Nemáte niekto link, na zoznam cestných pretekov,ale nemyslím len pre pretekárov s licenciou,ale niečo kde sa môže prihlásiť každý,teda aj ja . Ono spropagované sá len Tatry tour a Okolo slovenska.
dedo v klastore pri zapise spominal ,ze si niekto ustlal v sobotu kvoli vypadnutemu telefonu takze sobota bola vesela?
ja som bol dnes rad ze som v klude dokoncil tri kolecka...nastastie bez padu a inych neprijemnosti a na nestastie bez prebyvajucej energie
hehe, pekne si to popisal no udajne sa niekto tak zašprajcoval pod palangy vedla cesty, ze sa odtial sam ani nevedel vybrat...ale dufam, ze sa nic vazne nestalo, vraj to vyzeralo dost hrozivo
hehe, pekne si to popisal no udajne sa niekto tak zašprajcoval pod palangy vedla cesty, ze sa odtial sam ani nevedel vybrat...ale dufam, ze sa nic vazne nestalo, vraj to vyzeralo dost hrozivo
ja som pocul taku rychlu verziu...vypadol mu telefon, tak ze isiel hned na brzdy, pozhadzoval koho dociahol a rozlamal si zadnu stavbu...tak ze si nemame brat telefony, ale ze by som taketo daco riskoval kvoli telefonu za 1,-
ja som pocul taku rychlu verziu...vypadol mu telefon, tak ze isiel hned na brzdy, pozhadzoval koho dociahol a rozlamal si zadnu stavbu...tak ze si nemame brat telefony, ale ze by som taketo daco riskoval kvoli telefonu za 1,-
nahodou by sa mu frajerka nedovolala co potom ja som sa len bal aby mi nevypadol banan a niekto sa nesmykol na supke zamnou
preto je asi lepsie jazdit s licenciou aj ked balik som si uzil iba jedno kolo potom som bol unaveny hlavne psychicky, lebo ked ide clovek sam musi rozmyslat nech sa nenudi
nahodou by sa mu frajerka nedovolala co potom ja som sa len bal aby mi nevypadol banan a niekto sa nesmykol na supke zamnou
preto je asi lepsie jazdit s licenciou aj ked balik som si uzil iba jedno kolo potom som bol unaveny hlavne psychicky, lebo ked ide clovek sam musi rozmyslat nech sa nenudi
tu kazdy zbroji a prezlieka..aj martincania maju nove kroje... to len ja jazdim pomaly v klubovych zdrapoch..len preboha nerobte to v TOP lebo ak sa Vam gate vydaria ako nam tak zadocky dostanu zabrat
ja klubovy stary ani nemam, som si raz pozical akurat...myslim ze nase zadky budu celkom v pohodlicku, ma tam byt daka fajnova vlozka...
ale hlavne treba vela jazdit...lebo odkedy mam licenciu mam pocit ze som cyklista iba zjavom ..."licencny" balik je seriozna konkurencia
inak keby ste mali niekto cestu okolo a chut sa trosku ponahanat...tak kazdy posledny stvrtok v mesiaci mame casovku...zgrupneme sa, vybehneme si kopcek, pokecame a ide sa kade lahsie http://falange.racingbikes.sk/index.php ... eturnid=52
inak keby ste mali niekto cestu okolo a chut sa trosku ponahanat...tak kazdy posledny stvrtok v mesiaci mame casovku...zgrupneme sa, vybehneme si kopcek, pokecame a ide sa kade lahsie http://falange.racingbikes.sk/index.php ... eturnid=52
diky --len kus daleko:-( ale aspon viem vasu stranku..pekne omrknem fotke ci sa nenajdem:-)
chlapi...na cestnej cyklistike je krasne to ze to je aj o taktike
ked sa islo take "brutalne" tempo na zaciatku tak bolo uplne jasne co sa bude diat na Vricku Dnes som bol pozriet opat v Klastore a cestou spat sme zhodnotili ze viacero ludi aj medzi neregistrovanymi ma na dobry vysledok, ale ono to pride casom a skusenostami z viacerych pretekov. ja som si napriklad pocas preteku vsimol banana a isiel dobre, ale zbytocne si sa "vetral" tak kde si nemusel ...laveron ma taktiez na to, ale o preteku rozhaduju okamihy a ty si ten spravny netrafil
takze musime len jazdit, jazdit , jazdit, popritom naberat skusenosti a niekedy na aj ta licencia na nieco bude
no jasne aj ja si uvedomujem ze som mohol ist v strede baliku a potom pred koncom viac pridat ale problem som mal hlavne v tom ze v tristvrte kopca ma chytali krce do lytok cize potom som musel zvolnit ale bolo to v pohode na to ze to bol moj prvy pretek som maximalne spokojny.
no jasne aj ja si uvedomujem ze som mohol ist v strede baliku a potom pred koncom viac pridat ale problem som mal hlavne v tom ze v tristvrte kopca ma chytali krce do lytok cize potom som musel zvolnit ale bolo to v pohode na to ze to bol moj prvy pretek som maximalne spokojny.
nuz treba sypat..nejake soli ac salts alebo nieco podobne..mineraly robia divy.
heh jontak som mal ale inac nic takeho nesypem akurat jontak mozem.. krce mi nesli povolit este ma tri dni drzali v pravom lytku ale teraz som mal nejake mineralne tablety z lekarne tak mi to pomohlo.. ale najviac mi pomoze sauna do ktorej idem dnes vecer...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som bol dnes rad ze som v klude dokoncil tri kolecka...nastastie bez padu a inych neprijemnosti a na nestastie bez prebyvajucej energie
Bodaj...a na jasen budu nove...budeme fesni
ja som to pocul presne rovnako
preto je asi lepsie jazdit s licenciou aj ked balik som si uzil iba jedno kolo
preto je asi lepsie jazdit s licenciou aj ked balik som si uzil iba jedno kolo
tak tak len vybavte hosici
tu kazdy zbroji a prezlieka..aj martincania maju nove kroje... to len ja jazdim pomaly v klubovych zdrapoch..len preboha nerobte to v TOP lebo ak sa Vam gate vydaria ako nam tak zadocky dostanu zabrat
ale hlavne treba vela jazdit...lebo odkedy mam licenciu mam pocit ze som cyklista iba zjavom
http://falange.racingbikes.sk/index.php ... eturnid=52
http://falange.racingbikes.sk/index.php ... eturnid=52
diky --len kus daleko:-( ale aspon viem vasu stranku..pekne omrknem fotke ci sa nenajdem:-)
ked sa islo take "brutalne" tempo na zaciatku tak bolo uplne jasne co sa bude diat na Vricku
takze musime len jazdit, jazdit , jazdit, popritom naberat skusenosti a niekedy na aj ta licencia na nieco bude
Banán, to sa ti išlo, keď ťa Šalter viezol v drese... A vraj kŕče...
nuz treba sypat..nejake soli ac salts alebo nieco podobne..mineraly robia divy.