kks Jano1987, normalne som bol nuteny pouzit ChatGPT aby mi povedala co je obsahom tvojho prispevku, lebo sa mi to nechcelo cele citat A v podstate dookola to iste
ChatGPT: "V skratke, autor sa sťažuje na nedostatok bezpečnosti cyklistov a chodcov pri rôznych cestných úsekoch v Bratislave. Popisuje situácie, kedy sa cíti ohrozený pri cyklojazde okolo rôznych miest v meste, kde chodci a vodiči neberú ohľad na pravidlá cestnej premávky. Autor zdôrazňuje, že súčasný stav je nebezpečný a neprimeraný a vyjadruje frustráciu nad nedostatočným dodržiavaním dopravných pravidiel a ohľaduplnosťou účastníkov cestnej premávky."
Sice ja prilbu nosim furt, ale aj tak mam pocit, ze niektori to prehanate. Pred 20-25 rokmi nosili prilbu len pretekari na pretekoch a na treningoch ani oni. A zijeme
Sice ja prilbu nosim furt, ale aj tak mam pocit, ze niektori to prehanate. Pred 20-25 rokmi nosili prilbu len pretekari na pretekoch a na treningoch ani oni. A zijeme
tu nejde o to ci ma na hlave prilbu alebo nie - tu ide o to preco ju nema a kolko ludi ju bude nasledovat - aj ked takych skoda nebude.
a je to len subjektivny nazor ale je mi vrcholne nesympaticka. IG a podobne siete su plne podobne ladenych fotiek, na velmi vela zien sa da pozerat, ale tento zjav fak nie. a tu pozu na biku v zjazde mysli vazne?
Presne tak.
A mimo tohto - sa tu niekto ohradil, že sa nemá porovnávať cyklistika v NL a na SK. Prečo? Majú holanďania iné hlavy alebo čo?Spadnúť môže úplne rovnako ako ktokoľvek iný.
Kto by na bajku sedel ked pije pivo ???
Prilbu na riaditkach vezu len po prvý bufet a dá si ju až po piatom pive pre istotu keby vyletel z cyklochodnika po ceste domov … tak je to s nimi
Tak za posledne dva dni sa mi zadarilo ako cyklistovi 2x nedat prednost v BA. Prvy krat cyklistovi pri botanickej, odbocoval som dolava a fakt som nikoho pred sebou nevidel, pozrel som dozadu tam tiez nik, ani som neukazal znamenie ked nikto nikde a zacal som odbocovat ... a zrazu predo mnou cyklista. Neviem ci som ho nevidel lebo splyval alebo vysiel spoza stlpu co drzi lavku pri botanickej. V kazdom pripade sorry.
Druhy krat auto na racianskej ako sa odbaca na tu cesticku cez vinice smerom do jura. Je tam pusteny len jeden pruh, auta sa na mna tlacili takze pri odbocovani dolava cez elektrickovu trat, daval som znamenie ze odbocujem dolava a len sa presvedcil ze nejde elektricka a ziadne auto v protismere neodbocuje (nedava smerovku) a vosiel do stredu elektrickovych kolaji nech auta za mnou co idu rovno mozu pokracovat. To uz ale davalo auto v protismere smerovku, potom prestalo ale spomalovalo az skoro stalo. Neviem preco ale strihol som to teda popred to auto. Asi ma pustal ale i tak to bol z mojej strany dobre zatemnenie mysle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ChatGPT: "V skratke, autor sa sťažuje na nedostatok bezpečnosti cyklistov a chodcov pri rôznych cestných úsekoch v Bratislave. Popisuje situácie, kedy sa cíti ohrozený pri cyklojazde okolo rôznych miest v meste, kde chodci a vodiči neberú ohľad na pravidlá cestnej premávky. Autor zdôrazňuje, že súčasný stav je nebezpečný a neprimeraný a vyjadruje frustráciu nad nedostatočným dodržiavaním dopravných pravidiel a ohľaduplnosťou účastníkov cestnej premávky."
ved jazdi s prilbou
https://www.tiktok.com/@kamilacernakova/video/7169608113086139654
lapaloma Paralyzovani a mrtvi by argumentovali proti, keby mohli.
Aký pekný ukážkový príklad na "survival bias"
a je to len subjektivny nazor ale je mi vrcholne nesympaticka. IG a podobne siete su plne podobne ladenych fotiek, na velmi vela zien sa da pozerat, ale tento zjav fak nie. a tu pozu na biku v zjazde mysli vazne?
https://www.instagram.com/reel/C4ncnPsMCXG/?igsh=MWhneTAwcHh4a3dndw==
https://www.instagram.com/reel/C4ncnPsMCXG/?igsh=MWhneTAwcHh4a3dndw==
A este aj ovela lepsie vyzera
https://www.tiktok.com/@kamilacernakova/video/7169608113086139654
Ked som ju zbadal tak mi pripomenula tuto postavicku
Presne tak.
A mimo tohto - sa tu niekto ohradil, že sa nemá porovnávať cyklistika v NL a na SK. Prečo? Majú holanďania iné hlavy alebo čo?Spadnúť môže úplne rovnako ako ktokoľvek iný.
Prilbu na riaditkach vezu len po prvý bufet a dá si ju až po piatom pive pre istotu keby vyletel z cyklochodnika po ceste domov … tak je to s nimi
Druhy krat auto na racianskej ako sa odbaca na tu cesticku cez vinice smerom do jura. Je tam pusteny len jeden pruh, auta sa na mna tlacili takze pri odbocovani dolava cez elektrickovu trat, daval som znamenie ze odbocujem dolava a len sa presvedcil ze nejde elektricka a ziadne auto v protismere neodbocuje (nedava smerovku) a vosiel do stredu elektrickovych kolaji nech auta za mnou co idu rovno mozu pokracovat. To uz ale davalo auto v protismere smerovku, potom prestalo ale spomalovalo az skoro stalo. Neviem preco ale strihol som to teda popred to auto. Asi ma pustal ale i tak to bol z mojej strany dobre zatemnenie mysle.
to tu citajuc som si spomenul na clanocek s nazvom +- "pohoda a nehoda na rcp uphille". predpokladam ze uz ho ani google nenajde. to boli casy...
lto ktory to bol rok? 2005?