Ďakujem vám za pripomienky, možno sa do nejakej úpravy pustím, po tych rokoch by si to zasluzilo nejaky upgrade 🙂kimlo nemas nahodou nejake fotky este z inzerátu ? 🙂
Ci sa ti to paci alebo nie, pointa fora je diskusia alebo moznost sa vyjadrit aj slovne. Kazdy tu ma moznost vlastny bike aj nezverejnit, pripadne pridat len do vlastneho profilu.
Ja som s tym v pohode uplne a som vdačný za každý názor a pripomienku .uznavam ze bike je trosku kolotočarina, zial, je starší , no ako nový ?
Kazdopadne mne sa lubi aj takto, je originál ?
A vsetci co mi pisete aby som nieco pomenil, napisem sem iban a mozte mi na to prispieť ? JOKE
user_id a stále sa nájdu ľudia čo by tu radi zavádzali cenzúru a nechápu významu slova diskusia
Slušná kritická debata sem patrí a nikto sa tu hádam nerozplače pri nejakej kritike jeho tátoša.
MichalRoubaix máš stroj stále na úrovni aj keď má už svoj vek, užívaj si ho
Ten Specialized je "povodne retro" teda presne podla dobovych trendov 2011. Nie je to novy bike, ale povodny cestak z 2011 s povodnymi komponentami. Cize nie je to vyskladane teraz, ale ide o povodny bike (okrem omotavky).
Mne sa paci, kedykolvek by som ho uprednostnil pred novym v tej cene. Teda predpokladam, ze ma trhovu hodnotu nejakeho hlinikoveho biku na lacnych komponentoch. Je to klasika!
Ten Specialized je "povodne retro" teda presne podla dobovych trendov 2011. Nie je to novy bike, ale povodny cestak z 2011 s povodnymi komponentami. Cize nie je to vyskladane teraz, ale ide o povodny bike (okrem omotavky).
Ta externá di2 batéria a ten konektor ktorý tam visí je hnus , krajšie by to bolo na mechanike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kazdopadne mne sa lubi aj takto, je originál ?
A vsetci co mi pisete aby som nieco pomenil, napisem sem iban a mozte mi na to prispieť ? JOKE
Slušná kritická debata sem patrí a nikto sa tu hádam nerozplače pri nejakej kritike jeho tátoša.
MichalRoubaix máš stroj stále na úrovni aj keď má už svoj vek, užívaj si ho
Mam rad tieto "a co si ty urobil pre slovensky hip-hop" prispevky.
Ta externá di2 batéria a ten konektor ktorý tam visí je hnus , krajšie by to bolo na mechanike.