Ahojte, idem troska oživiť tuto tému. Potrebujem menšiu /vacsiu radu pri výbere bicykla.
Do minulého roka som dlho jazdila na kellys vanity(trojprevodnik), minulý rok už po x rokoch si to žiadalo zmenu. Tak mi muž kupil nivy
bicykel ctm zephyr, základnú verziu. A tu nastal problém. Za jedno velkost mi nie úplne vyhovovala, som žiaľ krpaňa(158cm) a nejako som sa nevedela zžiť s prevodmi (jednoprevodnik a len 10 prevodov),.vo väčšine prípadoch som hovorila, že by sa mi zišiel aspoň jeden prevod navyše. Len ako tak pozerám
bicykle koľkokrát keď už je vyhovujúca veľkosť, tak je to zas iba 10 prevodov, a keď ma viac prevodov , tak neni veľkosť. Tak ak viete nieco rozumne poradit budem rada. Predsa len tu máte väčší prehľad, hlavne mi stále beží hlavou, že napríklad možno neni 10 prevodov ako 10 prevodov, neviem, zas tak sa so toho nerozumiem. Čo sa týka, že čo najčastejšie jazdím, tak sú to vylety, klasika po asfaltkách, aké veľmi časti skôr v lesoch a pod, ale zas nejazdím nejaká šialene traily. Dakujem