Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
pohoda, nevadí, dík aj tak. snáď to raz bude "od výroby"
Ako bolo pisane, je pre nas dolezite zvyraznit branding pre tu absolutnu vacsinu navstevnikov, ktori sem zavitaju len obcas, alebo prisli prvykrat. Chapeme, ze to pre userov zvyknutych na nevyrazne biele logo moze posobit rusivo, takze nevylucujem, ze umoznime nejaku formu personalizacie v nastaveniach webu ak sa rozhodneme toto cierne logo ponechat. Ale ak si to dovtedy vsetci vyriesia v browseri sami tak super
Ako bolo pisane, je pre nas dolezite zvyraznit branding pre tu absolutnu vacsinu navstevnikov, ktori sem zavitaju len obcas, alebo prisli prvykrat. Chapeme, ze to pre userov zvyknutych na nevyrazne biele logo moze posobit rusivo, takze nevylucujem, ze umoznime nejaku formu personalizacie v nastaveniach webu ak sa rozhodneme toto cierne logo ponechat. Ale ak si to dovtedy vsetci vyriesia v browseri sami tak super
cakal som ponuku prace
Bude funkcia "Chcem mat stare, pekne, sumerne logo, lebo z toho noveho mi myka malickom — ON/OFF" ? 🤣
btw ak by som to chcel skrit, staci si to dat do adblocku, netreba ziadne addony
na 28 UHD ho vôbec nevnímam
A len tak mimochodom. Niekto zomrel?
v práci mám 32 UHD a tam už je to logo proporčne ako omrvinka
🤔
btw ak by som to chcel skrit, staci si to dat do adblocku, netreba ziadne addony
Ospravedlňujem sa (aj sebe) za to "skrit" ☺️