Lokalizácia
Formulár sa odosiela
uz som tu raz riesil taku blbost (zivotne dolezitu :-D), chvilku to zase slo, ale uz dlhsie zase nie - instagram - ak si dam hladat nieco cez hashtag ( #nazov ) tak mi v PC ( firefox ) zobrazi len par najpopularnejsich prispevkov. v telefone v app je moznost nastavit zobrazovanie vsetkych, no v PC nie - teda aspon sa mi to nepodarilo. viem nejak insta donutit zobrazovat vsetky aj v PC?
Zobraziť komentár 11.03.2024 - 19:00:24
00
Trainz railway simulátor 2006, na win 7 (alebo 10, neviem). Nejde... Originálne CD, nainštalovaná hra, spustím hru dvojklikom na odkaz a nedeje sa nič. Neviete čo s tým?
Zobraziť komentár 16.03.2024 - 14:18:57
00
Vacsinou maju hry nejaky error log, ak nie pozri event log.
Zobraziť komentár 16.03.2024 - 16:00:48
00
arrow_leftcorsair napísal:
Trainz railway simulátor 2006, na win 7 (alebo 10, neviem). Nejde... Originálne CD, nainštalovaná hra, spustím hru dvojklikom na odkaz a nedeje sa nič. Neviete čo s tým?
tak win 7 alebo 10,to je sakra rozdiel.Ani po zmene kompatibility nejde?
registroval si si hru na MyTrainz AURAN? tam ju musis regnut pre servery N3V,aby si ju vedel hrat inac
Zobraziť komentár 16.03.2024 - 16:42:58
00
https://www.root.cz/zpravicky/nepouzivejte-bcachefs-s-jadrem-6-7-na-vice-discich-hrozi-ztrata-dat/
Zobraziť komentár 18.03.2024 - 10:21:04
00
co to k*rwa je? :D ...a preco by som to mal vobec pouzivat ked mam ZFS a EXT4
Zobraziť komentár 18.03.2024 - 10:50:46
00
No ja som sa s tym napr troska hrajkal na write cache, aby som na tichom a uspirnom ssd mal par (desiatok) gb write cache kt sa zapise do zfs hdd poolu az ked sa zaplni/raz za x dni. Take tiered storage aj so zfs.
Zobraziť komentár 18.03.2024 - 11:27:30
00
https://cdr.cz/clanek/hackeri-odemykaji-miliony-hotelovych-dveri-radiofrekvencni-identifikace-selhala
Zobraziť komentár 25.03.2024 - 11:00:27
00
nahodou je tu niekto kto by vedel poradit s vyzistenim ako spojazdnit napajanie ITX dosky cez pikopsu (160W) z proprietarneho 12V HP PC zdroja?
piko psu je toto
zdroj je tento - 2x4pin 12V + nejaky proprietary 7pin s 4 zilami aktivnymi kde je GND, PS_ON, PWR_OK a asi 5V_Standby, ako popisane tuna

12V PSU ma vystup hned po zapojeni do siete. Bohuzial, ked zapojim pikopsu do dosky, tak sa nic nestane, dosku neviem zapnut vypinacom. Ak prepojim PS_ON so zemou za pikoPSU (cize vlastne na doske), tak docielim zapnutie/dodavanie vsetkych ATX napati. Bohuzial, stale nic - jedine co sa vetrak na cpu rozbehne, ale system sa stale nezapne. Na par miestach dosky som pomeral, ale jedine co sa mi podarilo je, ze vidim napatie na ON/OFF vypinaci na doske, a na usb headeri, cize 5V. CPU vetvu zapajam ci uz 4 zilou alebo 4->8pinom, ci uz zo samotneho HP zdroja, alebo pikoPSU, s rovnakym vysledkom (napatie na tejto vetve je tiez).
Skusil som prepojit ("skratovat") ci uz priamo PS_ON na doske s PS_ON na zdroji, alebo aj PWR_OK na doske s PWR_OK na zdroji, ale bez ziadaneho vysledku.
Zajtra snad skusim ATX zdroj na zistenie ci je doska mrtva (ostatne komponenty ficia), ale ak ma niekto napad co robim zle....
Zobraziť komentár 27.03.2024 - 23:16:12
00
stanos4co Ta viedlo k tomuto tyraniu sebasameho?
Zobraziť komentár 28.03.2024 - 06:45:27
01
Dalo by sa ist este hlbsie, ale vpodstate chcem spravit maly, tichy, co najviac nizkoenergeticky servrik co splna moje predstavy, a preferoval som vyuzitie nie novych dielov.

No a napr tejto kombinacie pikopsu a 12v psu, je takmer neexistencia dosiek napajanych cez 12V, resp nizkovykonovych (<300w) efektivnych zdrojov.
Zobraziť komentár 28.03.2024 - 07:07:30
00
hehe, odpoviem si sam - asi vypinac na doske je posahany. Nahodou som ju zapol ked som sa snazil zmerat napatia na io-pinoch a aj s pikopsu ju teraz zapnem bez hocjakych trikov. teda az na ten trik, ze musim pouzit predny io-panel na zapnutie :D
Zobraziť komentár 28.03.2024 - 22:03:57
00
https://dsl.sk/article.php?article=28239
Zobraziť komentár 30.03.2024 - 20:49:02
03
K linku vyššie: Pozor, v softvéri prítomnom v linuxových distribúciách sú zadné vrátka

(Podobne pozor, kam klikate;))
Zobraziť komentár 30.03.2024 - 22:16:21
01
16GB flash disk Kingston DataTraveler s mp3 obsahom neviem "spojazdnit" v audio systemoch - ani car audio system ani domaci system mi to "nevezme" v jednom pripade system hlasi USB error a v druhom not supported. najskor som si myslel, že ked tam mam par suborov *.wav tak to je ta pricina. vymazal som tieto subory a bez zmeny. potom ma napadlo, ze je formatovany ako NTFS ale nie je. 16FAT. potom ma napadlo, ze zariadenia podporuju disky do urcitej kapacity - proste limit...ale ani to nie je pricina. vlozil som tam 32GB a tu nacitalo v oboch audio systemoch...v linuxe i vo windowse je flash disk zakazdym namontovany a pracuje spravne - je k nemu pristup a subory sa daju prehrat , kopirovat, mazat......aj som ho 2x formatoval. najskor v linuxe neskor vo win....neviem co s tym...googeľ radi zmenit NTFS na FAT...lenze toto nie je moj pripad.
Zobraziť komentár 05.04.2024 - 09:21:46
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up