Srsen
Je preco - maskovat vlastnu neschopnost, neplnenie slubov a odviest pozornost od kradnutia.
A medzitym si posuk semafor pretlaca svoje mokre sny :tmi:
https://dennikn.sk/3924165/transrodovi-ludia-zostali-po-zasahoch-ministerky-dolinkovej-vo-vzduchoprazdne/?cst=3ce7dd22ec303620312fdca2685fbe9379155b9b387eff634a9f92477a9f2783
07.04.2024 - 20:47:55
00
Ťažko sa zmení to nastavenie. Keď v rodinách sa dedí myslenie,že kradnúť je normálne,že neplatiť dane je tiež normálne a podplacat a kupovať si spravodlivosť pre seba je tiez normálne...no musíme dúfať,že sa to raz preklopí.
07.04.2024 - 20:48:52
013
verím, že preklopí ale toho sa už asi nedožijem... avšak skusim pomocť tomu aby sa do buducna preklopilo, vlastne som sa o to pokúšal už teraz pred volbami
07.04.2024 - 21:01:32
03
Srsen napísal:
Ale najviac mi vadia tieto kktiny, len klamstvo a klamstvo aj keď nie je prečo, stále sa musí nájsť imaginárny nepriateľ a šíríť nenávisť
Fico hovorí o možnom "treste Západu" za nezvolenie Korčoka do úradu, poukázal aj na antikampaň opozície
https://hnonline.sk/slovensko/96143157-fico-hovori-o-moznom-treste-zapadu-za-nezvolenie-korcoka-do-uradu-poukazal-aj-na-antikampan-opozicie

Spinave prasa socdemacke, vsak vieme preco sa maju stopnut eu fondy... lebo hajzel zrusil usp
Ale da to akoze na zlu uniu, ze sa ide pomstit za volby, to je riadny hajzel klamarsky!
A ti hovnovolici mu to zozeru aj s navijakom ! :facepalm:
07.04.2024 - 21:09:16
12
A tu je pokračovanie šírenia lásky :puke:

Robert Fico po zvolení Petra Pellegriniho za prezidenta opäť vulgárne zaútočil na médiá, opozíciu a mimovládne organizácie. Vo videu na Facebooku ich nazýva „prascami“ a zároveň vyzýva voličov opozície na férovú politickú súťaž a nie vzbudzovanie vášni na uliciach pred európskymi voľbami.

Výzva na slušnú kampaň

„Na vlastnej koži (Pellegrini, poznámka redakcie) dostatočne pocítil, čoho sú niektoré politické prasce v médiách, mimovládnych organizáciách a opozícii schopné,“ povedal premiér vo videu na Facebooku.

Potom sa prihovoril voličom opozície a vyzval ich k slušnej kampani pred voľbami do európskeho parlamentu. „Máme na niektoré veci rozdielny názor, ale to by nemalo viesť k nárastu nenávisti a agresivity, ktoré s takou intenzitou šíria médiá,“ povedal len pár desiatok sekúnd potom, ako zaútočil na oponentov. Dodal, že žijeme v tej istej krajine a mali by sme rešpektovať, že na dosiahnutie určitých politických cieľov sa dajú použiť rozdielne prostriedky.

„My vo vládnej koalícii máme záujem o demokratickú politickú súťaž a nie o prenášanie politiky na ulicu a vyvolávanie vášní, ako metódy politického boja,“ povedal Fico.

Opozícia zorganizovala pred prezidentskými voľbami veľké protivládne protesty proti znižovaniu trestov a rušeniu špeciálnej prokuratúry, kam prichádzali desiatky tisíc ľudí v mestách po celom Slovensku.

Hovorí o treste Západu

Po zvolení Petra Pellegriniho za prezidenta musí vládna koalícia podľa Fica v krátkom čase okrem svojich záväzkov vyriešiť aj praktické otázky.

Okrem „vysporiadania sa s ilegálnym politickým pôsobením RTVS hovorí aj o možnom „treste Západu“ za nezvolenie Ivana Korčoka do úradu. Povedal, že by sa nečudoval, keby Slovensku „z politických dôvodov a výsledku prezidentských volieb Európska komisia skočila na fondy“.

Problémy s fondami či plánom obnovy pritom Komisia avizovala už v polovici februára a nie ako reakciu na prezidentské voľby, ale na novelu trestného zákona.

Komisia mala problém aj so zmenou kompetenčného zákona, ktorý uľahčil odvolávanie predsedov nezávislých úradov.

Klamstvá o Korčokovi

Fico tiež povedal, že „ľudia zrátali stvoriteľom Ivana Korčoka vystrájanie počas covidu“. Je to paradoxné vyjadrenie, lebo prvé zatváranie služieb či podnikov nariadil Peter Pellegrini ešte ako premiér.

Fico vo videu tlačí predstavu, že Korčok v kampani presadzoval liberálne témy, hovorí o „troch záchodoch“ alebo o tom, že jeho podporovatelia „kládli vence pre Teplárňou“. Korčok pritom v kampani neotváral tieto témy.

Fico tvrdí, že správanie vlády sa nezmení. „Korčokoví chlebodárcovia už od dnešnej polnoci strašia, že po víťazstve Petra Pellegriniho bude vláda rúbať a sekať hlava nehlava v duchu toho slávneho: Rež a rúbaj do krve, po Šimečkovej kotrbe,“ povedal premiér.

Fico takto zmenil text gardistickej piesne, na ktorú počas vojnového Slovenského štátu pochodovala Hlinkova garda.


Naposledy upravil Srsen dňa 07.04.2024 - 21:16:33, celkovo upravené 1 krát.

07.04.2024 - 21:13:58
113
Je to proste hnus ,to šírenie nenávisti Ficom.
07.04.2024 - 21:16:03
013
Srsen napísal:
winter78
Celkom by ma zaujímal ten zdravý sedliacky rozum, vážne.

toto spojenie z ust volicov bolsevicko-oligarchickej mafie, alebo "narodnych" dezolatov a fasistov ma vie vzdy pobavit.
tito smejdi vo vlade su na urovni tych amornalych zlodejickov, ktori nahovoria osamelym babickam, ze su ich pribuzni a su vo velkej nudzi a babky im s radostou vyhodia z okna v igelitke svoje uspory odlozene na pohreb a pre vnucata.
obdobe tito smejdi opakovane serviruju svojim volicom so "zdravym sedliackym rozumom" na tanier smradlave hovna*, povedia im, ze je to chutna dobrota a tito ich volici im to s radostou zbastia a este ten tanier vylizu do cista, lebo ved oni maju predsa "zdravy sedliacky rozum" :facepalm:

* napr.:
- v druhom dochodkovom pilieri budete stratovi a treba ho zrusit, alebo minimalne obmedzit prispevky do neho na ukor statneho prveho piliera;
- "Slovensko potrebuje pokoj" (zatial čo takmer dennodenne servirovane fb videjka hranateho voccu su plne strasenia, hnevu a agresivity a podobne aj obsah produkovany ludackonarodnymi dezolatmi)
- verejnopravna RTVS je v rukach Progresivneho Slovenska
- prezidentka si nevazi zeny, pretoze podpisala nas navrh trestneho zakona, obsahujuci aj znizenie trestov za znasilnenie
- Korcok viedol proti nam stvavu kampan
- EU podporuje zabijanie Slovanov
- ruzko sa na Ukrajine brani
- v 2014 vykonali Ukrajinci na Donbase genocidu ruskojazycneho obyvatelstva
- .....

cize ked sa volic tejto vladnucej zgerby ohana "zdravym sedliackym rozumom", tak ide v skutocnosti takmer vzdy o ciru sedliacku tupotu.

co hovori ten bajny zdravy sedliacky rozum volica sucasnej koalicie napr. na toto?

https://www.facebook.com/STOPmafii/videos/1845412072603276/

inak vyraz tych dvoch za Ondrusom hovori naozaj za vsetko :lol: :doh:
https://hnonline.sk/komentare/komentare/96139156-ruky-prec-od-druheho-dochodkoveho-piliera


Naposledy upravil ennio dňa 07.04.2024 - 21:23:19, celkovo upravené 1 krát.

07.04.2024 - 21:22:40
015
eaten pozri, máš tu časť spoločnosti, ktorej tí ľudia sú odrazom. Kamošov otec je cez 30 rokov u Polície SR. Vieš koľkokrát keď niekoho prichytili pri porušení predpisov s autom, tak začal ten človek v štýle: "Pán policajt, nedalo by sa?" a už mu strkal peniaze do vačku. Je tu úplatok. To isté, mám známych 2 doktorov. Vieš koľkokrát musia vysvetľovať, že nemôžu príjmať dary, lebo to je úplatok a ak ich niekto nahlási, tak prídu o robotu? Aj kvôli obyčajnej bonboniere? Hovoria ľuďom, že radšej nech to dajú ako na detské oddelenie a podobne. A tí ľudia to nechcú chápať. Nemusíš ísť ani extrémne ďaleko, stačí sa pozrieť na prístup značnej časti chodcov a cyklistov. Predpisy platia pre autá, pre nich nie, je to ospravedlniteľné, však ohrozujú len seba (čo nie je pravda, ale tak ďaleko nemyslia). Však nič nešlo, tak pôjdem na červenú, je to v pohode. Ale spraviť to šofér auta za tej istej situácie, je to automaticky vrah a minimálne doživotne zobrať vodičák. Mám 2 kamošky, čo učia na školách, základná 2. stupeň a stredná. V súčasnosti je učiteľ asi na úrovni upratovačky. Rodičia samotný zhadzujú učiteľov aj ich prácu. Normálne zažívajú sťažnosti, že prečo ich dieťa má poznámku, že si nespravilo domácu úlohu? Všetko začína výchovou v domácnosti. Učiteľ nemá vychovávať. Ale ak podkopávaš autoritu učiteľa, tak čo si z toho zoberie to dieťa? Aj keď učiteľ má snahu učiť. Na to, by si mal kritický myslenie netreba mať 2 tituly z výšky, stačí ti aj základná škola. Len musíš zapojiť mozog. A to bolí. Ďalšia vec, značná časť spoločnosti neznáša zmenu. Zmeny sú zlé, zmena je smrť. Keď som v 2012 rozprával, že v londýnskej MHD je možné si kúpiť platobnou kartou, je možné mať električenku na kredit, bol som za debila, že to sú blbosti. O 6 rokov to už bolo aj v BA a to bolo hejtu. V 2024 sa stále nájdu ľudia, ktorý budú plakať, že BA MHD je drahá a cestujú tak, že si cvakajú lístky. Hovorím o ľuďoch v produktívnom veku, čo chodia do práce, teda
v priemere 21x cestujú do práce. A on si cvaká lístky a plače, že to je drahé. Tak mu povieš, nech si kúpi električenku na mesiac, 3 mesiace, či rok. On že nie, lebo niekedy má dovolenku a nebude predsa za to platiť. Tak si cvaká 4x denne 30 minútový lístok po 1.1€/kus, čo je pri štandardnom 21 dňovom pracovnom mesiaci 92,4€. 30 dňová električenka stojí 26,9€, 90 dňová električenka stojí 72,3€ a 365 dnová stojí 264,2€. Ale nie, ten človek si ani náhodou nekúpi električenku, lebo však nebude platiť za niečo, čo nevyužíva. Za 99,2€ si ten človek môže kúpiť 30+90 dňovú električenku, ale nie, on radšej minie 92,4€ mesačne na lístkoch. Každý kto vie rátať, si proste povie, že by bol debil jazdiť na lístkoch a kúpil si tú električenku, pretože sa mu proste vyplatí. Ale nie a tých ľudí nájdeš ozaj dosť. Navyše sa tu rozmohol taká blbosť, že buď si s nami, alebo proti nám. Nie je nič medzi. Si za práva homosexuálov? Si špinavý progresivec. Povieš, že nie každý rus je blbec, si špinavý russofil a máš sa sťahovať do Ruska. Povieš, že predpisy platia aj pre cyklistov, si hejter cyklistov. Povieš, že si proti manželstvám homosexuálov, len preto, že pre teba je manželstvo medzi mužom a ženou, ale nemáš problém, ak by to bolo registrované partnerstvo, sobáš, či iný názov a právne by to bolo rovnaké ako klasické manželstvo, si homofób, lebo nechceš manželstvá pre homosexuálov. To je obraz značnej časti Slovenska. Plus čo som písal vyššie ohľadom závisti a podobne.
07.04.2024 - 21:23:08
07
Preco prehral Korcok?
Urcite nie preto, ze nezvladol kampan a pouzivat rovnake metody ako protistrana ako tu bolo nacrnute by sa rovnalo potencionalnemu Pyrhovmu vitazstvu. Som rad, kampan z jeho strany bola slusna a prehre sa nedalo zabranit. Ta volba bola rozhodnuta uz pred kampanou, staci sa pozorovat ludi a vidiet ich nahlad na svet a kazdemu by bolo jasne, ze inak to ani dopadnut nemohlo.
A to sa ta rozumnejsia cast obyvatelstva pred druhym kolom velmi slusne zmobilizovala....povedal by som az rekordne slusne.
Ja som vasnivy diskuter, cez velkonocne sviatky som bol do 3:30 hore a vyvracal na chate bludy, ktorym verili partnerky mojich kamosov. Uspech som sice asi nemal, pretoze keby v ten vecer otocili zmenil by som im pohlad na zivot a to ludia nerobia len tak. Btw ak niekoho zaujima preco mali dievcata pomylene svetonazory tak jedna z nich povazuje Eda Chmelara za svoju modlu a nedala si to vyhovorit a druha to mala este jednoduchsie...jej firmu kupila od DE matky nejaka US firma a odvtedy to ide s firmou dole vodou. Navyse jej skusenosti boli take, ze ked mali problem s odbytom tak ich podrzalo RU, ci Kazachstan. Z toho si ona spravila odkazy v nahlade na svet, ze USA su zle a RU je dobre. Vraj RU drzia vzdy slovo. Skoro som vybuchol, ked to povedala.
Spytam sa inak...na toto forum chodia stovky ludi denne, preco sa v diskusiach o potilike, UA a podobnych vybusnych temach tocia tie iste mena, odhadom tak 20-30 nickov? Nie je vam to divne? Statisticky je to vyrazna odchylka a dovod je prozaicky....miestna uderka (asi 5-10 ludi) tu vytvara taku atmosferu, ze castokrat sa nechce diskutovat ani mne tu a pritom mame +- rovnaky svetonazor, volime rovnake strany, kandidata na prezidenta...az na drobne odchylky a ich sposob komunikacie sposobuje, ze sa tu clovek neciti casto prijemne. Tito ludia ziju potom vo svojej bubline a nedochadza im, ze vidia svet cez tunel. Mna naopak rozhovory s protistranou obohacuju, ci uz o humorne zazitky z piva, alebo aspon o to, ze chapem preco premyslaju tak ako premyslaju.
Tieto volby mohla rozhodnut len mlciaca vacsina. To bola jedina sanca a ja som si dal za ulohu priviest pred 2.kolom k volbam zopar takychto jedincov, ale nepodarilo sa mi to ani pri jednom. Nie som presviedcaci typ, toto forum je toho dokazom;o).
Takze ak chce niekto vediet ako na to a vyhrat dalsie volby tak je to strhnut na svoju stranu mlciacu vacsinu. Hoci ucast bola 2.najvyssia, stale je sucasnych 61% daleko za rekordnymi 75 % v roku 1999.
Vzhladom na to, ze momentalne vo vrcholnych statnych funkciach posobia mafiani, zlodeji, dementi a polodementi je velmi pravdepodobne, ze si tato vlada vyrobi dostatocne mnozstvo pruserov, ktore casom naseru aj mlciacu vacsinu (aj ked to vacsina v skutocnosti samozrejme nie je), takze buduce parlamentne volby ukazu dalsi vyvoj...a mozno budu aj predcasne.
07.04.2024 - 21:23:52
03
Srsen napísal:
... alebo o tom, že jeho podporovatelia „kládli vence pre Teplárňou“.


Celý ten text je strašný, ale toto ešte aj v rámci tej úbohej úrovne vystupuje. Celkom by ma zaujímal názor hrdých voličov, keďže táto fráza určite nebola použitá náhodne - hlavne dôvod, prečo vzhľadom na kontext niečo také považujú za negatívnu vec ...
07.04.2024 - 21:35:23
03
vzor russko - nemáš čo klásť vence, lebo budeš zatknutý..
ešte upravím, je to stredovek, čiže doba kde sa asi teraz nachádza slopensko,
v pohode by sme tu upálili nejaké čarodejnice, napr. prezidentku, nejaké tie novinárky, prípadne aj pápeža
celý obrad by pripravila podarená rodinka kuffovcov
07.04.2024 - 21:46:11
00
A tu je potvrdenka - nech mi zdochne koza, ale susedovi dve

https://dennikn.sk/3927567/slnieckari-prehrali-ste-niektorym-volicom-pellegriniho-islo-hlavne-o-vybavenie-si-uctov-s-prozapadnymi-slovakmi/?ref=inc&cst=47733bfcbd52b47466e9f18b07fe44477e518d6dacd31e701e7ad4c86f72dd86

img.projektn.sk
07.04.2024 - 22:14:39
010
!

Prílohy:

436770715_8082454488435628_7385457638520572298_n.jpg
436770715_8082454488435628_7385457638520572298_n.jpg 33.67 KiB thumb_up0thumb_down

07.04.2024 - 23:23:55
021
Pytal sa niekto preco tu neprispievaju ludia tak koho by bavilo nonstop pocuvat ze si dezolat a horsie.
Ja vydrzim vela ale tak tiez ma to uz nebavi prispievat a diskutovat. Je to len horsie.
Napokom sa ukazalo ze ta nenavist voci progresivno-liberalnej strane je taka ze aj keby bol Pelle v ruzovych satach daju mu hlas. Minule volby Ševčovič ziskal 800k a teraz Pelle 1.4mil.
Za meciara sa hovorilo vymru jeho volici a bude lepsie. No niekde nastala chyba. Bohuzial digitalna demencia a hoaxy robia svoje ale svoje robi aj zapadna propaganda. Ta nenavist je obojstranna len ju nevidite vid napr Ramon uz musel nieco na.mna napisat. Taketo vylevy su takmer nepretrzite a stupnuju sa na oboch stranach. Aj edo chce upokojovat ale je vidiet na nom, ze si tu porazku Korčoka a tam.kde.je teraz doslova uziva. Ale tak nedivím sa, nato ze je pacifista proste to dlhorocne urazanie zanechalo na nom stopu.
Ja odporucam ist si to vybicyklovat. Stale niekto hlada ten zmysel ze bude lepsie ale zial stale sa opakujem pre nikoho z nas to lepsie nebude. Stale mozme bicyklovat a zijeme hmotne najlepsie v histórii ludstva tak si to treba uzit lebo ako sa zda asi sme uz za vrcholom. A Asi to nebude mozne ale snazit sa viacej komunikovat a byt ludsky a snazit sa miesto slova dezolat vysvetlovat ludom tie hoaxy aj ked sa Vam zda ze je to zbytocne.
07.04.2024 - 23:29:55
01
Kde je tá západná propaganda ? cez tie hromady rusských sračiek je to len mýtus...
kiež by tu nejaká bola, už len pre rovnováhu
07.04.2024 - 23:37:15
019

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up