double tazko ti je co, ze sa tu ludom nemazu prispevky ako u Edika a podobnej chamrade na FB, chapem, neboj, teraz ste pri moci, tak sa mozno aj toho dockas

toto inak stvoril ten tvoj susen guru nedavno: Mimochodom, nikoho už ani nevzrušuje, že prezidentka pokračuje v tradícii svojho predchodcu Andreja Kisku a odovzdávanie štátnych vyznamenaní určila opäť ledabolo na 14. január. Alebo to mám chápať tak, že to nebola náhoda, lebo 14. januára si pripomíname 240. výročie ukončenia vojny za nezávislosť USA? Haló, pani Čaputová, ja viem, že vám je to možno srdcu bližšie, ale dovolím si pripomenúť taký DETAIL, že štátny sviatok Deň vzniku nezávislej Slovenskej republiky je dnes. DNES, nie 14-ho, 8-ho, 12-ho a podobne, ako sa štátne vyznamenania v posledných rokoch od buka do buka odovzdávajú. Nepoznám štát, ktorý by si niečo také dovolil.

ako z konspiracnej prirucky, umyselne zavadzat (vojna skoncila 3.9.1783, 14.1.1784 bola ratifikacia mierovej zmluvy zo strany USA, analogia ako ze WW1 neskoncila 11.11.1918 ale 10.1.1920), len aby si mohol kopnut a velmi dobre vediet, ze pre dezolat publikum bude takto chrumkavejsi, na grcanie
02.01.2024 - 21:03:47
118
Hosť napísal:
Tragédia tejto krajiny je, že človek v preddôchodkovom veku neovláda základy pravopisu.


Vitaj na fóre,hlboko sa ospravedlňujem, že som urobil otrasné pravopisné chyby, ale trvám na Tom, že skutočná tragédia Slovenska je táto vláda, ktorá obsadila dôležité posty obžalovanými, prípadne obvinenými osobami.
Že valcujú právny štát, že zákony píšu skorumpovaný,trestne stíhaný bývalý sudcovia, prípadne rovno advokáti obvinených.
To je skutočná tragédia.
02.01.2024 - 21:07:30
29
cokupit napísal:
To je rovnake ako blabotat, ze nechcem aby mi ukradli bajk. Pekne, ale kym si ho nezabezpecis, si akurat tak na smiech.

ani nevies, ako si mi tymto prispevkom pomohol: mam aj bajk na presuny po meste, do prace, do obchodu. zrenovovany favorit. zamykam ho takmer vylucne vonku, kade tade o stojany, dopravne znacky - vsetko v centre BA a pomerne frekventovane miesta. dnes som bol ale pomerne v zhone a citajuc tvoj prispevok som zrazu precitol, ze ved ja som si dnes ten bajk nezamkol, len oprel. vybehol som von a ozaj bol uz z dialky odomkunty, len oprety - tak dik :)
02.01.2024 - 21:10:58
12
Jano12345 napísal:
Double,ty odchádzaš s fóra, ako keď Elán ohlási posledný koncert.Furt nič 👍.

To som odkukal od Fica. Ten tiez hovoril ze nebude v politike v 2014. Treba ludom zijucich v bubline obcas pripomenut ze su tu ludia aj s inym podla mna lepsim nazorom a je ich drviva vacsina. A nadalej pribudaju. A aj to ze lepsie to uz so spolocnostou nebude. Tak ako som prestal prispievat v inych temach prestavam aj tu kedze je to s tou Vasou flustraciou coraz horsie a dochadzaju realne fakty a argumenty.
02.01.2024 - 21:24:40
01
Takže sú tu ľudia, ako píšeš "s iným, podľa mňa lepším názorom a je ich drvivá väčšina. A ďalej pribúdajú... " a zároveň tvrdíš že spoločnosť ide dlhodobo do sračiek.... hm, to mi nevychádza :P
02.01.2024 - 21:38:53
513
fascinujuce, pripomenme si napr. jeden double-ho "lepsi" nazor, niekedy z konca roka 2021 / az do poslednych minut pred velmi skorymi nocnymi hodinami na zaciatku 24. februara 2022, hovoriacich, parafrazujem, "soviet na ukrajinu nezautoci ani za nic, chlapci trepete tu pikoviny"
02.01.2024 - 21:39:04
117
double napísal:
Skor sa bojim o to kam speje tato spolocnost. Pritom Tu ziadna realna kriza alebo recesia nieje a mame sa relativne vsetci dobre. Uplny nezmysel sa hentak nenávistne vyjadrovat na cloveka ktoreho nepoznam len preto ze mam iny nazor na politicku situaciu a zaroven poukazovat kde je to zlo aj napriek tomu ze mi nic nechyba a mam sa dobre. Keby sa aspon niekto zastal ale este mu to ludia likuju mysliet si ako.mi dal. Nerozumiem ako moze byt niekto tak flustrovaný z politickej situacie. Stale plati, ze to ako sa mam závisi prevazne od seba samotneho. Sem tam som tom tu cital ale koncim aj v tejto teme. Resp celkovo uz mi toto forum nema co povedat a je tu len corazviac nezmyselnych hadok. To sa ani neda provnat ako ludia komunikovali 10rokov dozadu a ako sa teraz skoro v kazdej teme urazaju.


Toto je tak alibisticko - prospechársky pohľad na svet, že akákoľvek debata s tebou stráca zmysel.

Nesleduješ, čo sa okolo teba deje a tak sa divíš, čo sa stalo so spoločnosťou, pritom na tomto stave dlhodobo pracuje tvoje a Edove milované Rusko a teraz iba začína žať úspechy svojej činnosti.
Že si za svoj život a šťastie je každý sám zodpovedný zatiaľ platí, ale vývoj ukazuje, že sa to môže kedykoľvek zvrtnúť, stačí, aby slušní a poctiví ľudia nečinne tolerovali zlo, hrubosť, grobianstvo, ale hoci aj klamstvá a alibizmus prezlečené do kabáta kultivovanosti a ilúzie diskusie.
Čím dlhšie sa toto bude tolerovať a ustupovať, tým horšie to pre spoločnosť dopadne a tým dlhšie sa z toho budeme spamätávať.
Žiaľ, u nás sme si momentálne zvolili reprezentáciu, ktorá nemá záujem postaviť sa zlu, práve naopak, rada sa na ňom priživí. Aj tvoj Edko by k nim rád patril, ale keďže je nezvoliteľný, aspoň si sadol pod stôl a zbiera omrvinky zo začínajúcej hostiny. Kecy o ideáloch, mieri, socializme a panslavizme sú iba divadlo pre prostoduché publikum. U teba si nie som istý tým, či patríš k tomu publiku, alebo by si nedbal byť tiež pod tým stolom.
02.01.2024 - 21:42:11
515
double,už zasa odchádzaš ? na ako dlho to bude tentokrát ?😂😂😂
02.01.2024 - 21:45:56
02
No ja osobne som akurát tak frustrovaný z toho, ako niekto môže napriek X upozorneniam stále používať slovo "flustrácia" :tmi:

Asi by som si to s tou "drvivou väčšinou s kvalitným názorom" veľmi neškrabal, nepovedal by som že ide o väčšinu drvivú, skôr extra hlučnú. A ten názor je tak kvalitný a tak si za ním stoja, že už sa stal vzorec z toho ktorá "bublina" v exit polloch tak trochu koriguje svoje vyjadrenia voči reálnym činom. Pre mňa osobne je to ale akurát taký pomerne neškodný folklór, zhruba ako ich presvedčenie že ich obľúbená strana (resp. SD strany) dlhodobo čelí brutálnej nepriazni a likvidačnému konaniu médií, neziskoviek, filantropov, osudu a neviem čoho ešte. A toto nechutné šialenstvo a útlak má za následok, že z posledných 6 volieb do NR SR vyhrali 5, čo je presne výsledok ako z príručky mladých socialno-demokratických mučeníkov ...
02.01.2024 - 21:50:04
011
Ta flustracia fascinuje aj mna. Po tolkych upozorneniach, to uz musi byt taka forma hyperdyslexie, ze nie pismenka ale cele vety v celkoch sa tak pomiesaju, ze pravdepodobne z prv liberalne zmyslajuceho cloveka sa stal zacykleny socialista. :lol:
02.01.2024 - 22:11:16
09
nedokaze napisat Rus vo frustracii, bezny psychosomaticky problem rusofilov
02.01.2024 - 22:18:33
06
Ma to ako Romanka, proste mu to tak evakuuje.

Veru, ludia otupejevjaju.
02.01.2024 - 22:27:15
08
Treba pozriet ako klesa vzdelanost ako proste ludia osprostievaju a nahradza ich technologia tak uz len z toho je znacne ako bude spolocnost do buducnosti napredovat a to vsetky krajiny OSN. Zatia co premudreli zväčša bez deti vedia len nadavat do dezolatov mysliet si ze tym nieco spravia. Ako hovorim ja som este rad za Fica lebo pride doba ked nam tu budu vladnut huliakovci dankovci mazurekovci a to Vam uz bude nejaky specialna prokuratura ukradnuta. Necitam ja vsetky komenty tu frustraciu mi nahodilo automaticky. Neponukate žiadne riesenia ako by Rusko prehralo a ani ako by Fico nevladol tak tu len dookola stazujete na bicyklovom fore. Nic preto aby Vase myslienky poculo co najviac ludi nieco robili aby ste zmenili buducnost v prospech seba.
02.01.2024 - 22:36:08
00
ludia otupejevjájú :rofl: toto mi chybalo na Silvestra, kam sa hrabu variete :smoke:
02.01.2024 - 22:40:17
01
double - áno ponúkame riešenie
a to aj na tomto fóre - boj proti hybridnej vojne plnej dezinformácií, ktoré tu tak rád prezentuješ
02.01.2024 - 22:42:28
213

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up