idem si svoje stále ako ty( to snaženie ovplyvniť jednu alebo druhú stranu aby začala rozmýšľať z mojej aj z tvojej strany je navnivoč:)) . rovnaké máme to že bicyklujeme a obom nám bude už len horšie.
Nesuhlasim. Nazory mozu byt a su rozdielne a mozeme sa bavit o nasich postojoch, pricom cielom nemusi byt kompromis a ani prehovorenie supera.
Tvoj pristup je ale v diskusii taky zvlastny (zaseknuty gramafon a extremne arogantna ignoracia otazok ti polozenych), ze som sa zacal zamyslat nad jeho pricinou a postupne som sa dopracoval (uplne umyselne) az ku komunikacii sposobom, ktory sa mi vobec nepacil. Zvlast pokial by tu takto so mnou jednal niekto, koho poznam osobne. Co ma zarazilo este viac, ze ani na to vobec nereflektujes. Tak prilejem
olej do ohna jednou prosbou, dufajuc, ze nebude kontraproduktivna. Stylizacia umyselne silne ofenzivna. pisane v kludnej nalade
Uz si prosim ta uprac v tej tvojej vyhulenej hlave a dodrz, co si slubil - prestan prispievat do tem, kde ides proti prudu = politika, Ukrajina 
Ja a predpokladam aj ostatni si uvedomujeme, ze aj zapad ma mnoho chyb a nemusis tu stale dokola opakovat to iste. Vykopavat otvorene dvere a otvarat nam uz otvorene oci. Rozumny clovek by na tvojom mieste uz davno mal tolko sebareflexie, aby zaliezol do jemu blizkej bubliny na inom mediu. Ber si priklad z Tulena.