Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No ja som rozmýšľal že zobrať aj rovno s tou svetelnou rampou
Zobraziť komentár 26.03.2024 - 17:45:35
00
A kam tu rampu akoze napojis? To vyzera byt slusna divocina - v detaile vidis ako ide odniekial zvnutra kamsi von kabel, ale neviem si predstavit ako to civilizovane urobit. Davat dole nejake krytky a potom rozbockou napajat kable pod koncovku na svetlo sa teoreticky da, ale neznie mi to ako najlepsi napad - hlavne ak to chces pravidelne pouzivat
Zobraziť komentár 26.03.2024 - 19:15:41
00
Napojiť na svetlá vnútri. A majú potom spojku na svetlá čiže ten kus ostáva v aute.
Zobraziť komentár 26.03.2024 - 19:27:08
00
A za +150e, ak si dobre pamätám, no nekúp to...
Zobraziť komentár 26.03.2024 - 19:46:48
00
Pre info: test na sucho yakima frontloader + 29" bike / 1264mm wheelbase. LTT ale malo by byť použiteľné.

Prílohy:

IMG_0313.jpeg
IMG_0313.jpeg 163.19 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.03.2024 - 22:16:22
00
Ahojte, niekto skúsenosti a Buzzrack e Scorpion? Cena je za mňa okej ale zaujima či sa tam netreba niečoho báť / stabilita pri naložení 2 bikov / e bikov atď atď dlhodobejšie skúsenosti ? .... Ďakujem
Zobraziť komentár 07.04.2024 - 17:56:02
00
arrow_leftJami81 napísal:
Mam bike s dlzkou 1281mm a musel som kupit Thule UpRide, kde sa v pohode zmestil na 29" kolesach a drzi velmi pevne, myslim si ze pre bike s takouto dlzkou nie je vela moznosti

Ďakujem,
po zvážení a dlhdobejších výhliadkach sme sa nakoniec rozhodli dať namontovať na auto ťažné a budeme kupovať aj taký nosič. Chvalabohu :D
Zobraziť komentár 08.04.2024 - 09:13:09
01
arrow_leftmattnoir napísal:
Ďakujem,
po zvážení a dlhdobejších výhliadkach sme sa nakoniec rozhodli dať namontovať na auto ťažné a budeme kupovať aj taký nosič. Chvalabohu :D

Tak je jasne ze tazne je najlepsie riesenie. Len ja menin sluzobne auto kazde 3 roky a jedina moznost je stresny nosic a tam som max spokojny s Thule riesenim
Zobraziť komentár 08.04.2024 - 10:11:41
00
arrow_leftGrofik974 napísal:
Ahojte, niekto skúsenosti a Buzzrack e Scorpion? Cena je za mňa okej ale zaujima či sa tam netreba niečoho báť / stabilita pri naložení 2 bikov / e bikov atď atď dlhodobejšie skúsenosti ? .... Ďakujem

Ahoj, máme ho rok, síce veľmi nejazdený, ale absolvoval aj cestu do Chorvátska (1 ebike, 1 obyčajný) a v pohode. Myslím, že sa netreba obávať.
Zobraziť komentár 08.04.2024 - 11:26:53
01
Zdravim vsetkych. Chcem sa prosim opytat ci nema niekto skusenosti s nosenim fatbiku na stresnom nosici. Viem ze sa da kupit adapter na “klasicky” thule upride (chytenie o ramovu trubku). Ide teda len o sadu “zlabov” na sirsie kolesa a dlhsia plastova pracka kedze koleso je aj vyssie. Dakujem
Zobraziť komentár 09.04.2024 - 22:32:04
00
Pridávam sa z otázkou-mám Octaviu gen.3 combi,vozím na cyklodovolenky 2 bicykle bez kolies v kufri,ale kvôli miestu mám vymontované komplet zadné sedadlá,je trochu oštara ich nakladať-obe kolesá dole,upevniť rámy gurtňami na záchytné oká a pod ...
Nemám ťažné,zvažujem preto kúpiť 2 ks Thule UpRide:

https://www.sglcars.sk/produkt/thule-upride-599?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwydSzBhBOEiwAj0XN4IPyQ-kJu9xgKWy16B_kLmTDjWvonZJwUKqVFEKJwmknBXftlIXykxoCoXEQAvD_BwE

Pozdáva sa mi na tomto riešení to,že celý bike aj z kolesami dvihnem,položím do nosiča,upevním a vybavené.
V aute môžu byť všetky sedadlá,aj v kufri ostane viac miesta-otázka:

Ako sa chovajú tie bicykle na dialnici,je z toho v aute hukot pri povolenej 130 km/h,alebo treba ísť pomalšie?
Píšte kto má reálnu skúsenosť-a ešte dajte typ,či treba kúpiť aj Thule priečniky alebo sa dá aj niečo lacnejšie,dík.
Zobraziť komentár 21.06.2024 - 11:26:08
00
Na streche o nich ani nevies, akurat trochu vyssia spotreba + ked fukne vietor, tak to citis.
Bezne som s tym jazdil 130, bez problemov.

Teda nemal som konkretne upride, ale zopar inych modelov a aj inych znaciek.

Priecniky bud thule, alebo nejaku inu renomovanu znacku. Ked das tie za 40€ z lidla, tak ta po ceste drbne z piskania.

Neviem ako dlho planujes to auto mat, ale priecniky sa daju pripadne v Bratislave aj pozicat na kolko dni potrebujes, ale nosice na strechu asi nemaju - myslim, ze len na tazne.
Zobraziť komentár 21.06.2024 - 11:32:32
10
len taky postreh...mam absolvovane 2 cesty do chorvatska jeden rok s bicyklami na streche spotreba 7,5L, dalsi rok to iste auto bez bicyklov vysledna spotreba 4,4L....tento rozdiel pri 2000km uz celkom poznat...rychlost v pohode okolo 130 stale, aj s bajkami aj bez...predpokladam pri nejakom silnejsom motore s vyssim krutiacim momentom, bude ten rozdiel mozno mensi...
Zobraziť komentár 21.06.2024 - 11:42:11
10
Dík za info,auto som kúpil cielene práve na cyklodovolenky hlavne do CZ-tento rok som už bol v Českom raji 2 x ( začiatkom mája 7 dní,o týždeň neskôr 5 dní) teraz v nedelu idem na 7 dní jazdiť do CHKO Žďárske vrchy,takže bicykle sa nakladajú vykladajú dosť často.
Auto si určite nechám viac rokov,takže tá investícia ma neminie-je to fakt otrava pchať tie biky do kufra (aj keď Oct. 3 má kufor riadny :) )

Ako tu píšem,vyskakuje tu reklama na tento-recenzie píšu,že pohoda-kto má skúenosť ? cena je o trochu lepšia ako Thule:

https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/nosice-na-auto/stresne-nosice/yakima-highroad-stresny-nosic-na-bicykel-p111813.html?itm_medium=widget&itm_campaign=1#questions

Zobraziť komentár 21.06.2024 - 11:43:44
    00
    Mam Upride uz niekolko rokov. Rychle upnutie biku, drzi spolahlivo. Na dialnici jazdim cca. 127km/h. Len si treba zvyknut na ti, ze v tom prednom klbe ta konstrukcia pracuje, kyva sa trochu bike do stran.
    Na funkci rostlinare ale vplyv nepozorujem.
    Zobraziť komentár 21.06.2024 - 11:43:54
    10
    keyboard_arrow_up