Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
viem prerobit 11speed shimano na XDR Sram 12speed orech?Videl som nejake videa ale neviem naco si dat pozor. Mam vzadu 12speed Sram etap 12x148mm na kotucoch a hladam nejake lacne riesenie na moj trenazer aby som mal navyse zadne koleso s kazetou a plastom na trenazer. Ponuka shimano kolies je vacsia. Neviem ci sa vyplati kupit rovno zadne koleso s XDR alebo najdem nejake lacnejsie riesenie?Bazar tiez nevadi.Kazetu navyse mam.
Dakujem
Neodpovedam na tvoju otazku, nemam skusenost, aj ked na Ali maju dobre referencie (a myslim, ze su tam lacnejsie). No zvazil by som lahsie aj ked drahsie, ked uz by som menil. Menit len preto, ze su to 50ky sa mi nezda rozumne. Otazne budu pouzite naboje resp. loziska v tejto cenovej.
Koleso nie je len rafik,podstatná je kvalita výpletu,kvalita nábojovov ,šířka rafika,nie len výška.
Kvalitné kolesá s cinskymi hookles rafkami a nejakou normálnou na dnešné pomery sirkou a kvalitným vypletom a nábojmi s váhou do 1.5 kg budú stáť do 1000 eur. Je otázne ,akú kvalitu kupuješ za hentaku cenu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viem prerobit 11speed shimano na XDR Sram 12speed orech?Videl som nejake videa ale neviem naco si dat pozor. Mam vzadu 12speed Sram etap 12x148mm na kotucoch a hladam nejake lacne riesenie na moj trenazer aby som mal navyse zadne koleso s kazetou a plastom na trenazer. Ponuka shimano kolies je vacsia. Neviem ci sa vyplati kupit rovno zadne koleso s XDR alebo najdem nejake lacnejsie riesenie?Bazar tiez nevadi.Kazetu navyse mam.
Dakujem
predpokladam ze mas 12x100 a 12x142
Mate niekto skusenosti s tymito kolesami?https://www.bike-discount.de/en/vision-tc-55-disc-tlr-carbon-wheelset
Alebo nieco podobne v podobnej cene
https://www.mtbiker.sk/bazar/kolesa-a-rafiky/vypletene-kolesa/cestne-kolesa/4583288/elitewheels-karbonove-cestne-kolesa-50mm-kotuc-centerlock-duse-bezduse-nova-cena.html
Kvalitné kolesá s cinskymi hookles rafkami a nejakou normálnou na dnešné pomery sirkou a kvalitným vypletom a nábojmi s váhou do 1.5 kg budú stáť do 1000 eur. Je otázne ,akú kvalitu kupuješ za hentaku cenu.