myslím,že na stránkach Pravdy to bolo.
10.04.2024 - 22:21:46
00
podstatnu cast toho co tu iste individuum menom double, niekdajsi kandidat na socdem listine s (dalsimi) komunistami pod vedenim chmelara s realnym menom kt som uz vypustil, som uz ani necital, ale sprava sa stale rovnako ako sa spraval uz neviem kolko (tipujem aspon 4) rokov dozadu, ked som tu nanho reagoval prvy krat. Stale ta ista pesnicka, o nazore, ako ho chudacika nik nepocuva, nik sa v jeho vieru neobracia, aky je on dobrak od kosti, a aj ti dalsi komunisti/fasisti/smradi ktorych tak vehementne obhajuje/s nimi spolupracuje. Ked s nim clovek slusne komunikuje, tak ci uz priamo zacne urazat, alebo uraza tym ze ignoruje, klame a zavadza. Pravdaze, na priame a jednoduche otazky nereaguje, v lepsom pripade sa odmlci na nejaku, nie velmi dlhu, dobu, a potom s rovnakou pesnickou vyrukuje znova. Kolko krat tu uz zacal to s tym ze chmelar je dobrak od kosti - co na tom ze je jednym zo strojcov nenavisti v slopenskej spolocnosti. Obdobne jeho kamarati blaha, fiko.... ale zeby si isty podporovatel komunizmu a komunistov double nasypal popol nahlavu? To pravdaze ani nahodou. On sem vyrukuje zas a znova s tym, ze jak USA a zapad mohli predist vojne (ale pravdaze nepovie ze vlastne jak teda jej mohli predist). A ako spravny komunista, nikdy ho nebolelo rozdavat z cudzieho - napr. obetovat zivoty a slobodu inych ludi, v mene "dobra" svojho a spriatelenych komunistov/fasistov/nacistov/inych -istov.

Takto isto komunikoval uz vtedy, tie ~?4+r dozadu, takto isto komunikuje aj dnes.
10.04.2024 - 22:25:17
011
double napísal:
Mysli si ze este niesom tam kde Tulen - asi myslienkovo. Ja som ho nepoznal zrejme asi nejaky rusky fanda. Aj ked si myslite ze som ako on, tak ani zdaleka.

To si vskutku myslim. Sice si nazorovo zmateny, no stale povazujem tvoju diskusiu pre mna akokolvek zvratenu, no za relativne stale slusnu.
Tulena som poznal, to bol/je agresivny lavicovy fasista, skoro militantny terorista. O jeho sposobe komunikacie pomlcim. Vy dvaja ste nebe a dudy. Takze, ak si myslis, ze sa nezamyslim nad tvojimi prispevkami... zamyslim... na sekundu.

S Tulenom by som uz na pivo nesiel za ziadnych okolnosti. A to dokazem ist na pivo s inymi smerackymi prasatami (snad to tu necitaju).
Tebe som ponuku pred casom dal ;)
10.04.2024 - 22:55:29
08
No pribuda stale viac ludi uz neschopnych komunikacie a vela.ludi spravi ghosting cize bez udania dovodu stratí akykolvek kontakt. Najhorsie je to pri rodine. Ja sa snazim vychadzat kedze mam v okoli viacero kamaratov co maju nazor skor ako vy aj ked niektori uz nekomunikuju ale ti dlhoročni tam je primarne vztah o inom ako o politike. Na druhej strane hlavne v rodine mam tych infovojnovych dochodcov a preto sa napr s krstnym ci svokrou moc nebavim. To je uz masaker co vsetkemu veria tam je definitivne vo vsetkom zly zapad a vzdy aj bol a nic dobre nepriniesol. Sam nechapem kde sa stala chyba aspon trocha racionalne uvazovat. Uz len logicky ,ze tam vzniklo Mtb tak nemozme ho takto hejtovat.
Je dobre Dudo , ze je ta ochota este ist na vyjazd niekedy ked pojdem do Ba pojazdit ozvem sa len moc o politike nerozpravam ale tak ak budes chciet mozme.
11.04.2024 - 00:21:00
10
Toto snáď nemôže niekto myslieť/napisat vážne: "Uz len logicky ,ze tam vzniklo Mtb tak nemozme ho takto hejtovat."

Viem, že vytrhavam iba 1 vetu, no je to non-sense
11.04.2024 - 00:34:02
00
double, tak co s tym mojim navrhom, ze si vyskusas ake to je patrit medzi ludi, ktori "si nemozu robit co chcu, chodit kde chcu a kupovat co ich napadne"? Sam si tento princip navrhol, tak ho otestuj. Viem, ze vy socialisti chcete vzdy obmedzovat inych len nie seba, ale ak mas charakter, tak si to vyskusat aj z tej druhej strany.
11.04.2024 - 06:51:54
00
Marli napísal:
Toto snáď nemôže niekto myslieť/napisat vážne: "Uz len logicky ,ze tam vzniklo Mtb tak nemozme ho takto hejtovat."

Viem, že vytrhavam iba 1 vetu, no je to non-sense


Ved logicky... asi logikou socdem to nejak vychadza. Ja som tiez zostal v nemom uzase, ze co pise. Double citas to po sebe?
11.04.2024 - 07:46:02
00
co je na tom nelogické vyvrátit názor ked prídem za rodičmi a hned počúvam všetko západné je zlé pritom všetky spotrebiče a auto majú zo západu tak sa ich pýtam na tú ich logiku. Ale chápem vy ste nad takými ludmi zlomili palicu a nekomunikujete alebo možno takých na Vaše štastie nepoznáte ale je ich dosť aj medzi mladými len su ticho a hlas dajú až vo volbách . Pridem sem tu som tiež za idiota. Potom prečo nevolím a prečo už lepšie nebude. Preto sa priklanam k názoru čo mi tu radíte a to nekomunikovať ani s Vami ani s rodičmi o témach ako politika a vojna.
Bez ohladu čo som ja povedal možme si robiŤ čo chceme, ked bola pred dvoma dnami teplota takmer 31°C v CZ a AT, ci momentálne záplavy rieky Ural ktoré si nikto nepamätá .
11.04.2024 - 08:13:16
00
a ten ich názor na západ vyvraciaš tym, ze "Cteni rodicia pocuvajte, nie je vsetko na zapade len zle, MTBiking je super"? Tak to priateľu, šetri slová a radšej ich na ten západ zober, keď si taký scestovaný.
11.04.2024 - 08:22:54
00
nejde o to, ze mas iny nazor, ale o to, ze sa svojim nazorom neriadis, ale chces ho vymahat od inych. Ved chod prikladom. Ukaz nam, ako sa to robi. Nic viac, nic menej. Ani to nedokazes.
11.04.2024 - 08:24:54
04
Ide o to, ze svoj nazor prezentujes za pravdu, a fakty ignorujes aj ked su ti predostrete na striebornom podnose.
11.04.2024 - 09:29:51
02
peter120 napísal:
Kazdy kazdeho drzi za gule

Trefa :y:
11.04.2024 - 13:38:15
00
Čo na to TUPOvoliči ?! …

Robert Fico po rokovaní s ukrajinským premiérom Denisom Šmyhaľom povedal, že Slovensko chce byť dobrým a solidárnym susedom, a ponúkol „maximálnu súčinnosť pri hľadaní mierových riešení“. Premiér vravel, že použitie ruskej vojenskej sily bolo porušením medzinárodného práva.

Fico hovoril o slovenskej podpore, aby sa Ukrajina stala členom EÚ. „Nie sme krajina, ktorá by chcela klásť prekážky,“ povedal s tým, že Ukrajine želá čo najrýchlejší vstup do Únie.

Dohodli sa podľa neho na železničnom prepojení Kyjiva a Košíc, na spolupráci v oblasti energetiky – konkrétne na zlepšení prepojenia elektrických sietí, aby sme ju mohli Ukrajine lepšie dodávať. So Šmyhaľom sa dohodli aj na modernizácii cestného hraničného priechodu vo Vyšnom Nemeckom, aj na identifikácii ďalších cezhraničných projektov.

Slovensko podľa Fica bude garantovať koridory na vývoz ukrajinských poľnohospodárskych produktov. Premiér podľa svojich slov ponúkol Ukrajine pomoc v oblasti odmínovania vrátane výcviku ľudí.

„Na komerčnej báze je Slovenská republika pripravená spolupracovať aj vo vojenskej oblasti,“ povedal slovenský premiér s tým, že pomôžeme aj obetiam vojny v zdravotníckej oblasti.Denník N
11.04.2024 - 14:51:17
011
Tí sa to nedozvedia, na dezole mediách nie je o tom rokovaní ani zmienka a na pravde síce je, ale je nejakou "náhodou" vynechané - „Na komerčnej báze je Slovenská republika pripravená spolupracovať aj vo vojenskej oblasti :)
11.04.2024 - 15:25:01
11
Práca RuZka v Rakúsku...
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/706231-dobre-vztahy-s-ruskom-koncia-rakusko-rozkryva-najvacsi-spionazny-skandal-v-modernych-dejinach/
11.04.2024 - 17:27:28
011
keyboard_arrow_up