No a? Je som nepisal o trendoch, dopyt sa meni a netrapi ma. Dokonca ta dramatizacia problemu ma skor bavi. Aj ty ako mnohi dalsi dospeju do stavu ked si budu musiet volit medzi stagnaciou a podporou.
Vcera som sa rozpraval s jednym znamym, na bike by ani nesadol tak to prerobil s cinou na max rychlost za cca 100 eur a chudaci ti co kupiju v obchode za draho a musia cipovat.
Baterkari by mali povinne k bajku absolvovať pravidlá slušného správania.Ked niekomu uhnem aspoň podakujem,zdravit sa nemusíme ani objimat.Ani jeden z 20 co som im uhol to neurobil.fakt ma dnes dozralo.
Inak zakon o 1,5m odstupe plati aj pri e-bajkeroch kedze su to uz vlastne e- motorky?
Len pre zaujímavosť, zákon o 1/1,5m odstupe pri predbiehaní cyklistov, chodcov atď sa týka všetkých vodičov, teda aj cyklistov na klasických bikoch, keďže podľa zákona zákona je stále cyklista vodič.
DaDo.Bzz no k hentému škaredému bazmeku čo si tam dal za tú cenu dúfam že sú k nemu aj popruhy a permanentka na prevoz helikoptérou HZS . a chcelo by to ešte vrchnú farbu...tá sivá základná je otras
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lenivym spermiam dame nano-motor aby vobec oplodnili.
O 20 rokov neskor..
Tak ovisnute polky a stehna, asi obopnu zadne koleso jak vbrake
Len pre zaujímavosť, zákon o 1/1,5m odstupe pri predbiehaní cyklistov, chodcov atď sa týka všetkých vodičov, teda aj cyklistov na klasických bikoch, keďže podľa zákona zákona je stále cyklista vodič.
Tym narazam na to ze ich skusenosti su male, aj mozu predstavovat riziko pre seba a okolie.
e-invalidi sa pokúšajú robiť si z vás srandu... a že 4300 eur za strašidlo do maku...to vyrobím z pár palíc a kúska sivej handry...
Vidis, este ti aj zvukovu kulisu robime. Prijemne bzuckanie. A zadara!
Naturaliskovia, co vravite na to, ze sa uz predava viac ebajkov, ako normalnych?
Jedzte kravské lajná, sto miliárd múch sa nemôže mýliť...