Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
vcera po praci som siel kuknut ako to hore vyzera - vsetko je zamrznute a okolo Somara aj snehovy poprasok, tak 1-2mm. vdaka Ixnay za tip na pilku fiskars, zobral som vacsiu https://www.hornbach.sk/p/prerezavacia-pilka-fiskars-49-cm/8749958/ a cestou vsetko prepilil, akurat ze pre problem s chrbtom som to neodprataval.
Ja som isiel vcera z Hrubeho vyvozu na BK a cez cestu bol rozpileny strom, ale neodpratany.. tak som to spratal mimo cestu a rozmyslal som, ze asi sa niekto ponahlal, alebo mu skoncila pracovna doba hned po dopileni. ale to si bol asi ty...
Dzejkob dik za tip. Ja pouzivam, vysuvaciu Fiskarsu, ale dlho mam vyhliadnutu Silky Bigboy. Len ta cena ma odradza 😁. Inak Silky som uz mal. Rezala lepsie ako Fiskarska, len som zlomil list. Nahradny stoji pomaly tolko co nova pilka 😬.
lol, keby ste videli s cim som pilil ja
inak p.Pivkovi som predsa napisal, lebo chcem mat cerovku prejazdnu asap, no odpisal mi, ze az po prerezani ciest a tur.ciest. Takze bud musim pockat, alebo si kupim velku motorovku a idem na to
--btw, pri cisteni cerovky som tam videl minimalne 3, mozno aj 4, take vyvraty, co paradne ukrojili zo singlu ;/ takze po upraveni aspon pribudnu dalsie nove jamy a prekazky, nemusi byt vsetko dokonale
Je fajn, len + 2x baterka a nabijacka min. 150e a 2 dvomi baterkami to je tak na 20 minut. Dobra je parkside performance (ale vacsia), cely komplex je lacnejsi, ale i tak, chce to aspon 2 sady baterii (2x4), lepsie 3 (3x2) min. 4Ah, ak ide clovek na dlhsie tak aj 8Ah.
nemal by som "velke oci", je to urcene na prerezavanie konarov , na kmene stromov to velmi fungovat nebude, ma to listu 25cm a jeden 18V aku, takze ten vykon je dost limitovany....do zahrady na ovocne stromy urcite dobry pomocnik
pokial nie je veľa väčsich/velkych stromov popadaných tak stači bohate vyšsie zmienené pilky ... ja som s tym rezal aj stromy do 25 cm, človek sa zapotí ale zaroveň si aj zajazdí
foobar to by si chcelo urobit test, ale moj odhad (mozno zly) je ze pri retazi mas vacsi priemer "listu", beries viac materialu, tak aj ten odpor moze byt vacsi a teda to moze byt narocnejsie..ale kedze som neskusal, neviem.
Dzejkob dik za tip. Ja pouzivam, vysuvaciu Fiskarsu, ale dlho mam vyhliadnutu Silky Bigboy. Len ta cena ma odradza 😁. Inak Silky som uz mal. Rezala lepsie ako Fiskarska, len som zlomil list. Nahradny stoji pomaly tolko co nova pilka 😬.
Pri tej cene dam sancu Husqvarne 😉.
Verím že nesklame. Max čo som s ňou dal bol čerstvo spadnutý buk s priemerom 30cm 😀. Striedali sme sa traja asi 40minút, ale dali sme to. Ďalší boj nasledoval keď sme ho chceli odtlačiť kúsok nabok 😀
Aby to tu nebolo len o pilkach 😁, aj ked dnes som jeden konar prerezal 😉.
Na rybniku za Lozornom uz niekto skusal korculovanie, dieru nebolo vidno, tak asi uspesne pokorculoval(i) 😁.
Traily Ohek, Mociarna a Stupavsky v relativne dobrom stave. Batkuf jarek je na tom horsie, popadane stromy, dost konarov a stopu trrba miestami hladat 😬.
Miestami boli take ladove useky, ktore sa opatrne daju prejst.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som isiel vcera z Hrubeho vyvozu na BK a cez cestu bol rozpileny strom, ale neodpratany.. tak som to spratal mimo cestu a rozmyslal som, ze asi sa niekto ponahlal, alebo mu skoncila pracovna doba hned po dopileni. ale to si bol asi ty...
https://www.hsq-centrum.sk/skladacia-prerezavacia-pila--220-mm/
Nie je to úplne Silka, ale samozrejme aj cena je úplne iná.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
inak p.Pivkovi som predsa napisal, lebo chcem mat cerovku prejazdnu asap, no odpisal mi, ze az po prerezani ciest a tur.ciest. Takze bud musim pockat, alebo si kupim velku motorovku a idem na to
--btw, pri cisteni cerovky som tam videl minimalne 3, mozno aj 4, take vyvraty, co paradne ukrojili zo singlu ;/ takze po upraveni aspon pribudnu dalsie nove jamy a prekazky, nemusi byt vsetko dokonale
nemal by som "velke oci", je to urcene na prerezavanie konarov , na kmene stromov to velmi fungovat nebude, ma to listu 25cm a jeden 18V aku, takze ten vykon je dost limitovany....do zahrady na ovocne stromy urcite dobry pomocnik
Samozrejme baterku do pilky
Verím že nesklame. Max čo som s ňou dal bol čerstvo spadnutý buk s priemerom 30cm 😀. Striedali sme sa traja asi 40minút, ale dali sme to. Ďalší boj nasledoval keď sme ho chceli odtlačiť kúsok nabok 😀
A gramohonici sa uz skrabu na hlave, ze kde zozenu pilku s karbonovou rukovatou
Na rybniku za Lozornom uz niekto skusal korculovanie, dieru nebolo vidno, tak asi uspesne pokorculoval(i) 😁.
Traily Ohek, Mociarna a Stupavsky v relativne dobrom stave. Batkuf jarek je na tom horsie, popadane stromy, dost konarov a stopu trrba miestami hladat 😬.
Miestami boli take ladove useky, ktore sa opatrne daju prejst.