Zdravim, konecne treba zalozit aj tuto temu, lebo mnoho z nas, z hlavneho mesta a okolia, tam travi vela casu na bicykli, a v nadchadzajucej sezone aj bude
pre zdarny zaciatok par letnych fotiek z Hainburgu:
asi si si nevsimol, ze sme tam neboli.
Len som pisal, ze to je uzavrete, kvoli drevo uprave. Tazba, upravy, pilenie, co ja viem. (Pad dreva)
Najlepsie je ako sam pises, ze si tam tiez bol a odfotil si winterspeere a ostatnych ides poucovat =)
Rakusaci tiez nie su lepsoludia lebo tam tiez chceli ist.
teraz neviem o com tocis
za rampu som nesiel prave preto. no nesli ste lebo ta zatarasa co si fotil je nizsie ako je rampa a zjavne ju nikto nevedel obist.
btw na tom ihlane mas napisane preco to bolo zatarasene. Holzfällung! (Ťažba dreva)
v stredu 14.3. ked som tam JA bol tam tazba nebola preto som prisiel az po rampu
fakt ides porovnavat prekracovanie celej zatarasenej cesty so zavorou kde je metrova fuga?
ja som ale nenarazal na teba konkretne ale na to ze sa niekto pozastavuje ze bacha nechodte na BB lebo okrem oficialnej znacky dali este dalsiu zatarasu
Pochop jednu vec.
Rampy dole pre auta boli zdvihnute.
Ziadna zatarasa s winterspeere, zimnou uzaverou a datumami dokedy, tam nebola.
Kedze zhora este pred kupaliskom isli dole 3-ja cyklisti tak sme pokracovali az po tu zatarasu.
Tam nas dobehli dvaja rakusaci na graveloch a tiez sa otocili.
Kedze ty vies alebo tusis, ze je to uzavrete do 1.4.24 ja som to nevedel, lebo to tam nikde nebolo.
Miestny rakusaci to tiez nevedeli, ze je to do 1.4 zatvorene ked tam isli?
Stale to nechapes. Rampy pre auta su hore lebo nemaju vyznam kedze je Wintersperre zavreta. TU A potial mozes aj autom lebo tam zacina turisticky chodnik po ktorom ist mozes a ludia sa tam zvyknu doviezt autom.
to kam ste vy prisli a zastavili sa je niekde ovela nizsie. niekde tu asi
Ja som prichádzal tesne pred 15tou od Kittsee k hranici Berg a v krátkej chvíli sa zmenil ten juhovýchodný vietor na poriadne nárazový západný a tá teplota šla o 5 stupňov dole v priebehu minút. Normálne im to na tú pätnástu čo predpovedali tú zmenu vetra a teploty vyšlo. Ešteže som sa domov vracal smer východ. Lebo na tej betonke za hranicou Berg ako sa stáča k diaľnici a ide k Lafku bol ten bočný nárazový taký silný, že sme museli spomaliť viacerí cesťáci a nakláňať aby nás to nesfuklo z hrádze. Potom to už bolo od Lafka po Starý most ako zadarmo 40-45 km/h na garmine.😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len som pisal, ze to je uzavrete, kvoli drevo uprave. Tazba, upravy, pilenie, co ja viem. (Pad dreva)
Najlepsie je ako sam pises, ze si tam tiez bol a odfotil si winterspeere a ostatnych ides poucovat =)
Rakusaci tiez nie su lepsoludia lebo tam tiez chceli ist.
za rampu som nesiel prave preto. no nesli ste lebo ta zatarasa co si fotil je nizsie ako je rampa a zjavne ju nikto nevedel obist.
btw na tom ihlane mas napisane preco to bolo zatarasene. Holzfällung! (Ťažba dreva)
v stredu 14.3. ked som tam JA bol tam tazba nebola preto som prisiel az po rampu
Dalo ale neurobili sme to lebo sme respektovali vystrahu.
ja som ale nenarazal na teba konkretne ale na to ze sa niekto pozastavuje ze bacha nechodte na BB lebo okrem oficialnej znacky dali este dalsiu zatarasu
Rampy dole pre auta boli zdvihnute.
Ziadna zatarasa s winterspeere, zimnou uzaverou a datumami dokedy, tam nebola.
Kedze zhora este pred kupaliskom isli dole 3-ja cyklisti tak sme pokracovali az po tu zatarasu.
Tam nas dobehli dvaja rakusaci na graveloch a tiez sa otocili.
Kedze ty vies alebo tusis, ze je to uzavrete do 1.4.24 ja som to nevedel, lebo to tam nikde nebolo.
Miestny rakusaci to tiez nevedeli, ze je to do 1.4 zatvorene ked tam isli?
to kam ste vy prisli a zastavili sa je niekde ovela nizsie. niekde tu asi
To mám za trest, že tu moralizujem. Píšem s chybami a ešte k tomu mi práve prišla pokuta za rýchlosť.
https://www.mtbiker.sk/forum/post2018340.html#p2018340