double napísal:
Chcem mier a celistvosť Ukrajiny či to je reálne neviem sa vyjadriť. Usa volby rozhodnú

Chcel si povedat, trump-putlerov trojsky kon "vybavi mier". Uz aj vieme ako asi to bude vyzerat :D
Kazdy kazdeho drzi za gule, je to preštrikovane jak vyšivana dečka starej matere.
10.04.2024 - 17:26:06
00
Za humny je Rus. Obří základna udělá z Rumunska alianční velmoc

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nato-buduje-v-rumunsku-svoji-nejvetsi-zakladnu-v-evrope.A240409_093206_zahranicni_aha?h=2C33B65A2A3F8847F446F06AC73B2CBD
10.04.2024 - 18:11:11
05
double napísal:
idem si svoje stále ako ty( to snaženie ovplyvniť jednu alebo druhú stranu aby začala rozmýšľať z mojej aj z tvojej strany je navnivoč:)) . rovnaké máme to že bicyklujeme a obom nám bude už len horšie.

Nesuhlasim. Nazory mozu byt a su rozdielne a mozeme sa bavit o nasich postojoch, pricom cielom nemusi byt kompromis a ani prehovorenie supera.
Tvoj pristup je ale v diskusii taky zvlastny (zaseknuty gramafon a extremne arogantna ignoracia otazok ti polozenych), ze som sa zacal zamyslat nad jeho pricinou a postupne som sa dopracoval (uplne umyselne) az ku komunikacii sposobom, ktory sa mi vobec nepacil. Zvlast pokial by tu takto so mnou jednal niekto, koho poznam osobne. Co ma zarazilo este viac, ze ani na to vobec nereflektujes. Tak prilejem olej do ohna jednou prosbou, dufajuc, ze nebude kontraproduktivna. Stylizacia umyselne silne ofenzivna. pisane v kludnej nalade ;)
Uz si prosim ta uprac v tej tvojej vyhulenej hlave a dodrz, co si slubil - prestan prispievat do tem, kde ides proti prudu = politika, Ukrajina :bow: Ja a predpokladam aj ostatni si uvedomujeme, ze aj zapad ma mnoho chyb a nemusis tu stale dokola opakovat to iste. Vykopavat otvorene dvere a otvarat nam uz otvorene oci. Rozumny clovek by na tvojom mieste uz davno mal tolko sebareflexie, aby zaliezol do jemu blizkej bubliny na inom mediu. Ber si priklad z Tulena.
10.04.2024 - 18:27:32
011
Neber si prikald z Tulena... ;)
10.04.2024 - 18:57:05
18
Ale odchodom by mohol. Uz nam to viackrat slubil, a nic.....
10.04.2024 - 19:48:29
02
a čo by si čakal od socdem ? aby dodržal slovo ? :lol:
10.04.2024 - 19:49:36
07
Je to tak ako vravis. Len mi to niekedy neda neodpovedat nato Vase videnie sveta ktore tiez nikdy nepride. Tak sem tam napisem nieco svoje ale komunikovat sa neda ked 20ludi chyta za slovicka prekruca a ziadna moja odpoved sa im aj tak nepaci. a este ste aj z tej situacie aj tak znechuteni.
Nepisem sem az tak casto viem ze si to plne uvedomujete ale niekdy mi moja povaha neda. . Len tiez by ste to nemali brat tak vazne obzvlast ked sa znova potvrdilo ze tu zije 1.4mil vyhulencov a dalsi budu pribudat. rodina je , jedlo je, strecha nad hlavou tiez, Robota je, bicyklovat mozete, cestovat tiez takze nic.ludom.nechyba aby sa az
tak vzrusovali nad politikou a ci ma.niekto.iny nazor a hned ho zato odsudit. Vsetko toto spravili media a je to cesta do pekla.
10.04.2024 - 20:19:55
00
daj už aj inú pesničku, túto točíš dookola,
a nemáš pravdu, cesta do pekla je nechať vládu bez akejkoľvek kontroly a túto úlohu kontroly plnia aj "nepriateľké presstitútky"
10.04.2024 - 20:30:35
17
Niekedy som si myslel ze ked poviem nejaky moj nazor ,ze možno sa niekto nad tym zamysli ale ako hovori Palo je skor kontra-produktivne v skupine s opacnym nazorom. Takze ano ak niesi medzi svojimi tak o politike nehovorit. Resp celkovo o nej nehovorit. Ale to tak budu skupiny kde si svoj nazor a postavenie budu svojou argumentaciou upevnovat ale nijak nepresvedcia tu druhu skupinu aby presla na ich stranu.
10.04.2024 - 20:40:16
00
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
10.04.2024 - 20:45:24
05
Dudo napísal:
Neber si prikald z Tulena...

Toto som nepochopil, prosim vysvetlit.
10.04.2024 - 21:17:20
00
od začiatku vojny sa odmlčal....
10.04.2024 - 21:34:48
00
Mysli si ze este niesom tam kde Tulen - asi myslienkovo. Ja som ho nepoznal zrejme asi nejaky rusky fanda. Aj ked si myslite ze som ako on, tak ani zdaleka.
10.04.2024 - 21:46:42
20
V niektorych vyspelych krajinach je politika o ideach, o tom akym sposobom vyriesit nejaky problem, o tom ci peniaze minut na nemocnicu alebo skolu. Nasa vlada uplne nepokryte zachranuje a ochranuje mafianov, mafiani si pisu zakony tak, aby zlocin nikdy nebol potrestany. Demoluju sa institucie jedna po druhej. Ostane len nefungujuca parodia na stat, v ktorej nikto slusny a schopny nebude chciet zit a ostanu tu len zlodeji, tupa luza a ti, co nemozu ujst.
A poniektori sa tu donemoty budu ohanat nejakym "nazorom". Strcte si svoj "nazor" velmi hlboko a uz ho viac nevytahujte. Zalezi na faktoch, na moralke, na zakladnych ludskych pravach. Ked sa tu kazdy nevzdelanec bude obhadzovat svojim obskurnym "nazorom"ako zlatym telatom, dostaneme sa do stredoveku. Tam stacil nazor a sli sa upalovat carodejnice. Tupa luza bola spokojna, odbavila sa na nejakej chudere a na chvilu sa citili strasne dolezito a nadradene. Ale nic to nemeni na tom, ze to bola zaostala tupa luza, s nazorom. Na nazoroch nezalezi. Vedecke fakty, moralka, zakladne ludske prava su to, co posuva ludstvo vpred. Nie zadubene nazory.
10.04.2024 - 21:49:32
1026
triki napísal:
od začiatku vojny sa odmlčal....

Tak pokial si ja dobre spominam tak Tulen sa odmlcal, ked sa odhalilo, ze na inych forach (pravda) je to prorusky trol najhrubsieho zrna a tu sekal intelektuala minimalne neutralneho, ked nie prozapadneho.
V tomto mi double v jeho nazoroch pripada aspon uprimny a na to som vobec nenarazal. Tulena som spomenul preto, ze po tych jasnych komentaroch, co dostal double na jeho sposob vedenia diskusie (nie na jeho nazory), by bolo najlepsie keby sa v temach politika a Ukrajina odmlcat tak, ako to urobil Tulen. Vsak to double aj sam slubil. Ale vydrzim aj bez toho, v najhorsom si ho zablokujem.
10.04.2024 - 22:16:59
00
keyboard_arrow_up