Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Počuj, v profile máš ze si z Ba tak si spravte do ženou tour de predajne a dačo vyskúšajte, choď do Bajkuly, tam predávajú Treky a opýtaj sa na ne. Možno už sortiment pokročil a trochu sa ten štandard rozšíril, nechcem ťa odrádzať len to v dobrom úmysle spomínam ? lebo tu bola aj téma ohľadom toho, chalan hľadal na ten rozmer zadný náboj a nevedel nič slušné nájsť, kamoš to kvôli tomu predal a ja nekúpila ?? ale to bolo 2-3 roky dozadu. Nejaké bežnejsie rozmery niektorých nábojov sa dali zredukovať aj na 141x5, viem, že Hope robil redukciu a tušíma aj DTSwiss 350 sa už na to dá dať.
Pobehajte predajne a možno ženu niečo zaujme.

POZOR 15.4 je testovací deň Trek na KOlibe, bežte skúšať :)
https://bajkula.sk/novinky/bajkula-trek-test-day-na-kolibe-uz-15.4
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 08:13:25
01
Tak nakoniec sa vzal ten TREK (klik). Uz dosiel a zatial som ho len vybral z krabice. Po vikende sa bude pokracovat. Objednany z bikepeaku, dosiel kurierom na druhy den. :)

Ta modra farba vyzera na svetle velmi pekne a celkovo je z bajku dobry pocit. Tak snad bude sluzit.

Gripy su ale hnusne, tie sa vymenia ked dojdu nove. :D

Dakujem/e vsetkym za pomoc.
Zobraziť komentár 15.04.2023 - 14:04:44
03
Ahojte, idem troska oživiť tuto tému. Potrebujem menšiu /vacsiu radu pri výbere bicykla.
Do minulého roka som dlho jazdila na kellys vanity(trojprevodnik), minulý rok už po x rokoch si to žiadalo zmenu. Tak mi muž kupil nivy bicykel ctm zephyr, základnú verziu. A tu nastal problém. Za jedno velkost mi nie úplne vyhovovala, som žiaľ krpaňa(158cm) a nejako som sa nevedela zžiť s prevodmi (jednoprevodnik a len 10 prevodov),.vo väčšine prípadoch som hovorila, že by sa mi zišiel aspoň jeden prevod navyše. Len ako tak pozerám bicykle koľkokrát keď už je vyhovujúca veľkosť, tak je to zas iba 10 prevodov, a keď ma viac prevodov , tak neni veľkosť. Tak ak viete nieco rozumne poradit budem rada. Predsa len tu máte väčší prehľad, hlavne mi stále beží hlavou, že napríklad možno neni 10 prevodov ako 10 prevodov, neviem, zas tak sa so toho nerozumiem. Čo sa týka, že čo najčastejšie jazdím, tak sú to vylety, klasika po asfaltkách, aké veľmi časti skôr v lesoch a pod, ale zas nejazdím nejaká šialene traily. Dakujem
Zobraziť komentár 13.02.2024 - 15:30:52
00
Grand Canyon 6 WMN (vzduchová vidlica, 1x12 prevody) - veľkost XS, resp. pozrieť tabuľku veľkostí na stránke výrobcu (vyrába sa aj vo veľkosti 2XS):
https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trailova-kola-/grand-canyon/grand-canyon/grand-canyon-6-wmn/3270.html?dwvar_3270_pv_rahmenfarbe=OG&dwvar_3270_pv_rahmengroesse=XS
Zobraziť komentár 13.02.2024 - 15:48:09
01
Cube XS alebo S by mohlo sediet na tu vysku. Manzelka 154 ma Cube Access WS v XS akurat ma dlhsi predstavec. Kolesa pri XS su vacsinou 27.5 a pri S uz 29.
Do 1000 by mozno bol zaujimavy Cube attention SLX len ci aj farba bude vyhovovat 🙂
Ma to 1x12 co by malo byt aj rychle aj do kopcov.
Zobraziť komentár 13.02.2024 - 17:43:14
00
Super , Dakujem za tipy, určite všetko pozriem a verim, že aj nieco vyberiem.☺️
Zobraziť komentár 13.02.2024 - 18:25:43
00
keyboard_arrow_up