Ani mne sa ten bike nepáči, najmä kvôli tomu predstavcu, tieto dohora vytočené nechápem. Nielen dizajnovo, ale ani funkčne. (Ani rám ma vyslovene neoslovil.)

Na druhej strane, nepísal som najskôr nič, reku, nech robí majiteľovi radosť, aj som dal like.

Ale tvoje reakcie ma presvedčili, že si ďalší, čo sem dá bicykel, a podľa tvojho vlastného tvrdenia, že vnímanie dizajnu je subjektívne, tak sa urazí, keď viacerí uplatnia svoje právo vnímať bicykel subjektívne.

Aj mňa by reakcie aké dali prví traja chalani zamrzeli, ale dal si sem bike dobrovoľne.
24.01.2024 - 08:30:46
015
Mňa len vždy dojme urazená pýcha majiteľov týchto predražených imidžových ,,skvostov", kedy je spravidla ich reakcia taká, že tí čo sem napíšu kritické názory sú len chudáci čo na to nemajú...aspoň sa ukáže charakter :facepalm:
24.01.2024 - 08:41:27
019
Neuveritelne zbytočná debata, stále v rovnakom zložení :D Naživo tento bike vyzerá velmi dobre, predstavec malo cervelo S5 na TDF a čuduj sa svete oni dosť vyhrávali.
Myslím, že by to chcelo najmä lepšiu fotku. Bike je v poho a často stačí len využiť palček hore alebo dole.
24.01.2024 - 08:56:26
02
SlavoSTL napísal:
(iba predstavec nie je podľa môjho Gusta).

A aky predstavec sa paci tvojmu Gustovi? :) :f:
24.01.2024 - 09:21:39
07
Chlapci (neviem či aj dievčatá, tak sorry) viete čo ma najviac fascinuje? Jak "diskusiu" o designe nejakej veci, čo slúži na nejaký účel hneď prehadzujete osobnej roviny 🤣

Že sa urážam, že neznesiem kritiku a podobné perly. Ja som starý *o*ot a mne je verte či nie, absolútne jedno čo si kto o čom myslí. Ale áno, na niektoré vyslovene dementné názory mi nedá nereagovať, ale kks to keď reagujem to sa rovná že som urazený? Už si vyberte hlavy z prdele, niektorí prosím.
Slováci sú v tomto proste unikát - obgrcať, opľuť a keď nemám čo povedať, tak osobný útok. Len preboha nie argumenty (aj keď pár ich tu bolo samozrejme), ktoré by ma napríklad zaujímali.

To že mi je to jedno, ma ale nediskvalifikuje z toho napísať čo si myslím nie? To sa tu ešte môže?
Keďže nejaký šulin už stihol označiť niektorý z mojich príspevkov za "nevhodný" a "ofenzívny" preboha! Veď to už tak neprežívajte 🤦‍♂️

O dva príspevky vyššie to je úplne presne vystihnuté "Neuveritelne zbytočná debata" - to je presne to, čo sa tu deje (vrátane mojich príspevkov)...
24.01.2024 - 09:54:59
04
No hej, stale to tu je o tom istom. (Ten predstavec je trocha ulet, ale tazko sudit, ked na tom clovek nesedel, vsakze. Naco ten hejt.) A ked sa tu kolegovi CyberA bajk paci a vyhovuje mu, radujme sa s nim, ze nekupil kktinu :) Vela stastnych km prajem.
24.01.2024 - 10:11:37
01
No dobre dobre Neo … tak som sa nan pozrel este raz , lebo vsak vies ze niekedy ten prvy pohlad vie oklamat a skreslit pohlad … a je pravda, ze ked som sa nan druhy krat pozrel, je este ohyzdnejsi ?? Prepac neviem si pomoct sle ten predstavec do neba , ta hupackova ramova rurka , a paintjob ktory este viac zvytaznuje tie divne tvary … toto veru nie a nie a nie ??‍♂️
24.01.2024 - 10:40:50
04
isheep napísal:
No dobre dobre Neo … tak som sa nan pozrel este raz , lebo vsak vies ze niekedy ten prvy pohlad vie oklamat a skreslit pohlad … a je pravda, ze ked som sa nan druhy krat pozrel, je este ohyzdnejsi ?? Prepac neviem si pomoct sle ten predstavec do neba , ta hupackova ramova rurka , a paintjob ktory este viac zvytaznuje tie divne tvary … toto veru nie a nie a nie ??‍♂️


je mi sympatické tvoje odhodlanie, ale začínam mať o obavu či nie si tým predstavcom posadnutý ?

nedalo mi a pozrel som si ten tvoj skvost a je dosť odvážne hovoriť o "húpačkovej rámovej trubke", keď sám jazdíš bike, čo má "hrb" jak chudák Quasimodo... a klavírový lak z roku 1994, celkom slušná kolotočárina.
24.01.2024 - 11:08:20
01
Teba to ako zobralo, hľadať po iných profiloch bicykle :D
Pozrel som si ho aj ja a žiaden quasimodov hrb na ňom nevidím.
Isheep má svojský (ne)vkus, ale tento jeho bajk sa mi veru páči :)
24.01.2024 - 11:16:53
03
tak ale už keď X-tý krát reaguje a čo reakcia, to perla, zvedavosť bola silnejšia 😁
24.01.2024 - 11:20:45
00
ja som pred 2 rokmi mal v užšom výbere jeden aero model bianchi ale tento tvoj model by som “nedal” ani po 2 dňoch čo som videl viackrát fotku/y.
Rovnako ani cérvelo s tým šialeným predstavcom čo jazdí Jumbo.
Jedno aké ocenenia získal. Tvoje reakcie sú prehnané, arogantné až absurdné …ale sú to tvoje prachy tak si to užívaj
24.01.2024 - 11:21:44
05
CyberAnarchist
Neviem čo tu TY stále riešiš. Tunajšie osadenstvo vyjadrilo záporné aj kladné názory na tvoj bike. Nikto ti nenapísal aby si ho predal, zošrotoval alebo podobne. Bike ma svojsky dizajn, ktorý by som prirovnal k Fiatu Multipla, nájdu sa jedinci, ktorím sa páči, no široká verejnosť ho považuje za ohyzdné auto. Žiaľ s týmto bikom to je podobné. To ze Cervelo má veľmi podobný predstavec je pravda avšak je lepšie integrovaný do dizajnu.

Veta na koniec: Ukázal si, osadenstvo zhodnotilo, hlavne s ním buď ty spokojný.
Veta na koniec #2: Reči o tom či si ho "neprajníci" môžu alebo nemôžu dovoliť prosím nevyťahuj je to až príliš pod úroveň.
24.01.2024 - 11:27:21
019
CyberAnarchist napísal:
NPredstavec (integrovaný s riaditkami) - asi mali nejaký dôvod prečo má zrovna takýto tvar, no a keď sa pozrieme na geometriu rámu, tak je asi jasné že sa optimálna pozícia jazdca nedala dosiahnúť inak. Prečo má rám konkrétne takú geometriu a tvar ako má v prípade Oltre Pro? No nie som žiadny odborník na materiály ani konštrukcie rámov, ale povedal by som že kvôli tuhosti. A keďže je Oltre Pro z kategórie racing, tak je rám extrémne tuhý. Navyše všetko je tam "aero", takže tvar a sklon integrovaného predstavca vychádza z toho jak to spočítali s ohľadom na aerodynamiku...

Chcel by som ťa na ňom vidieť sedieť/jazdiť. Rám je zaujívavý, aj aero, ale s tým predstavcom musíš na ňom sedieť ako za písacím stolom a celé aero je v... Preto by som ťa chcel sedieť na ňom.
24.01.2024 - 17:38:14
01
No neviem či je to kombo tuhé keďže praskalo. Na Paríž - Roubaix mal tým Arkea , klasické predstavce.

Prílohy:

FtqgORLXsAAEcbK.jpg_large.jpg
FtqgORLXsAAEcbK.jpg_large.jpg 173.33 KiB thumb_up0thumb_down

24.01.2024 - 21:41:14
02
JoKo napísal:
Chcel by som ťa na ňom vidieť sedieť/jazdiť. Rám je zaujívavý, aj aero, ale s tým predstavcom musíš na ňom sedieť ako za písacím stolom a celé aero je v... Preto by som ťa chcel sedieť na ňom.


Tak geometria toho ramu je prisposbena dizajnu, ked pozries tabulky tak v kazdej velkosti ma o par cm nizzsi stack ako bezne racove geo v tejto velkosi, takze s tym predstavcom sa to dorovna
24.01.2024 - 23:17:23
01
keyboard_arrow_up