minule som stretol presne takého rachotilka (tuším že to bola aj postavička z nejakého detského seríálu za husákovskych detí) - predlohou bol klasický bicykel so spaľovacím motorom.
Ten bike doslova trpel pod ťažkou nadváhou jazdca. chvíľu som ho zneužil na závetrie, rachot bol však silnejší
Však to je skôr na udusenie ísť za takým dymiacim prskoletom. Stačí mi, keď niekto ide prevetrať 60 ročného pioniera a ten modravý oblak dymu je ešte cítiť vo vzduchu pol hodinu po tom čo prešiel. V prípade, že to stretneš na ceste, tak chvíľku ani nič nevidíš cez tú dymovú clonu.
Ked uz to tu palo ozivil, tak v nedelu som stretol e-lenivcov - matka cca 35 s dietatom cca 10. Obaja samozrejme na e-bajkoch. Vylet za vlastne by sa asi neratal ako zazitok. Lutujem deti takychto rodicov...
Ebiky sú len ďalšia kapitola zlej výchovy detí, taky kolega mi hovorí, že 3 a 8 ročný syn 5x do týždňa vysmazane hranolky s reznami, fasirkami atď a keď mu starší syn nechcel s kamarátmi slapat na bicykli po ulici kúpil mu elektrickú kolobezku.
Jezus, a co sa ti na tom nezda? Je to urcite lepsie ako keby matka posadila to decko pred pocitac, alebo televizor aby jej dalo na chvilu pokoj, takto sa aspon trochu hybe a je s nou v prirode na vzduchu. Navyse vobec nepozname ich zdravotny stav a dovody. Netreba vsetko vidiet len cez jedinu optiku a hned odsudit podla seba a oznacovat dehonestujucimi nazvami. Je omnoho viac rodicov, ktori robia pre svoje deti ovela menej.
Všetci e-lenivci sa vyhovárajú na vek a zdravotné problémy... A ja starý ujo (môžte si tam pokojne pridať ch, lebo niekedy sa pri tých e-lenivcoch naozaj tak cítim), ktorému tiahne na sedemdesiat a je po operácii kolena na elektriku ani nepomyslím!
JoKo
Vidis a miesto toho aby si si uzil vyletiky na ebiku, na kt. uz na biobiku nemas pomyslenie, tak sa trapis a citis sa zle.
Myslis, ze by ta ten ebike zabil?
Na ebiku mozes sliapat tym istym vykonom ako doteraz na biobiku akurat toho prejdes ovela viac.
Divim sa. ze v tvojom veku sa takto trapis a myslis si, ze ti to nejako extra prospieva.
Na ebiku by si bol na tom uplne tak isto len by si mal viac km a zazitkov
---
Co sa tyka dnesnej doby. Ten trend nezastavis. Cim dalej tym viac trdiel bude vychadzat zo skol, viac neschopnych, viac anti-sportovcov. Dnes vypadol fakebuk a hned boli z toho ludia mrtvy.
Ani by som o tom nevedel, len som videl konverzaciu v pracovnom chate, kde si piseme kolegovia.
Tes sa z toho, ze si zdravy, ze si mal super detstvo a netrap sa ebikermi.
Kup si aj ty ebike a uzi si bikovanie este viac.
Nas uz necaka nic dobre ked budeme v dochodku.
Pre tych neschopnych z Poslusneho Slovenska budeme len na obtiaz, co uz nic pre spolocnost neprinasame.
---
Ostatni hejteri asi maju dost smutne zivoty ked stale sleduju tych ebikerov spoza stromu a trapia sa tym =)
Minuly tyzden som bol s biobikom v MK na BK s kolegom co ma biobike.
Tento tyzden som bol zasa s ebikom s kamaratom co ma ebike. Pobehali sme toho viac.
V oboch pripadoch, sa to len hemzilo ebikermi na BK a nikto nikoho nehejtoval.
Chlapci,
Venujte sa svojej jazde, svojim sportovym cielom a netrapte sa tym na com jazdia, preco a co maju oblecene ti ostatni.
Usetrite si vela stresov, budete mat dlhsi a spokojnejsi zivot.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
na leňocha si toho pomerne dost napísal, to máš nejakú elektrickú klávesnicu ? možno jediná vec kde sa môžeš trocha vytrápiť je bike a ešte ten zasereš motorom
na leňocha si toho pomerne dost napísal, to máš nejakú elektrickú klávesnicu ? možno jediná vec kde sa môžeš trocha vytrápiť je bike a ešte ten zasereš motorom
a este si aj nakadil do ust ... v jednej vete o kritizuje ze na bajku sa trapi a hned v dalsej vete mu odporuca ze na emotorke by pri rovnnakych wattoch presiel viac ...
ani si neuvedomuje ze pri rovnakych watoch by sa na emotorke trapil uplne rovnako ...
keby mal v hlavve aspon trocha rozumu tak by mu odporucal ze na emotorke by rovnaku trasu presiel s mensou namahou pri nizsich wattoch
ale co cakat od elektrohujerov ... okrem prazdnej hlavy nic
Nejaké to podozrenie sa dalo pojať hneď na začiatku keď vodič električky príde do karpatského vlákna rozdávať nepýtané trasy, ako keby ich mal prebajkovane ;-]
jedna z mnohých, geneticky daných vlastností slovákov je starať sa do druhých. Jezus ty ako moderátor fóra by si mal vášne skôr tlmiť, ako rozdúchavať. či sa mýlim?
Presne tak. Takze odteraz mazem vsetok offtopic od e-lenivcov a ich obhajcov, ktory tu vyvolava vasne. Geneticky danou vlastnostou e-lenivcov je totiz pchanie sa so svojimi nazormi a obhajobami svojej lenivosti do tem, kde nemaju co robit.
Red1
Vždy je jednoduchšie podliezť latku ako ju preskočiť.
Mnohí radšej podvádzaj ú a klamú ako žijú čestne, lebo je to jednoduchšie.
Ja nehľadám ľahšiu cestu životom a mám rád výzvy.
Tak mi, prosím ťa, neraď, ako mám žiť. O tvoj spôsob určite nemám záujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten bike doslova trpel pod ťažkou nadváhou jazdca. chvíľu som ho zneužil na závetrie, rachot bol však silnejší
Však to je skôr na udusenie ísť za takým dymiacim prskoletom. Stačí mi, keď niekto ide prevetrať 60 ročného pioniera a ten modravý oblak dymu je ešte cítiť vo vzduchu pol hodinu po tom čo prešiel. V prípade, že to stretneš na ceste, tak chvíľku ani nič nevidíš cez tú dymovú clonu.
Presne na takuto reakciu som cakal. Ano, obaja zomieraju na zavaznu chorobu. Vola sa lenivost. To je zaroven aj dovod, preco boli na e-bajkoch.
Vidis a miesto toho aby si si uzil vyletiky na ebiku, na kt. uz na biobiku nemas pomyslenie, tak sa trapis a citis sa zle.
Myslis, ze by ta ten ebike zabil?
Na ebiku mozes sliapat tym istym vykonom ako doteraz na biobiku akurat toho prejdes ovela viac.
Divim sa. ze v tvojom veku sa takto trapis a myslis si, ze ti to nejako extra prospieva.
Na ebiku by si bol na tom uplne tak isto len by si mal viac km a zazitkov
---
Co sa tyka dnesnej doby. Ten trend nezastavis. Cim dalej tym viac trdiel bude vychadzat zo skol, viac neschopnych, viac anti-sportovcov. Dnes vypadol fakebuk a hned boli z toho ludia mrtvy.
Ani by som o tom nevedel, len som videl konverzaciu v pracovnom chate, kde si piseme kolegovia.
Tes sa z toho, ze si zdravy, ze si mal super detstvo a netrap sa ebikermi.
Kup si aj ty ebike a uzi si bikovanie este viac.
Nas uz necaka nic dobre ked budeme v dochodku.
Pre tych neschopnych z Poslusneho Slovenska budeme len na obtiaz, co uz nic pre spolocnost neprinasame.
---
Ostatni hejteri asi maju dost smutne zivoty ked stale sleduju tych ebikerov spoza stromu a trapia sa tym =)
Minuly tyzden som bol s biobikom v MK na BK s kolegom co ma biobike.
Tento tyzden som bol zasa s ebikom s kamaratom co ma ebike. Pobehali sme toho viac.
V oboch pripadoch, sa to len hemzilo ebikermi na BK a nikto nikoho nehejtoval.
Chlapci,
Venujte sa svojej jazde, svojim sportovym cielom a netrapte sa tym na com jazdia, preco a co maju oblecene ti ostatni.
Usetrite si vela stresov, budete mat dlhsi a spokojnejsi zivot.
a este si aj nakadil do ust ... v jednej vete o kritizuje ze na bajku sa trapi a hned v dalsej vete mu odporuca ze na emotorke by pri rovnnakych wattoch presiel viac ...
ani si neuvedomuje ze pri rovnakych watoch by sa na emotorke trapil uplne rovnako ...
keby mal v hlavve aspon trocha rozumu tak by mu odporucal ze na emotorke by rovnaku trasu presiel s mensou namahou pri nizsich wattoch
ale co cakat od elektrohujerov ... okrem prazdnej hlavy nic
Biosi radia nebiosom, mladi starym, neadministratori administratorom ...
Vždy je jednoduchšie podliezť latku ako ju preskočiť.
Mnohí radšej podvádzaj ú a klamú ako žijú čestne, lebo je to jednoduchšie.
Ja nehľadám ľahšiu cestu životom a mám rád výzvy.
Tak mi, prosím ťa, neraď, ako mám žiť. O tvoj spôsob určite nemám záujem.
STARAJTE SA O SEBA