tak toto je ruský svet, resp. blížime sa tam :facepalm:
jeden hlúpy sedliak za každú cenu generálnym riaditeľom
05.01.2024 - 17:03:04
03
foobar: Ja Ťa len doplním asi v tom zmysle že Maťko spôsobil aj to že Fico zábrany dokonca už ani nemôže mať.
Asi sme to pred tými 4 rokmi poniektorí z nás , možno až nevratne, naozaj pos..li ;(
05.01.2024 - 17:55:55
00
Tak dúfajme, že sa nestane nejaká tragédia. Stačí sa pozrieť do Izraela ako to dopadá, ak sú na cele kľúčových inštitúcii nekompetentní ľudia.
05.01.2024 - 18:41:49
00
https://svet.sme.sk/c/23264619/orban-ziada-peniaze-na-kampan-fideszu-v-eurovolbach-aj-od-dochodcov.html :facepalm:
05.01.2024 - 19:53:20
00
Kapitánovi treba držať palce a nie mu nadávať. Robí prácu za našu neschopnú opozíciu. Pravdupovediac som čakal, že s homosexuálnou kartou v prezidentskej kampani príde prvý Matovič.
Smer nemal posledné tri roky žiadne zábrany a nebude ich mať ani teraz. Americká agentka, americká štetka, Sorosove slúžky etc. Čo boli samozrejme bludy. Tak prečo nenazývať homosexuála homosexuálom? Aj keď u neho je výstižnejšie slizký b*zerant. Keď z pozície prezidenta amnestuje prvého smeráckeho vagabunda, bude neskoro sypať si popol na hlavu.
Už v roku 2020 odmietla terajšia opozícia a všetky média Dankovu ponuku na smeč. Nikto sa nepýtal, prečo lietal za svojim milencom vládnym špeciálom. Aj keď kapitán ich k tomu doslova nabádal. Tak snáď aspoň Matovič sa pridá, nech trošku odčiní, že vyhrabal Fica z hrobu.
Neverím, že homofóbne Slovensko by si zvolilo za prezidenta homosexuála. Dezoláti v druhom kole radšej nepôjdu voliť, ako voliť fašistické, liberálne, sorosovské, anglosaské LGBTI+
Btw, zoznam krajín, kde sa hlavou štátu, premiérom, alebo guvernérom mohol stať homosexuál:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_first_openly_LGBT_holders_of_political_offices
05.01.2024 - 21:14:19
04
A tie titulky v zahraničných médiách, Slovensko na čele liberálnych a progresívnych krajín,zvolili si za prezidenta homosexuála,to bude slávy vo svete,a ovečky konečne pochopia že sú liberálne a progresivne
05.01.2024 - 21:25:09
01
To akú ma kto sexuálnu orientáciu, nie je až také dôležité, ako to, aké ma charakterové vlastnosti *. Ale tu v tejto krajine sa bude riešiť všetko možné, okrem dôležitých a podstatných vecí.
* - svojho času som pracoval v jednej medzinárodnej firme (kolegovia od Ghany po Uzbekistan), kde bola pomerne vysoká koncentrácia homosexuálov. Paradoxne to boli tí najlepší kolegovia, akých som kedy mal, vždy ochotní pomôcť, poradiť....čerešnička na torte - šéfstvo bolo prevažne moslimské (!!!)
05.01.2024 - 21:32:26
06
Musím súhlasiť,nie je dôležitá sexuálna orientácia,je to každého osobná vec.A je na hanbu že táto otázka je politický zneužívaná ktorúkoľvek politickou stranou.A že sa u nás s toho robí problém vieme všetci.Chcel som len poukázať na paradox myslenia ľudí ktorí odmietajú všetko liberálne a progresivne,a keď ich v debate vyzvesv aby tie pojmy vysvetlili,nastane koniec, tak im to vysvetľujem týmto spôsobom .
05.01.2024 - 22:05:21
00
Politicky je zneužívané všetko a tá súčasná vlna / skôr tsunami demagógie je obrovská, taký level nebol ani za socíku
05.01.2024 - 22:40:55
00
Osobne si myslim ze ak by priznal ze je gay tak uz by do toho nikto nevrtal. Neviem ci je horsie mlcat o tom co zjavne je, alebo priznat to. Kazdopadne je to len vypocitava mrcha!
06.01.2024 - 00:01:54
05
Samozrejme,že ak Pellegrini zatĺka,že je homosexuál,je to chyba-normálne je sa k svojej orientácii prihlásiť.
A prečo je to chyba? Skvele to vo svojom statuse na FB vysvetlil R.Káčer-je to vydierateľnosť kvôli tajenej sexuálnej orientácii-kopírujem celý status:


Kto by bol býval povedal, že Andrej Danko dokáže vyvolať celkom relevantnú celospoločenskú debatu. V rozhovore, ktorý je ako vždy kopou sena, sa nájde sem tam aj nejaká tá ihla. Na adresu potenciálneho prezidentského kandidáta Petra Pellegriniho okrem iného hovorí: „Určite by o zdravotnom stave kandidáta na prezidenta mali občania všetko vedieť. Vrátane jeho orientácie, jeho manierov, správania, finančnej hotovosti. Každý kandidát sa musí pripraviť na to, nielen či sa vie usmievať, ale aj koľko má detí, koho má rád, s kým žije, z čoho je financovaná kampaň.” A celkom úprimne ho zaujíma ho, že kto bude prvou dámou…
Obratom sa Petra Pellegriniho zastala novinárka Monika Tódová. V komentári Denníka N argumentuje: “nás to ani nemá prečo zaujímať. Jeho právo na súkromie je väčšie než právo občanov zisťovať, čo vlastne je a koho má rád… V skutočnosti je dôležité to, či je Pellegrini orientovaný na Západ alebo na Východ. Či vidí budúcnosť Slovenska v EÚ a NATO. Je dôležité to, že chce zrušiť špeciálnu prokuratúru…e.t.c”.
Monika Tódová je dobrá novinárka, ale v tomto komentári sa veľmi a zásadne mýli. Prekvapivo, Andrej Danko má úplnú pravdu. Pravidelne počujeme, že človek v politickej, verejnej a ústavnej funkcii musí znášať vyššiu mieru diskomfortu, lebo je pod verejným drobnohľadom. Ako minister som zažíval mnohé okydávačky a tendenčné klamstvá - nikoho som za ne nežaloval, hoci mi pár krát riadne dvihli tlak. Ako štátny úradník som 30 rokov znášal previerkové procesy na oboznamovanie sa s utajovanými skutočnosťami. Nie je to nič príjemné, ale je to naša voľba.
Prezident je najvyššia ústavná funkcia. Hlava štátu. Nielen že sa z titulu funkcie oboznamuje s najtajnejšími informáciami, vrátane tých čo si vymieňame v rámci EÚ a NATO - ale robí závažné rozhodnutia, ako hlava štátu. Politická a prezidentská vízia je je samozrejme kľúčová. Vydierateľnosť kvôli tajenej sexuálnej orientácii, majetkovým pomerom, zložitým mileneckým, partnerským vzťahom (jedno akým) - to je všetko relevantné a má nás to čo zaujímať. U každého kandidáta. A novinári a verejnosť sa majú právo o tieto fakty slušne zaujímať a očakávať primeranú odpoveď. Prezident by navyše mal byť vzorom a príkladom pre všetkých. Preto okrem jej/jeho politickej vízie a straníckych väzieb, nás má a musí zaujímať aj jeho/jej hodnotový svet a do istej miery aj súkromie.
Ináč - osobne by som bol veľmi rád, keby kandidoval v týchto voľbách aj Andrej Danko. Nielen kvôli tomu, nech predvedie, aký má skutočný osobný “výtlak” a aká je jeho politická vízia (a nemyslím, to sarkasticky). Ale zaujíma ma tiež to, kto by bola jeho “prvá dáma”, aké sú jeho majetkové pomery, aký občiansky život vedie a aký príklad tým komu dáva. Lebo kandidát Korčok hovorí nielen jasne a konzistentne o svojej politickej vízii (a hovorí to isté 30 rokov), ale dáva jasne najavo, aký je jeho osobný svet a občianske a ľudské hodnoty. Zatiaľ ako jediný. To stojí za povšimnutie a inšpiráciu aj na tradične farizejskom Slovensku.
PS1: metodická otázka na tému priateľ/priateľka. Čo to v dnešnej terminológii mestskej džungle znamená?

https://www.facebook.com/rastislav.kacer/posts/pfbid026G66QR2wXjYJfZHfEn35RcUcyeid4YivyVLPWZyo5hYoEbmhFk3FEF3EfPc3jBR6l
06.01.2024 - 08:32:58
012
video 33 min:

https://www.youtube.com/watch?v=2hTxYn8Jb38

15 165 zhliadnutí 5. 1. 2024
Petrovi Pellegrinimu je určite veľmi nepríjemné, že vždy, keď sa na protestoch spomenie jeho meno, tak masa demonštrantov skanduje "podržtaška". Pellegrini chce, aby si ľudia povedali, že protesty nemajú zmysel, lebo si aj tak spravia, čo budú chcieť. Už len to, že sa mu to nepáči, je dôvodom, aby ľudia prišli aj na ďalší protest, hovorí v podcaste V redakcii politický analytik a komentátor Marián Leško. Rozprávala sa s ním Monika Tódová.
06.01.2024 - 09:27:13
02
Ze môj príspevok obsahoval nelegálnu činnosť ? Však som len upozorňoval akí je….ti ľudia sú na SK
06.01.2024 - 12:37:37
00
Asi najtragickejšie je, keď takýto hnoj šíria aj relatívne príčetní ľudia, u ktorých je predpoklad že pomerne ľahko vedia overiť pravdivosť. Ono to je ale zároveň odpoveď na to rozdelenie spoločnosti, s mysliteľmi typu "klamstvo - hnoj - výmysel - zvratok - klamstvo - hnoj - dajte si facku tupé ovce, nemám na vás nervy" má zmysel strácať čas len naozaj výnimočne ...
06.01.2024 - 12:38:55
03
Však ja som musel jedného umeleckého maliara poslať do puce.. ten už spomínal iluminatov a to je už moc 😡takže aj vzdelaní ľudia sú mimo u nás
06.01.2024 - 12:40:36
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up