Kto sa chysta?
Ja este neviem, ale ak ano, tak asi na 50tku...
viac info na http://www.1kbm.sk
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 7. 2015 o 16:33
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
//pozeram vysledky z minuleho roka: to ako nikto z juniorov nesiel 90tku? dufam ze tento rok nebudem sam...
//a este, vie niekto ako ide ta trasa 90tky z jahodnej (do belej) ? minule sme so zombim netrafili...
odporucam ti zaplatit napriklad bankovym prevodom uz pred pretekmi, na mieste/v den preteku/ je to o 100 korun drahsie. tam kde si sa prihlasoval, mozes pozriet, ci uz eviduju tvoju platbu, inak si o zaplateni prines na start potvrdenie.
ak pojdes sam junior, aspon ti neunikne prve miesto, staci prist do ciela v limite
a amenmaraton to urcite nie je
ten zjazd z kojsovky je tam jediny taky usek(a ortodoxni amenaci mozno ani ten usek za amen neuznaju, hehe), a mozes ho zbehnut vsak ano
Pravdu vravis. Ale budem tam, mozno aj na tom useku. Fotit: )
ten usek, keby nebol taky strmy bol by uplne fasa, takto si to este rozmyslim na mieste ako to prejdem (bud rovno dole, alebo pomalicky dole, alebo s bikom na pleci rychlo
... ale dnes by som sa este nespoliehal na sobotnajsiu predpoved..
pozeram vysledky z minuleho roka: to ako nikto z juniorov nesiel 90tku?
no možno aj išiel ale tato kategoria sa na 90 ke nevyhodnocuje
takže by som sa netešil
ak viete čitať tu je to jasne napisané :
Kategórie
JUNIORI (J) - muži do 18 rokov
MUŽI (M) - muži od 19 do 39 rokov
SENIORI (S) - muži od 40 do 49 rokov
VETERÁNI (V) - muži nad 50 rokov
ŽENY (Z) - ženy do 39 rokov
ŽENY SENIORKY (ZS) - ženy nad 40 rokov
• trať „90ka“ - vyhodnocujú sa kategórie M, S a V
• trať „50ka“ - vyhodnocujú sa kategórie J, M, S, V, Z a ZS
• trať „25ka“ - vyhodnocujú sa kategórie J, M, S, V, Z a ZS
Podmienkou na vyhodnotenie kategórie je účasť minimálne 5 štartujúcich v mužských kategóriách a 3 štartujúce v ženských kategóriách.
...trocha som tam potrénoval, tak už nebudeš musieť mať hanlivé poznámky ako minulý rok, keď som to zliezal pešo...
budeme pozovat!
a mozno nam tam Dijck nanosi dajake sutre velkosti skatule od topanok(farebne zladene), aby to bolo celkom jak v tom Whistlere
davhan, aku trat ides?
inak asi idem kupit taky ten jednorazovy tesco hydropack ako nudzove riesenie, snad vydrzi
//inak zombi, zda sa ze ako sme zisli ku tym chatkam, pred tym jak sme sa napojili na hlavnu cestu do belej, treba niekde medzi tymi chatkami odbocit dolava
budeme pozovat!
a mozno nam tam Dijck nanosi dajake sutre velkosti skatule od topanok(farebne zladene), aby to bolo celkom jak v tom Whistlere
davhan, aku trat ides?
davhana som ukecal na 90ku, snad ma v cieli nezabije:P
ten usek z Kojsovky vyzera AMENoidne len v porovnani so zvyskom trate, kde prevladaju dialnice...vacsi respekt mam so zjazdu do Opatky, kde je sice siroka cesta, ale je rozbita a plna volnych kamenov, co stale ***** nejakou drzkou, alebo minimalne defektom
Viem o com hovoris a pamatam na tvoje cielove foto.
davhana som ukecal na 90ku, snad ma v cieli nezabije:P
ten usek z Kojsovky vyzera AMENoidne len v porovnani so zvyskom trate, kde prevladaju dialnice...vacsi respekt mam so zjazdu do Opatky, kde je sice siroka cesta, ale je rozbita a plna volnych kamenov, co stale ***** nejakou drzkou, alebo minimalne defektom
To je pravda. Je to tan rozbite. Pred dvoma tyzdnami ked sme boli prejst trat 50-ky tak tam Chrinik chytil defekt
to bolo v inom zjazde, viem o com hovorim
ale suhlasim s muffinom, ten zjazd do opatky je pre mna najnarocnejsi usek celej trasy. musim sa priznat, ze tam sa mi ziada vymenit "me lehké polozávodni HT kolo" za tucneho fulla.