si idem prejst trasu hardu-celkom dobre ju poznam,takze kto ma akutaku kondicku a chut je vitany-nemalo by nas byt vsak viac ako 5-6 kvoli cakaniam.Ale cakat sa samozrejme budeme-nie je to zavod-skor rychlejsi vylet!Pauza v omseni,a gulasek na homolke -rulez!
mali by sme to aj s pauzami za ca 10hodin(najviac) zvladnut.
pojde sa iba v jazditelnom pocasi-tj-ziadny horalzlejvak!
tato tema bude fungovat aj na ine prejazdy tejto krasnej trate-z nejakymi obmenami..
kedykolvek sa da odpojit a skoncit skor!
takze nedela start na starte
Len sa preboha prihlaste aj niekto normalny, nenechajte ma napospas tym dvom zverom
Len sa preboha prihlaste aj niekto normalny, nenechajte ma napospas tym dvom zverom
dutchipachi nemusis sa bat-ty zapadas do priemeru!
...pre ostatnych-uprimne treba poznat svoje moznosti-prvy krat to nejdeme!
zato mne si nalozil este 13
...neviem ci to bolo tym,ze som bol sam (lebo uz aj minule sa mi to stalo) ,ale pekne som si zakrizoval-
1.rychly zaciatok uz z Tn,ked som si este myslel,ze mozno niekto caka v ndca
2.svizne pokracovanie az po defekt (nastastie len jeden),kde som stravil ca.20min.pod machnacom-a potom tlacka hore..
3.ta sialena slucka hardu -hlavne moja najneoblubenejsia zelena stupacka z teplic spät na trail na vrata(tam uz je to pohodka)...
4.kedze niesu na takomto "vylete" obcerstvovacky pripravene,tak zakvas a nasledne zatvrdnutie v krcmach-omsenie,homolka(tam len kratko bo kosaaa bola),hor.poruba...a chvilu na baskom,kde som stretol pesich kamaratov-aspon maly pokec ma vytiahol von z uz jemne zaspinovaneho introvertneho sveta...
....esteze som tu ilavu vypustil,bo by som asi dusu...
...takze nabuduce radsej v spolocnosti-100km sam je fakt haluz!
PS:zavriet aladina do alcatrazu a nedat mu tyzden jest-snad by sa naucil predpovedat poriadne..nespadla ani kvapka a pol dna som sa potil na slniecku a druheu polku som "mrzol"(az tak zle to nebolo-mal som navleky nastastie
..a nech si beriem jedla akokolvek vela-5-6 tyciniek,gel fuel(humus),tableta enervit,bylinkovy energy drink,oblozena zemla,cokoladka....1napln isodrinku(dve flase)v prasku....stale maaalo-kokos som doma vyzral co sa dalo! ...ale jedna vec ma potesila-super korbaciky v hor.porube-udene!!!
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p=200034#200034
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p=200034#200034
vsimol som si..len co som dopisal
zato mne si nalozil este 13
ty si bol ten chalanisko v modrom drese? ... šak si mal povedať že si fórista, by sme hodili vačšiu debatu
..som zvedavy na koho tam caka...juuuj hnedy dresik..fuuuuuj!
Nevsimol, ale konecne zacinam chapat, co nam to doma pri bikoch *****
No aj ja mám taký pocit, že by s ním mali niečo robiť. Ešte v sobotu hlásil dážď a v nedeľu ráno už pekne.