uz aj ja mam cislo namontovane. 10
teraz uz sa len rozhodnut ci kratky rukav a ci dlhy,
inak idem uplne na lahko, ziadny ruksak, ziadna kapsa, vsetko v kapsach dresu a 0,7l bidon v rame.
riadne sa prasi v lese. zajtra bude trat tvrda a rychla,len by som prijal teplejsie pocasie
vidime sa!
neviete mi niekto povedat ako je to s obcerstvovackou na jahodnej? viem ze minuly rok bola pri starte ale trat 90tky boci na belu este skor cize jedlo bude len na kojsi?
No som uz doma. Na to ze to bol moj prvy maraton som spokojny aj ked mi neslo o vysledok. Startoval som o desiatej 50tku. Mal som tri pady jeden bol dost tvrdy ale dalo sa to prezit ale asi najhorsie bolo ked sa mi roztrhla retaz a musel som tlacit 45 min k obcerstvovacke . Moj konecny cas bol cca 4:45. Som spokojny aj ked boli neprijemnosti.
roztrhnutá reťaz, rozbité koleno, 2.cena v tombole...
čo povedať... pekná akcia, trať mne plne vyhovujúca a upravená... prezentácia zvládnutá, parkovanie výborné... jediná výtka k čakacej dobe na guľáš a jedlo... stál som tam cez 20min (stopnuté) a to ten rad ani nebol dlhý... bolo ho síce málo ale bol dobrý takže odpustené
P.S. dakujem pánovy ktorý mi požičal nitovač a mohol som dokončiť... síce som ho nenašiel ale kľúč mal pri časomiere... dúfam že ho má späť
Ja som dnes startoval na 50-ke. Islo sa mi velmi dobre, akurat v poslednom kopceku pred dojazdom na Jahodnu som "vyfasoval" pradne krce do oboch zadnych stehennych svalov. Stasie, ze to bolo blizko a len dole kopcom do ciela. Na obcerstvovackach som nezastavoval, lebo som mal camellback a zopar gelov. Vysledny cas 3:09 hod ma prekvalil. A urobil som dobry skutok. Pozical som svoju zrkadlovku Canon Dijckovi, lebo on prisiel fotit bez bateriek vo svojom Canone a moje baterky mu nepasovali. Takze fotky budu. Jedina vycitka usporiadatelom- bolo treba stat dve "sory" na gulas a potom aj na pivo. Umyvanie bikov a sprcha bezproblemov.
celkom to dnes slo , len ten vietor bol blby , v sedle repy som chytil druhy dych : ) a ked som uz bol cca 10 km pred cielom tak treti dych : )) ani neviem ktory som , cas tiez presne neviem ale tipujem okolo 5:55 (90tka) z coho som pol hodiny stravil na obcerstovackach ved i najest sa treba . hehe . Maraton hodnotim ako uspesny
Pozical som svoju zrkadlovku Canon Dijckovi, lebo on prisiel fotit bez bateriek vo svojom Canone a moje baterky mu nepasovali.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviete niekto profil 50-tky? na stranke je len nejaky GPS modul a ten mi nejde stiahnuť
v meride bola prezentacia od 15:00 do 19:00 , na jahodnej je od 20:00 do 21:00 .
Ja som 2-ka , jednotku mi nechceli dat , tu sanuju pre Lamiho
neviete niekto profil 50-tky? na stranke je len nejaky GPS modul a ten mi nejde stiahnuť
Tu je, prave som si ho robil, pretoze k cislam profil nedavaju.
teraz uz sa len rozhodnut ci kratky rukav a ci dlhy,
inak idem uplne na lahko, ziadny ruksak, ziadna kapsa, vsetko v kapsach dresu a 0,7l bidon v rame.
riadne sa prasi v lese. zajtra bude trat tvrda a rychla,len by som prijal teplejsie pocasie
vidime sa!
Maju tam nejaku chybu, vo fore na http://www.1kbm.sk najdes link na Rapidshare kde su vsetky gpx.
čo povedať... pekná akcia, trať mne plne vyhovujúca a upravená... prezentácia zvládnutá, parkovanie výborné... jediná výtka k čakacej dobe na guľáš a jedlo... stál som tam cez 20min (stopnuté) a to ten rad ani nebol dlhý... bolo ho síce málo ale bol dobrý takže odpustené
P.S. dakujem pánovy ktorý mi požičal nitovač a mohol som dokončiť... síce som ho nenašiel ale kľúč mal pri časomiere... dúfam že ho má späť
Dijck bez baterii neumí ? no toto