej ako dochodcov a podla vašich slov aj ako dezolatov. Podla toho to aj tak vypada ,že sankcie nijak Rusku neuškodili kedže kapitalisti našli cesty ako zarábat dalej , Rusko má vojnovu ekonomiku, Putin si začína cestovat po svete, Usa majú problem schvalit dalšiu pomoc a začína sa viesť opotrebovávacia vojna.a tu Rusi vedia. Ved stači si spomenut Kursk kde prišli o 6000 tankov a Nemci len o 700 aj tak vyhrali. Europa nieje schopna vojnovo vyrobit ani desatinu toho čo Rusi kedže sme leniví , rozmaznaní a chceme mat svoj komfort. . Pritom dohoda a mier boli naspadnutie. Dejiny a politka sa píšu inak či sa Vám to páči alebo nie ako si predstavuje Denník N takže je nezmysel íst protestovat a vyjadrovat si nejaké nazory ktoré vačšina obyvatelstva má úplne iné. Pridu časy ešte kedy protesty budú mat svoje opodstatnenie ale ako hovorím pri 3% nezamestnanosti to nebude. Bud sa prispôsobíte a budete si riešiť Váš osobný život a raz za styri roky prejavite názor vo volbách alebo potom treba odíst.
07.12.2023 - 14:34:14
02
Vážne žiješ v tom, že Rusi vyhrali druhu svetovú vojnu. Ja som z toho sna vyrástol keď po revolúcii nám otvorili hranice a ja som videl západné Nemecko.

Prílohy:

Screenshot_2023-12-07-14-47-41-319_org.mozilla.fenix.png
Screenshot_2023-12-07-14-47-41-319_org.mozilla.fenix.png 148.87 KiB thumb_up0thumb_down

07.12.2023 - 14:50:48
05
“sankcie nijak Rusku neuškodili” ty vážne nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku… 😀
07.12.2023 - 14:55:17
014
Chmelárov sopeľ a jeho mokré sny.
07.12.2023 - 15:02:19
06
double napísal:
Pritom dohoda a mier boli naspadnutie.

mozes nam o tom povedat viac, prosim?
07.12.2023 - 15:15:46
02
double
Citujem ťa
Pritom dohoda a mier boli naspadnutie - prosím vysvetliť - KEDY, KTO, AKO ? nič také som nezachytil.
ibažeby si myslel totálnu kapituláciu Ukrajiny.

je nezmysel íst protestovat a vyjadrovat si nejaké nazory ktoré vačšina obyvatelstva má úplne iné ..
- Tu som zvedavý ako vydokladuješ tú väčšinu.
07.12.2023 - 15:19:23
04
Hosť napísal:
mozes nam o tom povedat viac, prosim?

Moze, ale vazne to chces citat a stracat cas? :)
07.12.2023 - 15:23:35
32
rumrunner napísal:
“sankcie nijak Rusku neuškodili” ty vážne nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku… 😀

pardon neuškodili tak ako by si miestna komunita predstavovala. Samozrejme ekonomicky dopad to určite malo aj má ale podla toho ako sa rozbehla vojenská výroba v Rusku sa zrejme minuli účinku načo boli určené a postupne si všetci našli svoje cesty ako Europa tak aj Rusko.
Som zvedavy čo tie najostrejšie ceruzky vymyslia s Ficom a vojnou. My tupí budeme pozorne počúvať.
ved práve to je to, že nikto sa nesnažil ani len riešenia ponuknut okrem sankcii a tankov.
vačšinu ti vydokladovali volby v oktobri.
07.12.2023 - 15:27:23
01
To predsa kapitalisti, kapitalisti su ti zli a mozu za vsetko. Niekedy za sociku ich nazyvali imperialistami ale teraz, ked puler sam (omylom) verejne deklaroval ze v tejto vojne mu ide hlavne o rozsirenie svojho imperia (teda sam je imperialistom) aj ked to zakryva za rozne ine dovody ako napr. utlacanie ruZkojazycneho obyvatelstva, tak teraz za vsetko mozu kapitalisti.

double napísal:
Pritom dohoda a mier boli naspadnutie.
To naozaj? Pripomen aka dohoda, kedy a kde... Uz si ako Orban (dalsi imperialista zbozne vzhladajuci k putlerovi) a snivajuci svoj sen o velkom madarsku az po jadranske more...
07.12.2023 - 15:30:46
00
Double má pravdu,dohoda bola na spadnutie,Zelensky jasne povedal že keď rus odíde z Ukrajiny okamžite podpisuje mierovú dohodu.
07.12.2023 - 15:47:59
90

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up