Nie. Janko je troll, ktory vsetko videl(vacsinou aj viac krat) a co nevidel, to zazil. Ak nie on, tak jeho bratranca manzelky brat.
Inb4 pre Janka "Ale ved aj Dzuch-ban vyssie pisal..." - precitaj si este raz a skus pochopit dovod preco sa tak stalo.
02.01.2024 - 14:30:43
00
marseluspp napísal:
Ježiškove husličky. Takže je najlepšie preniesť zodpovednosť z bezohľadného cyklistu na normálneho vodiča :) Toto už je iný level argancie... Naviac 100% cyklistov jazdí unavených, vždy na konci výjazdu je cyklista so zníženou schopnosťou reagovania a bojím sa že aj rozmýšlania, zatiaľ čo unavených vodičov jazdí tak 10%. Takže tu nemoralizujte ale zahľadte sa do svojho vnútra a je čas hľadať zodpovednosť niekde tam... ;)

Bubbic, tvoj koment je múdry a naviac bez urážania...máš moje uznanie. Celý čas tu apelujem na vzájomnú kooperáciu a väčšina si tu len obhajuje jazdu po strede cesty ...hmmm


Lenze... Moj koment v preklade znamenal aj to, ze keby som sa v serpentinach musel vliect v aute za cyklistom 3km, kym by som ho vedel bezpecne obehnut, tak by som sa vliekol a nesiel by som vyskocit z koze a nepisal o tom ako dufam, ze cyklista dostal po hube.
V zjazdoch na bicykli je podla mna celkom normalne ist viac na stred pruhu, lebo potrebujes priestor na chybu.
02.01.2024 - 14:51:24
13
vodici nejazdia ani v pravom pruhu na dialnici ako by mali tak neviem co tu niekto ide kydat na cyklistov ze nie su nalepeni na ciare :D
02.01.2024 - 15:02:07
04
Cyklista a auto sú velkostne a rýchlostne dve rôzne veci. Zvyčajne by mal pomalší umožniť obiehanie rýchlejšieho a nie ho ešte obmedzovať :)

A v konečnom dôsledku boli cesty postavené pre autá a cyklisti sú na nej len tolerovaní. Ešte k tomu to cyklisti majú ako koníček či šport takže ich ilúzia rovnocennosti je len prelud.

Cyklista na ceste je ako mamička s kočíkom na cyklochodníku. Nemá tam čo robiť ale vnútorne má pocit že na to má plné právo ;)
02.01.2024 - 18:05:04
00
marseluspp napísal:
Ak takého cyklistu stretne vodič v strede neprehľadnej zákruty .....

Takto jazdiaci vodič si v tej zákrute zaslúži napr. traktor.
02.01.2024 - 18:08:05
05
Jaroh napísal:
A to naozaj niekto okrem Jano1987 videl "dosť fotiek" a "niekoľkokrát videl na vlastné oči." cyklistu mimo toho cyklopruhu, medzi autami?


Kto hľadá, ten nájde. Ani na diaľnici nemajú cyklisti čo robiť a neprejde týždeň, aby aspoň 1 cyklistu na diaľnici nehlásili.
02.01.2024 - 18:15:50
00
marseluspp napísal:
Jasné. Všetci chodíme z prace oddýchnutí a plný sily :) A to nevravím o ľudoch po nočnej či príslušníkoch zachranných zložiek po nejakej naročnej smene ;)


robím nočné, na vyše aj fotím svadby.. neraz po nočnej fotím svadbu takže bez spánku som hore 48 hodín..a zo svadby idem v noci domov...

takže niečo o únave za volantom viem, a napriek tomu si myslím že sa len snažíš už fakt nezmyselnými výhovorkami obrániť ten svoj debilný názor.....
02.01.2024 - 23:43:50
00
marseluspp napísal:
. Medzi obcami je povolená rýchlosť 90km/hod. Ak takého cyklistu stretne vodič v strede neprehľadnej zákruty,.

očuj zdeno z popradu...a také poznáš že vodič má ísť takou rýchlosťou aby bol schopný zastaviť na vzdialenosť na ktorú má rozhľad??? taže v neprehľadnej zákrute pôjdeš 90 ... a keď tam bude spadnutý strom a napáreš doň tak povieš : veď som išiel povolenou rýchlosťou :D
03.01.2024 - 00:25:21
07
Ja som veľa krát "blúdil" pri obchádzaní zákazov v Maďarsku, aspoň by mohli vyznačovať obchádzky, lebo pár krát som už mal plné topánky piesku
03.01.2024 - 01:05:31
00
Takže podľa vašej teórie je OK keď pôjde po ceste stredom jazdného pruhu aj niekto na kolieskových korčuliach, lebo je to pre neho bezpečnejšie a pohodlnejšie??? Aby nemusel ísť po zlej krajnici a neničil si kolieska na kamienkoch? :) A bude to vpohode ???

No neviem ale zdá sa mi to ako skupinový cyklo-mentálny problém uvažovania, pretože tu mnohí obhajujete svoje nevhodné dopravné návyky. A čo je zaujímavé, tak si ich tu navzájom odobrujete :)
Chápem to, veď aj násilníci, zlodeji ale aj politici či pedofili si vedia pekne odôvodniť správnosť svojho konania a medzi sebe podobnými nájdu aj podporu ... pravda je však múdremu človeku jasná.. ;)
03.01.2024 - 08:49:33
00
marseluspp, super, pokračuj, je to zábavné. Takže cyklisti, ktorí jazdia v strede pruhu, sú ako násilníci, zlodeji, pedofili či dokonca politici :-)
Kde sa dajú kúpiť lístky na tvoje vystúpenie?
03.01.2024 - 08:54:57
05
marseluspp napísal:
Takže podľa vašej teórie je OK keď pôjde po ceste stredom jazdného pruhu aj niekto na kolieskových korčuliach, lebo je to pre neho bezpečnejšie a pohodlnejšie??? ...)

a co urobis ak SKUTOCNE stretnes takeho?
lebo mne sa to stava pravidelne (jr. biatlonisti mavaju letny trening na ceste ktorou dochadam do prace), korculiar je este OK, zaujimavejsie je stretnut niekoho na kolieskovzch bezkach. Kedze pouzivaju protismer, tak je to niekedy fakt o hubu, ked sa ti zjavi v solidnej rychlosti v tvojom pruhu a ruti sa na teba. Lenze ja som vcelku normalny a oni asi tiez nie su samovrahovia, takze zatial zijeme ;) stava sa mi to v aute ako aj na biku, staci nebyt ukazkovy cur*k a vsetko sa da.
potom ti tiez mozem dat REALNY prilad useku kde som raz isiel 10km za traktorom bez moznosti obehnutia, pravidelne menej km, zalezi kde na traktor s vleckou giagant narazim.
03.01.2024 - 09:10:15
10
marseluspp napísal:
Obmedzovanie plynulosti a bezpečnosti premávky je však porušovanie zákona.

tu máš prvú chybu, cyklista je plnohodnotný prvok premávky, nijako neobmedzuje plynulosť ani bezpečnosť
si presne tá sorta ludí čo si myslí že má právo jazdiť 90 km/h (+-5) a keď musí dať nohu z plynu tak ten druhý určite dačo porušuje..
marseluspp napísal:
A v konečnom dôsledku boli cesty postavené pre autá a cyklisti sú na nej len tolerovaní

a tu máš ďalšiu dosť zásadnú chybu, cesty sa začali robiť keď autá ešte žiadne neboli :lol: ale chodili po nich koče a vozy ťahané zvieratami a pešiaci, potom po vynáleze bicykle a až ako posledné na ne prišli autá a motorky! cesty ktoré sa stavali už pre autá (aka dialnice) tak tam nič iné ako autá jazdiť nemôže.. ale aj tu platí predošlý bod kde tvoje právo ísť 130km/h (+-10 samozrejme) obmedzujú zas napr kamióny ktoré idú len 90-100 a to je mimo zavedenej tolerancie predsa :tmi:
03.01.2024 - 09:11:30
15
verim tomu ze on je z tych co aj pri dvojitej plnej ciare je schopen obiehat...
03.01.2024 - 09:54:50
02
CraObs Ono v Nemecku majú takú fičuru v zákone, ktorú na Slovensku zabudli určite nechtiac zakomponovať do zákona. Cyklista je povinný umožniť aby ho bolo možné predbehnúť. Ak sa za ním začne tvoriť kolóna, a nie je iná možnosť, je povinný dokonca zastaviť na bezpečnom mieste a nechať ju rozpustiť. Na Slovensku to neplatí. Takže v nedeľu po obede si s kľudným svedomím môžeš dať pohodovú jazdu na biku cez Strečno, najlepšie defenzívnou jazdou v strede pruhu rýchlosťou 5km/h a všetci ti môžu fúkať práškový cukor do análneho otvoru akurát tak. Byť to napríklad traktor, tak má povinnosť to na prvom možnom mieste odstaviť a rozpustiť kolónu. Bežný traktor je pritom rýchlejší ako bežný cyklista. On má právo jazdiť MPR, ty nemáš právo mu v tom brániť.
03.01.2024 - 11:23:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Svetlá)
keyboard_arrow_up