Zdravim, konecne treba zalozit aj tuto temu, lebo mnoho z nas, z hlavneho mesta a okolia, tam travi vela casu na bicykli, a v nadchadzajucej sezone aj bude
pre zdarny zaciatok par letnych fotiek z Hainburgu:
Ja som prichádzal tesne pred 15tou od Kittsee k hranici Berg...
Mal som pocit, ze som v tom case minal tebe podobneho na ceste Kittsee-Edelstal, takze si to nebol ty.
V tom narazovom vetre si dnes museli vysokorafkovi uplne krochkat.
Tiez som mal dnes blby napad ist do rakuska po stvorceky. Akoze mam ich 7, ale proti tomu vetru to bola bolest. A potom som este planoval ist na Kobylu, no bol som tak zniceny a premrznuty, ze uz som nevladal. Minimum mi ukazalo 6 stupnov, a to este bolo svetlo.
Mal som pocit, ze som v tom case minal tebe podobneho na ceste Kittsee-Edelstal, takze si to nebol ty.
Išiel som aj úsek od Kittsee hore na Edelstal a na kruhači pred dedinou som odbočil na Berg. Takže ak si mal na sebe neónovo oranžovú bundu, tak som ťa tiež videl.
Okolo 12. pri letisku Spitzerberg bol veterný rukáv podobne ako na skoršej foto, z JV. Nastastie potom dorazil balík z Isadore;) na par km pomohlo, aj na zmenu trasy, dvakrát.
Pred 15. v Lamači ochladenie a taký Z vietor,že aj dole kopcom bolo treba šlapať.
Ten vietor sa zmenil z JV na Z v priebehu minuty. Teplota šla dole o 5 a viac stupňov potom v priebehu cca 5 min. Hlavne som mal obavu, nech ešte tie zrážky počkajú. Lebo tá obloha od západu čo sa valila ešte na slnečnú Bratislavu bola slušne depresívna šeď v 50 odtieňoch.
Ešte naspäť k tým značkám na necestnej obchádzke Wolfsthalu poľom poza domy. Na Y-ovych rázcestiach z oboch smerov je zákaz vjazdu bicyklov, no keďže značka je na strome v strede Y, tak technicky striktne vzaté v smere na východ, do Bratislavy je to úplne ok, bez zákazu,ale v smere z BA na západ by zákaz mal platiť naľavo, na poľnú cestu paralelne s hlavnou a teda do lesa smerom k Dunaju by to malo byť bez zákazu.
Je mi jasné, že to je naopak, akurát tu zakazovu značku osadili blbo...
Ináč podklad suchý, tvrdý, hrbolaty, na začiatku po ťažbe dreva s konármi krížom-krážom, no aj na 25 sa dalo.
Braunsberg zatvorený, tabuľa Braunsbergsstrasse gesperrt je pri poslednej odbočke s domami pred stenou strmou lavotocivou pravouhlou zákrutou ešte pred kúpaliskom/cirkusovou lúkou.
Obchadzka (ako bolo info+foto vyššie) mala chýbajúcich zopár žltých Umleitung tabúľ (bolo ešte pred vetrom). Kto tade jazdíte, nezabudnite z hlavnej odbočiť dole doprava na Industriestrasse
Však to.
Tak blbo,že zober si písmeno Y a presne súmerne v strede, nad zvislou časťou (teda na spodku pomyselneho V) dáš značku. Logicky aj podľa zákonov tá značka platí pre ĽAVÉ rameno písmená Y.
A presne takto to je v tom Wolfsthale smerom na Hainburg.
Tu značku mali dať na nejaký strom viac napravo, napravo od pravého ramena (vedúceho do lesa, k Dunaju)
azda v tom úzkom koridore jazdíte, tam by ma nik nedostal
Ja tiež jazdím po ceste. Ono to nie je tak strašne úzke. Horšie je, že tam na 1,5 km úseku toho mostu nedokážeš predbehnúť cyklovyletnikov. Na to nemám nervy sa za nimi toľko vliecť. To radšej medzi autami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Snad zajtra bude lepsie.
Išiel som aj úsek od Kittsee hore na Edelstal a na kruhači pred dedinou som odbočil na Berg. Takže ak si mal na sebe neónovo oranžovú bundu, tak som ťa tiež videl.
Na ktorom? Ja som prechádzal cez Apollo a bolo to cíti no dalo sa to zvládnuť. Horší musel byť skôr Starý most.
Pred 15. v Lamači ochladenie a taký Z vietor,že aj dole kopcom bolo treba šlapať.
Je mi jasné, že to je naopak, akurát tu zakazovu značku osadili blbo...
Ináč podklad suchý, tvrdý, hrbolaty, na začiatku po ťažbe dreva s konármi krížom-krážom, no aj na 25 sa dalo.
Braunsberg zatvorený, tabuľa Braunsbergsstrasse gesperrt je pri poslednej odbočke s domami pred stenou strmou lavotocivou pravouhlou zákrutou ešte pred kúpaliskom/cirkusovou lúkou.
Obchadzka (ako bolo info+foto vyššie) mala chýbajúcich zopár žltých Umleitung tabúľ (bolo ešte pred vetrom). Kto tade jazdíte, nezabudnite z hlavnej odbočiť dole doprava na Industriestrasse
Tak blbo,že zober si písmeno Y a presne súmerne v strede, nad zvislou časťou (teda na spodku pomyselneho V) dáš značku. Logicky aj podľa zákonov tá značka platí pre ĽAVÉ rameno písmená Y.
A presne takto to je v tom Wolfsthale smerom na Hainburg.
Tu značku mali dať na nejaký strom viac napravo, napravo od pravého ramena (vedúceho do lesa, k Dunaju)
na Andreasovom, co je na fotke…v tom klaustrofobickom cyklopruhu ani nebolo moc priestoru na korekcie poryvov vetra
Na mtb je to tam ltt
je toto dialnica =)
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/Bruck_an_Bernstein_Stra%C3%9Fe-2.JPG
Ja tiež jazdím po ceste. Ono to nie je tak strašne úzke. Horšie je, že tam na 1,5 km úseku toho mostu nedokážeš predbehnúť cyklovyletnikov. Na to nemám nervy sa za nimi toľko vliecť. To radšej medzi autami.
a za mostom to už išlo do BA skoro samo