Aj zima bola. Som ani do konca nevydrzal. Knazko na tribune mi pripomenul radio Ragtime
Jeho som v 89tom nazivo nevidel, ale paradox doby je, ze syn herca, ktory v 89tom odvazne recnil na tribune v TT je teraz najvacsi "sektar" v mojom okoli.
Nie, nebolo by to dobre keby predbehol pelleho. Mohlo by sa to totiz potom stat, ze by sa zaktivizovali vsetci dezolati (pro-pelle aj pro-harabin) a harabin by tak v druhom kole porazil aj korcoka a ja fakt nechcem tohto stetinateho proruskeho prasiaka za prezidenta
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vystúpil v relácii extrémistu Daniela Bombica, na ktorého sú vydané tri zatýkacie rozkazy. Informoval o tom poslanec Jaroslav Spišiak z Progresívneho Slovenska na sociálnej sieti.
"Myslel som si, že už som zažil všetko, ale ministra vnútra v diskusii s medzinárodne hľadaným extrémistom som ešte nezažil," napísal Spišiak.
"Šutaj Eštok znovu potopil policajtov. Najprv dostali trest radoví policajti, ktorí vyšetrovali Dankovu nehodu. Teraz ako vzrušený tínedžer pritakával závadovej osobe, ktorá roky útočila na radových policajtov," dodal poslanec a označil to za hanbu.
Daniel Bombic, známy aj ako Danny Kollár, je extrémista, ktorý sa prezentuje schvaľovaním vojny na Ukrajine, ako aj hoaxmi o covide.
Najmä cez sociálnu sieť Telegram šíri aj ďalšie konšpirácie o údajnom novom svetovom poriadku, či vplyve sionistov na celospoločenské dianie. Skrýva sa vo Veľkej Británii.
Pred voľbami v jeho internetovej relácii vystúpilo aj viacero predstaviteľov Smeru vrátane súčasného premiéra Roberta Fica, ministra obrany Roberta Kaliňáka. V Londýne sa s ním stretol aj šéf SNS Andrej Danko.
Polícia viní Bombica z extrémizmu či neoprávneného zaobchádzania s osobnými údajmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj zima bola. Som ani do konca nevydrzal. Knazko na tribune mi pripomenul radio Ragtime
Jeho som v 89tom nazivo nevidel, ale paradox doby je, ze syn herca, ktory v 89tom odvazne recnil na tribune v TT je teraz najvacsi "sektar" v mojom okoli.
16%? Seriously?
Toto je tiez dobre: Sukajko nema problema
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vystúpil v relácii extrémistu Daniela Bombica, na ktorého sú vydané tri zatýkacie rozkazy. Informoval o tom poslanec Jaroslav Spišiak z Progresívneho Slovenska na sociálnej sieti.
"Myslel som si, že už som zažil všetko, ale ministra vnútra v diskusii s medzinárodne hľadaným extrémistom som ešte nezažil," napísal Spišiak.
"Šutaj Eštok znovu potopil policajtov. Najprv dostali trest radoví policajti, ktorí vyšetrovali Dankovu nehodu. Teraz ako vzrušený tínedžer pritakával závadovej osobe, ktorá roky útočila na radových policajtov," dodal poslanec a označil to za hanbu.
Daniel Bombic, známy aj ako Danny Kollár, je extrémista, ktorý sa prezentuje schvaľovaním vojny na Ukrajine, ako aj hoaxmi o covide.
Najmä cez sociálnu sieť Telegram šíri aj ďalšie konšpirácie o údajnom novom svetovom poriadku, či vplyve sionistov na celospoločenské dianie. Skrýva sa vo Veľkej Británii.
Pred voľbami v jeho internetovej relácii vystúpilo aj viacero predstaviteľov Smeru vrátane súčasného premiéra Roberta Fica, ministra obrany Roberta Kaliňáka. V Londýne sa s ním stretol aj šéf SNS Andrej Danko.
Polícia viní Bombica z extrémizmu či neoprávneného zaobchádzania s osobnými údajmi.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23298628/sutaj-estok-bombic-danny-kollar.html?ref=mnt
zla burina nevyhynie
https://dennikn.sk/minuta/3894324/
Sampus bude tiect prudom
takto sa voli do Geryho psej matere!