V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Keď píšem komentar k článku cez mobil, tak vlastne nevidím čo píšem, nakoľko klávesnica zaberie časť obrazovky, kde je okno na písanie. V portrait uplne nepoužiteľné, v landscape oba na jeden riadok, druhý uz nevidim. Používam Android, Firefox.
Asi by sa to mohlo správať rovnako ako tu - tj, kliknem do okna na odpoveď a stránka sa posunie vyššie.
Tuším je to prerobené, nie ? Floating banner či ako to mám nazvať.
Skúsil som písať do boxu na koment, a bolo to ok.
Tiež tu vidím problém že miesto argumentov či diskutovania mnohí tu okamžite prejdú do osobných uráźok a zosmiešňovania, na čo tí múdrejší rovno zrušia konto a opustia túto žumpu primitívnych postojov, lebo vidia o čo tu ide a vedia že sa tu už nechcú vrátiť.
Najlepšie exempláre sa vyvinuli v téme Elektrohejteri a viacerí noví ebikeri si kvôli tomu rovno zrušili účet lebo ich tam len psychicky deptali.
Je chyba že takýmto ľuďom dávate priestor na rast a potom sa divíte že sa tieto postoje śíria naprieč fôrom beztrestne.
Tiež anonymné negativne hlasovanie dava týmto ľuďom moc ktorá môže viesť u niektorých členov až k šikane a odídu a zrušia si účet. Naviac keď sa títo primitívi na pozadí dohadujú komu budú negovať príspevky aby sa ho zbavili - takéto nabádanie na negovanie som osobne zažil -admin si môže pozrieť moje dorucené správy.
Fôrum by malo byť aj napriek hlbším diskusiam vo výsledku pozitívne a to tu nieje.
Najlepšie exempláre sa vyvinuli v téme Elektrohejteri a viacerí noví ebikeri si kvôli tomu rovno zrušili účet lebo ich tam len psychicky deptali...
.
Preco by niekto chodil do temy kde ho deptaju?
A zaujimavé je že títo ľudia sa potom motajú aj po iných témach a snažia sa pokracovať vo svojej záškodníckej činnosti. Vidím sj to že sa okolo mojich príspevkov motajú tí istí ľudia čo riešia mňa miesto nejakého duchaplného prispevku… je mi ich trochu ľúto, ale je to ich prejav, čo ja s tým. Je to pre nich ako hon na čarodejnice - prenasledovať, označiť, upaliť
A vsetko je to len o tom že sa tu podporuje nenávisť k ebikerom … preto si myslím že nenávistné prispevky sú kategoricky horsie ako tie vulgárne.
Dokonca aj čítať iné témy (motať sa po nich) by sa malo zakázať.
Potom by nebolo potrebné vidieť do cudzích hláv a dávať rady na pokojný šťastný život a sebastredne si myslieť, že ostatní riešia mňa ako osobu a nie to, čo a ako píšem.
Prvé dve vety sú samozrejme nemyslene vážne.
(Ne) verejnosť minuskovania sa tu už viackrát riešila. Je to na autoroch, vlastnikoch fóra. Ja osobne by som s tým nemal problém, dokonca by som to aj privítal. Už som niekedy vysvetľoval: keď sa mi čosi páči, dám palec hore a prípadne okomentujem. Keď sa mi niečo veľmi nepáči, dám palec dole (velmi zriedkavo) a prípadne okomentujem, čo a prečo.
https://www.google.com/search?q=zname+sve+pappenheimske
Otazne su este podstranky typu "nove"/"aktivne"/"neprecitane", kde sa teraz zobrazuje iba obsah z kategorii, ktore su priradene danej domene, co moze byt obmedzujuce, tam este zvazujeme existujucim pouzivatelom automaticky zapnut zobrazovanie vsetkeho obsahu z oboch domen.
Za toto hlasujem všetkými 40 prstami
Mám témy ktoré rád čítam a dupľom sa mi nechce furt preklikávať medzi domenami aby som si prečítal všetko...
Ak by som si vedel zapnúť stary sposob že budem mať všetko pokope, to by bolo super..
Vid druhy riadok
https://www.mtbiker.sk/forum/post2001568.html#p2001568
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Je to individuálne …. Aj plagáty v kine a na horských filmoch sú vertikálne… aj obrazy existujú vertikálne, aj jedálny listok je zvyčajne vertikálne, aj fotka na občianskom je vertikalne.
Takže len hŕstka fanatikov šíri túto teôriu tak ako teôriu o plochej zemi …