Chlapi ( aj iné pohlavia ) čo máte za sebou tú hnusobu, tiež pozorujete zníženie výkonnosti teraz s odstupom času?
V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
Nechcem hejtovat, ale z duse nenavidim tento pristup: experimentalna vakcina je na nic, staci vitamin D, lebo mne to takto stacilo.
Hlavne aby si nedavali D namiesto vakciny, ked ich uhryzne besna liska
Nehovorim, ze D je naprd, prave naopak, slovakom hrozen chyba a som rad, ze Covid mu trochu urobil dobru reklamu, ale veda sa robi kus inak.
Ci sa niekto dal alebo nedal očkovať je každého osobná vec...
Vies, ako by som to jemne povedal, zdielam tvoj liberalny nazor, no nesie so sebou urcite nasledky, ktore si mnohi neuvedomuju:
1/ ockovanim (vseobecne) chranis nie len seba ale aj druhych, takze ak nakazis napr. svojho rizikoveho rodica, ktory na nasledky zomrie, musis vediet moralne uniest svoju vinu (bodaj by si nikdy nezazil);
2/ ak sam ochories, mal by si sa dobrovolne izolovat, aby si nesiril nakazu;
3/ ak cerpas PN ci nebodaj vyuzijes verejne zdravotnictvo, mal by si si nadbytocne naklady hradit zo svojich zdrojov, lebo ja to platit nechcem za tych, ktori podcenili pristupnu a bezplatnu prevenciu (tu som prekvapeny, ze ty ako mlady sportovec so zdravym zivotnym stylom podporujes fajciarov ci obeznych, alkoholikov a pod. Viem, ze to nezmenis, lebo system je tak nastaveny, len ci si to uvedomujes);
4/ keby som bol zly, tvrdsi priklad - tak ako zamestnavatel by som ta penalizoval za absenciu. Nieco ako ked mas profesionalnu zmluvu ako sportovec a z nedbanlivosti nenastupis na zapas, sponzor tiez nebude nadseny, proste ak sa vies vyhnut riziku ochorenia (priebehu), urobis to;
5/ to iste plati pri kolektivnej imunite, mame nastastie povinne ockovania, vdaka ktorym mnohe choroby zanikli. Nie som si isty, ci Covid medzi ne patri, no minimalne sa ovplyvnilo schopnost mutacii.
Takze sloboda volba je v demokracii uzasna, no netreba zabudat aj na jej nasledky.
Vraví ženská chlapíkovi (vydedukoval som, že starí známi) aké má problémy so srdcom že jej lietajú tepy a doktor jej zistil, že prekonala slabší infarkt.
Potom plynule prešli na covid, že koľko ľudí zbytočne zomrelo čo sa dali zaočkovať, a ona sa nedala a aj mala covid a ako pekne ho zvládla..........
My sme už premoreni … dospeli víc menej bez komplikacii , deti aj s teplotami . Pozor , dlhšia inkubacna doba aj 7 a viac dni . Kašeľ môže trvať aj týždne … Syn vážnejší stav komplikovaný zápalom pľúc atypickou baktériou . Tak bacha , kovid nepovedal posledné slovo
u nas posledny prazdninovy tyzden babky/dedkovia na oboch stranach nezavysle od seba, deti tam boli s nimi a bud to nechytili, alebo mali bezpriznakov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlavne aby si nedavali D namiesto vakciny, ked ich uhryzne besna liska
Nehovorim, ze D je naprd, prave naopak, slovakom hrozen chyba a som rad, ze Covid mu trochu urobil dobru reklamu, ale veda sa robi kus inak.
Vies, ako by som to jemne povedal, zdielam tvoj liberalny nazor, no nesie so sebou urcite nasledky, ktore si mnohi neuvedomuju:
1/ ockovanim (vseobecne) chranis nie len seba ale aj druhych, takze ak nakazis napr. svojho rizikoveho rodica, ktory na nasledky zomrie, musis vediet moralne uniest svoju vinu (bodaj by si nikdy nezazil);
2/ ak sam ochories, mal by si sa dobrovolne izolovat, aby si nesiril nakazu;
3/ ak cerpas PN ci nebodaj vyuzijes verejne zdravotnictvo, mal by si si nadbytocne naklady hradit zo svojich zdrojov, lebo ja to platit nechcem za tych, ktori podcenili pristupnu a bezplatnu prevenciu (tu som prekvapeny, ze ty ako mlady sportovec so zdravym zivotnym stylom podporujes fajciarov ci obeznych, alkoholikov a pod. Viem, ze to nezmenis, lebo system je tak nastaveny, len ci si to uvedomujes);
4/ keby som bol zly, tvrdsi priklad - tak ako zamestnavatel by som ta penalizoval za absenciu. Nieco ako ked mas profesionalnu zmluvu ako sportovec a z nedbanlivosti nenastupis na zapas, sponzor tiez nebude nadseny, proste ak sa vies vyhnut riziku ochorenia (priebehu), urobis to;
5/ to iste plati pri kolektivnej imunite, mame nastastie povinne ockovania, vdaka ktorym mnohe choroby zanikli. Nie som si isty, ci Covid medzi ne patri, no minimalne sa ovplyvnilo schopnost mutacii.
Takze sloboda volba je v demokracii uzasna, no netreba zabudat aj na jej nasledky.
Vraví ženská chlapíkovi (vydedukoval som, že starí známi) aké má problémy so srdcom že jej lietajú tepy a doktor jej zistil, že prekonala slabší infarkt.
Potom plynule prešli na covid, že koľko ľudí zbytočne zomrelo čo sa dali zaočkovať, a ona sa nedala a aj mala covid a ako pekne ho zvládla..........
https://www.facebook.com/watch/?v=448393193050791
https://dennikn.sk/4176077/infektolog-sabaka-zazivame-novu-vlnu-covidu-vrchol-sa-da-ocakavat-zaciatkom-zimy/?cst=294453a4529bdefca032b2083926743e7060d5854bc8e387030db079af9e13e4
https://www.instagram.com/reel/DAG9EgEOGkr/?igsh=bGwwNnVhZjd2cTdl