double,už som na teba nechcel reagovať,ale ešte raz skúsim-píšeš toto:

"Uz sa mi tie Edove statusy nechce moc citat lebo v kazdom bud Caputova alebo Korcok dokola ,asi prikaz z hora. Dakedy bol viac apoliticky a tusim dakedy pisal aj ze chce podat trestne oznamenie na Fica a teraz su kamosi:) Politika dokaze doslova zazraky."

Je to takto-Chmelár a Fico nie sú kamoši,ani politika nedokáže zázraky-jednoducho Chmelára si Fico kúpil ako predajnú štetku z Miletičky-má to pragmatický dôvod-Edo nemá chrbtovú kosť ani kožu na tvári-za peniaze bude z tej svoje papule kydať akékoľvek sračky,len aby si svoj plat Ficovho "poradcu" zalúžil.

Nie je za tým nič iné-ak by sa našiel niekto iný,kto mu zaplatí viac,otočí o bude kydať na Smerákov,bez problému,tomu ver.

Ešte jednu dobrú radu ti napíšem a mylím to v dobrom-z Chmelárom a podobnými kreatúrami preruš všetky kontakty,lebo ťa úplne oblbnú-si cyklista,teda si náš,zachráň sa,kým sa dá :nod:
05.04.2024 - 07:07:25
214
Spinava uplatna kvrua. Vraj apoliticky :))) a priatelia sa nestracaju preto, ze nejaka politika. Priatelia sa stracaju preto, ze ma jeden z dvojice nasrane v hlave. Zistit ktory to je sa da jednoducho. Ten, od ktoreho sa ludia strania v sukromi, na verejnosti aj na internete...
05.04.2024 - 07:12:05
011
Preco by mal rusit kontakty s niekym koho adoruje a obdivuje. Za trafiku by sa zachoval rovnako o tom nepochybujem, z charakteru jeho prispevkov som o tom presvedceny. Len tu hra chrumkaveho pretoze tu mozno ma par ludi s ktorymi sa pozna. Kolaborant jak kolaborant, prast jak uhod…
05.04.2024 - 07:31:33
04
Kristina napísal:
V súkromnej firme asi parlament neschvaľuje dĺžku pracovného času...

Zákonník práce platí všade a na každom pracovisku rovnako.
Keby ho niekto aj čítal a nemal len srandu z odborov a kolektívnej zmluvy, tak by zistil že existuje aj niečo ako konto pracovného času, a môže robiť 4 dni v týždni už teraz.
Len je tu jeden obrovský problém, a ten sa volá - "zdvihnúť zadok a uplatniť svoje práva". Inak aj naďalej bude platiť pravda o psoch a karaváne.
Prezident - neprezident.
05.04.2024 - 07:58:36
02
peter120 napísal:
https://ibb.co/n1yF5sn
cize faaaajn.... spojenci (ak nas russi napadnu), tiez sa na nas mozu vysrat....

Ono je to s tou spojeneckou výzbrojou celé tak trochu inak.
Tak jak tu dneska už nikto nejazdí traily na 30 ročnom oceľovom biku, takisto nijaký štát so zbytkami mozgu nebude vlastnú armádu postupne meniť na funkčné múzeum.
A ideálne riešenie? Práve prebieha v priamom prenose.
Všetok "funkčný" šrot čo najviac vydrbať na poloprázdnom území, a zároveň čo najrýchlejšie obnoviť skutočnú obranyschopnosť. Síce nie každý rovnako, ale však pre niekoho je stropom jeho možností aj špička s Top Gun.
Krajiny NATO tak namiesto za 20 rokov vymenia arzenál za pár rokov, a na debilnú otázku že kto to všetko zaplatí, nech si každý odpovie ako mu vyhovuje.
NATO i Rusi majú pre tento účel ostrú strelnicu zadarmo, Ázia kšefty ako ešte nikdy, a najviac na tom všetkom, ako sa dalo čakať, šikovne zarobí Yankee.
A kto ešte furt verí na zvonec a šťastný koniec, pre toho tu máme Dobšinského.

Tí starší si napr. dobre pamätajú, že toto nie je v novodobých dejinách zo strany Ruska prvá spálená zem v ich záujmovom území. V Čečne z mesta Groznyj po nich vtedy zostal celý len jeho názov, no a tomu čo je tam dnes, ja osobne celkom nerozumiem.
05.04.2024 - 08:56:09
00
double napísal:
...To iste ste sa smiali Edovi ked ho vyhodili zo skoly a teraz je Ficov poradca.
Uz sa mi tie Edove statusy nechce moc citat lebo v kazdom bud Caputova alebo Korcok dokola ,asi prikaz z hora. Dakedy bol viac apoliticky a tusim dakedy pisal aj ze chce podat trestne oznamenie na Fica a teraz su kamosi:) Politika dokaze doslova zazraky....

Dano uz napisal, ale pridam sa aj ja.
Ty si cakal od Eda nieco ine? Ked ho vyhodili zo skoly, zjavne pre neschopnost, potreboval sa niecim zivit. A kedze je neschopny, tak sa pridal tam, kde ho zobrali a kde platia dobre - k zlodejom. Zarabat si hlavou inak zjavne nevie (po jeho mudrach nie je dopyt) a manualne robit sa mu nechce. A tak sa teraz riadi starym znamym: Koho chlieb jes , toho piesen spievaj.
Najvyssi cas skoncit s Edom aj hulenim a pridat sa k nam. Ebike ti budeme tolerovat ;)
05.04.2024 - 08:56:20
08
necudoval by som sa keby medzi Edovymi prijmami bola aj skromna apanaz z ruskej ambasady
05.04.2024 - 09:02:36
05
Fico je ruSSký kolaborant. Aj Chmelár je.

Prílohy:

IMG_20240405_090330_356.jpg
IMG_20240405_090330_356.jpg 104.11 KiB thumb_up0thumb_down

05.04.2024 - 09:04:57
011
scontent.xx.fbcdn.net
05.04.2024 - 09:30:29
015
U Eda si úplne istý nie som, ale Fico podľa mňa nie je "úprimný rusofil." Robí len to, čo mu jeho (väčšinou antisystémovo naladení) voliči "žerú." A Pellegrini takisto. V niektorých momentoch poslednej debaty som sa síce cítil trápne aj za neho, no to mu nevadí. Jeho voliči to chcú počuť, veria tomu, tak to rozpráva. A tým sa oblúkom dostávame na nízku úroveň školstva, nerozvinuté regióny, vysokú mieru viery v konšpirácie a podobné veci, ktoré ale z ich strany ani nie je vôľa riešiť, lebo by sa tým reálne oberali o voličov. Tak len veľkolepo ohlásia zákon o zákaze mobilov v školách, tvária sa ako veľkí geroji, ktorí riešia problémy školstva, ich voliči im to "zožerú" a ide sa ďalej :-/
05.04.2024 - 09:52:15
05
No neviem ,minule som zobral e-bike a tie pohlady boli horšie ako keby rozpravam o Edovi:) Takže e-bike s manželkou a teda ak ostali nejakí kamoši tak s nimi na klasike.
Podla mna čisto orientovaní na východ sú len Harabinovci. Voliči Fica a ked sa im nepáči Usa si aspon uvedomuju,že sú tu západne firmy ktore im dávaju živobitie a že tá zlá europa im postavila kanalizáciu na dedine. Aj ked pri dochodcoch je to otázne . Ja sa nebudem na žiadnu stranu pridávat , nevidím to nijak dobre. Včera Rytmus ktorý ma 700k odberatelov dal status ,že voli Pelleho. Aj ked vyhra Korčok, nejaké nádeje ,že tu bude lepšie nevidím. Príliš sme rozdelení ako spoločnost. Naviac napr na mojom krstnom ktorý bol vyborny chemik a biolog na dochodku prepadol infovojne a neverí vakcinam, splieta soroša a že teplo prinášaju USA. Tak som zvedavý ako dopadnem ja na dochodku. Mama tiež už čiastočne prepadla , že či som už videl Moskovské metro a počul Čajkovskeho na otázku čo je natom Rusku tak dobré a nech mi povie nejaku Rusku značku čo má doma. Ak by som aj privrel oči a pridal sa k Vám tak proti tomu čo dnes robia socialne siete a hoaxy sa neda nijak bojovat. Toto nieje len na Slovensku ale na celom svete. To nieje len Slovenská záležitosŤ. Hovorite ze Edo sa zapredal, ale bol zrejme nezamestnaný, vyhodila ho minulá vláda, tak vela možností nemal a takáto lukratívna ponuka - jednoducho to prijal a za to vyhodenie sa teraz ako keby ´´mstí´´. Takže ja si ešte zabicyklujem ak to príde naozaj do extremu ktorý bude výrazne ovplyvňovať môj život tak sa potom zariadim
05.04.2024 - 10:27:09
00
Jasne, že Korčok to nezlepší, ide o to aby sa to ešte nezhoršilo a neskončili sme russkej prdeli.
05.04.2024 - 10:40:02
415
double napísal:
To nieje len Slovenská záležitosŤ.

to máš pravdu ale bol taky prieskum v rámci krajin V4 a tam sme viedli jednoznačne
a nie len v tomto prieskume

ale suhlasim si ako spoločnosť sme dost rozdelení ale popravde - nečudujem sa
05.04.2024 - 10:46:19
01
double napísal:
...Ja sa nebudem na žiadnu stranu pridávat , nevidím to nijak dobre....

...Takže ja si ešte zabicyklujem ak to príde naozaj do extremu ktorý bude výrazne ovplyvňovať môj život tak sa potom zariadim


Moje deti od malicka ucim, ze pri rozhodovani sa maju prihliadat v prvom rade na to, co je spravne. Az potom na to, co je pre nich vyhodne.

A k Tvojej prvej citovanej vete sa uz davnejsie vyjadril Dante: Najtemnejsie miesta v pekle su vyhradene pre tych, ktori si zachovavaju nestrannost v case moralnej krizy.
05.04.2024 - 10:47:21
418
double napísal:
...Ak by som aj privrel oči a pridal sa k Vám tak proti tomu čo dnes robia socialne siete a hoaxy sa neda nijak bojovat. Toto nieje len na Slovensku ale na celom svete. To nieje len Slovenská záležitosŤ. ..

Presne tak. Len to treba dopovedat cele. Z 90% je to praca Ruska a su v tom naozaj svetova spicka. Nuz to je tak, ked krajina s3r3 na vlastnych ludi a zlepsovanie zivota v nej a namiesto toho chce byt globalna velmoc, pricom jedine, co vie ponuknut je nasilie, absolutne nerespektovanie prav jednotlivca a autokracia + ma atomove zbrane.

Zapad (to znamena stale aj my) to silne podcenil, ked sa chcel s Ruskom kamaratit. Ma ja aj svoj podiel viny v tom, ze po rozpade ZSSR tiez hladel len na zisk, za kazdu cenu. Ale primarne si za to mozu sami Russi presne tak, ako sme si to dodrbali my Meciarom u nas. To je asi nevyhnutny vyvoj - tazko budovat demokraciu po 40 rokoch zlocincov na cele statu.

Bojovat sa ale da a je to nevyhnutne. Aktualne sa bojuje aj realne na UA. Ak sa tam Rusko vycerpa, bude mat menej penazi aj na propagandu. UA treba podporovat v max. moznej miere. A preto by si mohol aj ty s tvojimi mokrymi snami o Rusku uz konecne skoncit.
Tebou casto spominane problemy zapadu (hromadenie velkeho percenta penazi u maleho percenta ludi) vnimam ako opodstatnene a urcite v boji proti russkej propagande nepomahaju, ale naopak ju podporuju. Lebo prave tito bohati potom maju tuzbu mat viac a viac - vladnut svetu a inspiraciu vidia prave v Russku. (Trump, Musk, ...) Napriek tomu je lepsie opravovat zapadny model, ako skusat ten russky. Jeho aplikaciu v praxi sme si bohuzial odsral1 aj my. Tot vsjo.
05.04.2024 - 11:03:07
48

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up