Zdravim,
mozno si niekto povie, ze dalsia zbytocna tema, ale vcelku by ma zaujimalo, ake knihy citate, ci vobec citate nieco (okrem Velo a podobnych casopisov) a co ste citali naposledy ... ja som velkym fanusikom fantasy a scify, ale obcas si precitam aj nejaku kriminalku ... naposledy som cital Dana Browna (vsetky 4 knihy, co vysli) a len pred nedavnom som docital trilogiu od mladeho nemeckeho fantasy autora Markusa Heitza : Trpaslici, Valka trpasliku a Pomsta Trpasliku.
Náhodou som objavil... Viktora som v mladosti párkrát stretol keď nosil u Kapolku. A po dlhých rokoch minulý rok v lete. Odzdravil, ale bolo vidieť, že nevie kto som - proste som bol pre neho bežný ceper, ktorých stretáva denne desiatky.
V lete idem s vnúčatami opäť do Tatier, knihu vezmem so sebou a donútim ho, aby mi ju podpísal... Asi nejaká horcová (dve-tri) bude stačiť.
Foto - prebal knihy z webu vydavateľstva Dajama
Minulý týždeň som dočítal životopis Steva Jobsa od Isaacsona. Veľmi dobre napísaný. Požičaný z knižnice a škoda, že nemajú ani Elena Musk, ani Leonarda da Vinciho, ani Einsteina.
Docital som jednu a hned v ArtFore objavil dalsiu. Teda mi ju juju_pepe nepriamo odporucil cez stranku vedator.space, dakujem.
Ked ju docitam (a pochopim), bude to so mnou nevydrzatelne
Dal som ju za tri dni, až ma krk a hlava bolela. A potvrdzujem aj žena s deťmi mi už vravia, že som múdry ako rádio, nech už som ticho. Štafetu prebrala najstaršia dcéra a takto si ju prezdielame.
Parádne je to napísane.
Minulý týždeň som dočítal životopis Steva Jobsa od Isaacsona. Veľmi dobre napísaný. Požičaný z knižnice a škoda, že nemajú ani Elena Musk, ani Leonarda da Vinciho, ani Einsteina.
Náhodou som objavil... Viktora som v mladosti párkrát stretol keď nosil u Kapolku. A po dlhých rokoch minulý rok v lete. Odzdravil, ale bolo vidieť, že nevie kto som - proste som bol pre neho bežný ceper, ktorých stretáva denne desiatky.
Kedze z viacerych zdrojov som dostal info,ze Problem tri teles je jedno z najlepsich scifi co boli napisane, konecne som si zohnal ebooky, vsetky 3 knihy a som rad ze boli aj v cestine, scifi uz davno najradsej citam iba v cestine, napriklad celeho Kulhanka aj Clarka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V lete idem s vnúčatami opäť do Tatier, knihu vezmem so sebou a donútim ho, aby mi ju podpísal... Asi nejaká horcová (dve-tri) bude stačiť.
Foto - prebal knihy z webu vydavateľstva Dajama
Ked ju docitam (a pochopim), bude to so mnou nevydrzatelne
Dal som ju za tri dni, až ma krk a hlava bolela. A potvrdzujem aj žena s deťmi mi už vravia, že som múdry ako rádio, nech už som ticho. Štafetu prebrala najstaršia dcéra a takto si ju prezdielame.
Parádne je to napísane.
...a autobiografii járy cimrmana četls ?
Možno si toto nečítal.
Stačí nadpis.
https://domov.sme.sk/c/23227937/chatar-beranek-najvacsia-ucta-k-nosicovi-je-ustupit-mu-z-cesty-a-nehovorit-na-neho.html
prvých 40 strán, pecka, teda super, vtipné, na premýšľanie, ľudské
Sidhátra, skvelá kniha, už som aj zabudol, že som ju čítal,10-11 rokov tomu bude.👍
Prsi, tak sa idem pusti do S. Lavrika...
Myslím, že by to malo byť povinné čítanie pre všetkých „rusofilov“
https://www.martinus.sk/1174723-tvrdo-vydrety-uspech/kniha
Výborný je aj film The Founder.
https://www.csfd.cz/film/30163-zakladatel/prehled/
Výborná kniha, povinné čítanie...