Takže ak si niekto zmyslí ísť niekedy so mnou nech sa hlási. Sem tam som ochotný sa aj prispôsobiť.
UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
myslim, ze nedelu vynecham, ale moze sa to cele aj obratit v pripade ze by som vynechal Greenbike tour...
ale myslim, ze po absolvovani dlhej, dam v nedelu prednost valaniu sa
myslim, ze nedelu vynecham, ale moze sa to cele aj obratit v pripade ze by som vynechal Greenbike tour...
jak vynecham? jak valaniu sa? pekne po dlhej Greenbike v sobotu sa treba ist este rozbit s PK borcami v nedelu a az potom moze prist pondelok, ktory v praci prespis s nohami v lavore
Quidoo by tiez rad isiel pobehat do pezinskych velhor ale ide sa byt prec cez tento vikend... posledny vikend by sme mohli ale daco lightove vymysliet ... lightove nech nemusim brat krovyinorez (fakt neviem ake i y tam mam je*nut....
Quidoo, Ebenko ti vcera fusoval do remesla, bol som sa po robote previezt a zahadnym sposobom sa mi v zjazde z cervenej do Limbachu v plnej rychlosti skoro podarilo dat hlavicku...ale ustal som to aj ked som skoncil v krikoch so seknutou dusou...ale asi lepsie ako rozj*bany ksicht...
jak vynecham? jak valaniu sa? pekne po dlhej Greenbike v sobotu sa treba ist este rozbit s PK borcami v nedelu a az potom moze prist pondelok, ktory v praci prespis s nohami v lavore
teda ja bych v tu nedelu aj siel
no ved sa ta spytam v sobotu podvecer
ja tiez ale nic nevylucujem, ale po sobote, by bolo lepsie nejake lahke vyjazdenie, nech mi zmaknu nohy stvrdnute
Quidoo, Ebenko ti vcera fusoval do remesla, bol som sa po robote previezt a zahadnym sposobom sa mi v zjazde z cervenej do Limbachu v plnej rychlosti skoro podarilo dat hlavicku...ale ustal som to aj ked som skoncil v krikoch so seknutou dusou...ale asi lepsie ako rozj*bany ksicht...
cozeee... pekne... hlavne ze si okej... ja som zas sekol obe duse v kamenolome v tisovci... nepytaj sa ako... zase by ste sa mi iba smiali...
jaaaj, to vy tak neskoro chodievate.. hmm.. praveze neviem, kam pojdeme.. väcsinou vylezeme na BK a potom, podla nalady a momentalnych dispozicii sa rozhodneme co dalej..
to hej, vyspinkat, napapat, oholit nohy a pomedzi to este dalsich 100 veci.. a mna ide porazit hehe.. a zevraj zenskym to dlho trva : -).. mno, povedala by som, ze Turbi bude dnes regenerovat a bike nebude chciet ani vidiet .. heh, ale mozno na seba niekde narazime - napriklad na BK - my budeme koncit a vy zacinat
co narobis, pani po urcitom veku si radi vychutnavaju pohodicku...(vsak Turbi)... Ale on je zasa drsnak, takze si myslim ze napriek vsetkemu pojde...otazka je kedy...
Pani a damy, dalsi vikend sa nam pomaly blizi...kedze Turbi je v pecku, tak by som prijal nejaku bikepositive spolocnost na nejaky ten vyjazd...ak niekto nieco planujete, dajte vediet, by som sa snad pridal...
ja som cez vikend v chorvatsku, inac by sme nieco dali...
moja bratislavska bajkerska tlupa sa zas odtrepala do grecka, takze buko a spol. tiez nic...
tak pekny biking prajem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ved sa ta spytam v sobotu podvecer
ja tiez ale nic nevylucujem, ale po sobote, by bolo lepsie nejake lahke vyjazdenie, nech mi zmaknu nohy stvrdnute
cozeee... pekne... hlavne ze si okej... ja som zas sekol obe duse v kamenolome v tisovci... nepytaj sa ako... zase by ste sa mi iba smiali...
quidoo je cirkusant no co uz...
quidoo je cirkusant no co uz...
zadnýýý cirkusant! si král a velký pán
kedy? my sa tam s kamosom tiez chceme vyskytnut o 12.00, ale ako ho poznam, bude to urcite o nieco neskor..
Kam sa chystate missy?
moja bratislavska bajkerska tlupa sa zas odtrepala do grecka, takze buko a spol. tiez nic...
tak pekny biking prajem