EnduroMtb celý tvoj príbeh je zaujímavý. Osobne ma zaujal hlavne ročný nájazd, vymena nenamazanej reťaze, servis vidlice na nejazdenom bajku a aj spôsom úhrady. Koľko rokov si mimo SR a ako často sa sem vraciaš vzhľadom nato, že si už zabudol ako to tu "funguje"?
10.03.2024 - 13:43:01
00
Kvôli úrazu som nejazdil, to je aj dôvod prečo druhú sezónu ma tak málo aj to len flowtrail. Vždy po výjazde som zotrel vlhkou handričkou vidlicu, strekol silikonom, prepružil, zotrel dosucha, rovnako aj tlmič. Vyčistil som reťaz a namazal ale len raz som to nespravil a na reťazi bolo vidno po nejakej dobe jemný povlak hrdze. 17 rokov niesom na Sk a to neznamená, že som zabudol ako to tu chodí. Je to o tom akú som mal skúsenosť.
10.03.2024 - 13:51:44
00
Iba par postrehov.
Otazkou je preco servisak menil loziska. Aj na autach sa rozne diely casto menia preventivne, aj ked by sa nich jazdit dalo. Otazkou je ako presne ste spolu komunikovali, preventivna vymena okrem penazenky nicomu neskodi.
Trosku nechapem ako si mohol bycikel tak zjazdit, mam na HT aj elektre najazdanych x nasobne viac a ziaden vacsi servis som na nich este nerobil. To, ze na cetsaku mam posledny servis robeny pred `10k km a jazdi uplne bez problemov radsej spominam nebudem, za to by ma tu ukamenovali.
K prevodu...to vy v AT u rajfky nemate ziadnu mobilnu aplikaciu cez ktoru sa da platit prevodom a mozes ukazat hned na predajni, ze si zaplatil ak uz trvas na prevode? Pripadne si vlozis kartu do mobilu a platis ze nfc? Ak neveris ziadnemyu predajcovi mozes pouzivat virtualne karty, TBm ktora patri pod rajfku ich ponuka uz dlhe roky, tak snad aj materska banka ich bude mat.
Limit na karte? Cez appku si ho zvysis za 1min a nasledne mozes zase znizit, takze toto nie je argument. Nezijes v bananistane a ked nemas zrovna 80 rokov tak ta neospravedlnuje ani vek.
Tvoje bohorovne tvrdenie, ze platba je zrealizovana v priebehu sekund sa zaklada na pocite, ze ked peniaze zmiznu z tvojho uctu, ze sa okamzite zjavia na ucte ineho...nie to nie je pravda. Denne citam nareky ludi na NIKE, ktory si dobijaju konta cez SLSP, kde su ich peniaze, ked rano platili a poobede stale konto na NIKE prazdne.
SLSP je v tomto odbornik ako stratit tvoje peniaze na par hodin, ruku do ohna dam len za TB a prst za VUB, ostatne banky ich vzdy len dobiehaju.
10.03.2024 - 15:21:09
01
To by zaujímalo aj mňa ako som mohol bike tak zjazdit. A kde sa menia na aute preventívne ložiska? Kubica má aj autoservis?
Však tu dookola opakujem, že som to chcel platiť prevodom u nich na predajni pred nimi keď som videl, že majú s tým problém o čom mi dva dni ani nepípli.
Ale problém bol nie len v pripísaní eur na účet ale aj to, že to musí Kubica skontrolovať. A keby to neskontroloval týždeň tak čo? Otázka znie prečo ma neinformovali, rovnako ako aj o stúpajúcej cene za servis!
10.03.2024 - 16:29:03
00
Apropo k bankám sa redšej nevyjadruj lebo táraš piate cez deviate!!
10.03.2024 - 16:32:20
00
Nesnažím sa nikoho presvedčiť aby nešiel ku Kubicovi, som spomenul v príspevku, nemám problém s tým ak niekto k nemu chodí a je spokojný. Ja som bol tiež. Ale určite by som bol opatrnejší a nespoliehal sa len na profesionalitu. Aj keď niekto príde do autoservisu tak nie všetci a myslím si vatšina niesu mechanici (len preto lebo jazdia na aute) a spoliehajú sa na profesionalitu autoservisu. Keby boli všetci mechanici tak si všetci servisujú doma.
10.03.2024 - 16:55:13
00
Položím otázku. Prečo som ostal prekvapení cenou za servis a prečo som ostal prekvapený, že majú problém s bankovým prevodom?
10.03.2024 - 17:09:23
00
S bankovym prevodom mas problem ty, nie oni ... ved ta nechali urobit prevod, bez problemov ... to ze ti nechceli dat bajk do okamihu pripisania penazi, je uplne logicke, nik pricetny by neurobil inak ...
Btw prestan uz spamovat ...
10.03.2024 - 17:21:08
06
Ja som trochu aj mimo témy zas v takom menšom prekvapení, že čo vedie človeka čo žije obrovskú etapu života v zahraničí si ísť kúpiť a servisovať bike do Žiliny?? ?‍♂️? Ja osobne si viem bike aj kúpiť aj servisovať v žiline, ale napríklad keby som chcel dať robiť vidlu, tak to čo by ma na nej skutočne potešilo urobiť robia najbližšie v Savone, ale výborný servis aj predajca je v Grazi, potom aj v Innsbrucku potom aj vo Villachu....
10.03.2024 - 17:24:00
00
nič v zlom... ale ty si podobný ,,pacient,, ako jeden nemenovaný uživateľ, ktorý tu vypisoval to iste dokola, kym nedostal ban
10.03.2024 - 17:25:49
02
branomelis napísal:
Ja som trochu aj mimo témy zas v takom menšom prekvapení, že čo vedie človeka čo žije obrovskú etapu života v zahraničí si ísť kúpiť a servisovať bike do Žiliny?? ?‍♂️? Ja osobne si viem bike aj kúpiť aj servisovať v žiline, ale napríklad keby som chcel dať robiť vidlu, tak to čo by ma na nej skutočne potešilo urobiť robia najbližšie v Savone, ale výborný servis aj predajca je v Grazi, potom aj v Innsbrucku potom aj vo Villachu....


To, že som ho tam kupoval. Máš pravdu aj v Leogangu aj Saalfeldene. Aj kúpa bola taká, bol som návšteve, novootvorená predajňa šiel som sa len tak pozrieť a kúpil som si nový bike.
10.03.2024 - 17:28:30
00
No veď rozumiem, že to asi tak nejako bolo. Ale už keď to doma nevieš servisovať, tak sa snažím to kúpiť vo svojom meste u dílera aj kvôli záruke. Ja napríklad teraz riešim nový rám a práve u vás je kopa lacnejších ponúk ako tu v ZA, ale kupujem to v ZA, lebo potrebujem v prípade poškodenia rámu okamžite vec riešiť a nie bike posielať kade-tade.
10.03.2024 - 17:36:08
01
A potom ostaneš prekvapený, že keď ho pošleš kade-tade, tak to je rýchlejšie vybavené ako keď to riešiš v ZA :lol:
10.03.2024 - 17:49:40
02
No na Treku som mal zadnú stavbu doma do 10 dní okrem toho možnosť náhradného bicykla ak by som potreboval, čo ale ja nepotrebujem 😁😁
10.03.2024 - 18:00:18
00
EnduroMtb napísal:
Apropo k bankám sa redšej nevyjadruj lebo táraš piate cez deviate!!

Nevsimol si si to? Zo zaciatku si mozno svojim pribehom vzbudzoval aj sympatie, ale postupne sa odkopavas viac a viac a nemyslim si, ze tu jeden jediny clovek, co by ti este fandil a veril ri.
K bankam...kedze som iteckar a dost casto pomaham klientom pri rieseni problemov s bankami mam pocit, ze viem o nich viac ako ty vzhladom na tvoje naivne tvrdenia.
Odpisovat uz nemusis, mna uz tato tema prestala bavit, takze tuto temu opustam.
10.03.2024 - 20:42:47
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské)
keyboard_arrow_up