Prológ 3 miesto, prvé Matine pódium mimo SK 💪

Prílohy:

IMG-20240416-WA0003.jpg
IMG-20240416-WA0003.jpg 386.1 KiB thumb_up1thumb_down

IMG-20240416-WA0002.jpg
IMG-20240416-WA0002.jpg 313.13 KiB thumb_up1thumb_down

16.04.2024 - 12:36:00
014
https://www.epic-series.com/4islands-riders-results
16.04.2024 - 12:47:37
00
Imroman, Boo_boo

Caume. Mali sme tu total ultra sviatok MTB v podobe Cape Epic, kde okrem inych hviezd startovali aj nase baby - ultra super hviezdy - kedze to dokoncili a umiestnili sa.

Pozeral som tie trapne clanky na Pravda.sk @ Sme.sk co je total nuda a dehonestovanie toho vykonu co baby dali.

Myslim, M T B iker je to spravne miesto, kde by sa mali taketo vykony prezentovat, chvalit a oslavovat. Aspon take su moje skromne ocakavania.

Ked uz MTBiker rastie (som tomu rad ia podporujem ho), tak by som ocakaval, ze sa tejto teme budete venovat vo vsetkej pompeznosti. Ako som iz spomenul, tak na super ONLINE moderovanu diskusiu s prezentaciou videii a fotiek z Cape Epic by mohli stacit dva mobili, dva PC a internet.

Priestory mate fakt krasne, tak bolo by to viac ako ziadane nieco take zorganizovat.

Rozhodne by to bolo ocenovanejsie ako prezentacie zltych cisticov bajkov.

Skutocne by ste mohli riesit co sa deje v MTB, aby ste casom neklesli na uroven niektorych webov, kde sa nedokazete preklikat cez balast ku clanku.

Pozrime sa kolko clankov bolo venovanych Transalp… svetakom a MS XCO?

Cape Epic je aj pre tuto komunitu viac ako zaujimave podujatie.

To sa ani nejdem pytat, preco baby nemaju aspon malu nalepku na bajku od MTBiker?
16.04.2024 - 13:58:21
410
Ahoj, ja odpoviem na niektore tvoje dotazy...snazime sa sprostredkovat clanky/videa z akcii, kde sme boli a robit tie reporty formou "vtiahnutia" do deja - to je priklad Transalpu a dalsich. Sice takto nevieme "pokryt" vsetko ale na druhej strane reporty ako robime my som inde velmi nevidel. Clanky so svetaku som robil, ked sa to dalo nejako rozumne sledovat co uz je trochu problem a Cape Epic je na tom podobne. Prezentovat videa, ci fotky z Cape Epic ako si predstavujes nejde len tak - na to treba prava a povolenia atd. Ak sa do Cape Epic niekedy pustime, bude to uz v nasom style. Jednoducho sa neda robit vsetko aj ked chapem tvoj pohlad na vec. Netvrdim, ze nespravime napriklad dodatocne rozhovor. Co sa tyka nalepiek a podpory, tiez to neni take jednoduche ale to uz je na inu a dlhsiu debatu.
16.04.2024 - 14:20:10
02
Dik za rychlu reakciu!

Tak potom Go back to basic… spravte jednoduchu online besedu… bez foto/video - iba to co si natocili a nafotili baby.

Ospravedlnujem sa za prejav…
(Ked to zvladaju dezolati a konspirateri, tak vy to zmaknete AKO NIC!)
16.04.2024 - 14:30:11
00
To si predstavujes ako report z lokalneho maratonu... Ked uz sme pri tom, tak pokrytie z Cape Epic nemal ani GMBN. Tie svetove sutaze su tvrdy biznis, vsetko je naviazane na zmluvy a neviem ci pretekari mozu bez dovolenia davat hocico z preteku na svoje socialne siete, spravidla maju nejakeho marketera, ktory toto vsetko riesi, aby boli aj sponzori spokojni...
A to s tymi nalepkami. Kazda strana rozhodne sama, koho chce podporovat/od koho mat podporu. Pre koho sa rozhodne jedna ci druha strana, nam moze byt srdecne jedno.
16.04.2024 - 14:57:06
01
Tecka To je hlavne problém Števkovej s Krahulcovej, ktoré majú extra nezáživnú prezentáciu v médiách a nič s tým nerobia dlhodobo. Že majú super výkonnosť je jedna vec, ale aj na Slovensku je veľa viac viditeľných ľudí, čo jazdia oveľa horšie.
Sa pozri na Imromana a Jana Halíka napríklad, čo šli Transalp, a akú super reportáž o tom urobili, aj koľko zaujímavých článkov o tom predtým o príprave vzniklo.
16.04.2024 - 15:48:46
00
Toto vobec nerozporujem. Skor by som to vyzdvihol.. Martin s Janom spravili viacero dobrych reportazi…
Tak to trocha mozno potiahnut, aby sa to dostalo k ludom. Toto forum zacalo ako komunitne, teraz je tu aj biznis, ale aj tak je tu silna MTB komunita, ktora by to ocenila. Alebo som tu sam koho by zaujimalo viac?
16.04.2024 - 15:52:46
00
janjanocko napísal:
Tecka To je hlavne problém Števkovej s Krahulcovej, ktoré majú extra nezáživnú prezentáciu v médiách a nič s tým nerobia dlhodobo. Že majú super výkonnosť je jedna vec, ale aj na Slovensku je veľa viac viditeľných ľudí, čo jazdia oveľa horšie.
Sa pozri na Imromana a Jana Halíka napríklad, čo šli Transalp, a akú super reportáž o tom urobili, aj koľko zaujímavých článkov o tom predtým o príprave vzniklo.


Možno je to práve o tom, že niekto jazdí preto aby mal výkonnosť a niekto preto aby sa prezentoval. A nemyslím to vôbec v zlom.
16.04.2024 - 20:42:08
04
Len Martin a Jano urobili Transalp lebo to bol projekt MTBIKER aspon si myslím. Pár rokov dozadu išiel Jano rovnaký pretek s Kajom Hartlom na umiestnenie ale to už málo kto asi vie čiže nežime v bubline ale berme veci realne a v kontexte ako sa cyklistike na Slovensku darí a čo kto tomuto športu dava. U nás je o cyklistiku na úrovni ale na úrovni nie o vozenie sa po cyklaku taký záujem ako v Taliansku o hokej.
16.04.2024 - 22:07:08
02
Dzeff napísal:
Možno je to práve o tom, že niekto jazdí preto aby mal výkonnosť a niekto preto aby sa prezentoval. A nemyslím to vôbec v zlom.


Nechcem tu uz zbytocne prihadzovat do ohna, ale na Transalpe sme boli 5x na bedni :) Ale pointa je, ze dnes uz nestaci len dobre jazdit pretoze kolko ludi ten sport sleduje mimo toho co robi Sagan ak sa bavime v sirsom kontexte. Schopnost podelit sa o zazitky s ludmi alebo im nieco priniest na oplatku nad ramec je velmi dolezite pretoze uprimne povedane...inak je to stale "len" jazdenie na biku a podpora sama nepride.
17.04.2024 - 08:39:41
12
K tomu len toľko, že možno práve kvôli tej ich chýbajúcej prezentácií mali baby problém zohnať sponzorov aj napriek slušnej výkonnosti. Sponzor vždy očakáva, že z toho niečo bude mať. Len výkonnosť dnes úplne nestačí.
17.04.2024 - 08:54:52
02
Stačí sledovať čo sa stalo so svetovým pohárom MTB. Kedysi som to pozeral free na eurosporte a to si dovolím tvrdiť, že to bolo v dobe kedy ten šport bol populárnejší ako v súčasnosti. Dnes pýtajú také pálky spoločnosti čo majú práva na vysielanie, že je to na zamyslenie. Šport ako dojná krava. Svet bez emócií. Len aby sa stihlo čo najviac promo akcií, tlačoviek, rozhovorov...Ešte sa závodník ani poriadne nevydýchal, už ho postavia pred reklamný panel a ide sa interview. V čom sa vlastne líši profi športovec od robotníka za pásom, keď pomynieme finančné hľadisko?
17.04.2024 - 08:58:09
00
tak v sporte by malo ist hlavne o ten vykon co ten clovek dokaze podat. nie o to ako sa prezentuje a kolko ma likov a na insta. toto je podla mna pomylene.
tu prezentaciu by im mal robit nejaky marketer od sponzora ktory na tom chce zarobit.

ci nemas insta nebudes chodit na preteky?
17.04.2024 - 09:55:43
03
Bohuzial v dnesnej dobe to tak je. Sami chalani v DH scene povedali, ze na SVK nedokazu mat taky instagram ako jazdci z Francuzka, Ameriky a ine. Preto maju aj potom vacsi problem najst nejaky tim, lebo sa tie timy pozeraju preve na tie cisla socialnych sieti a potom aj samozrejme na nejake tie vysledky. Bohuzial zijeme v dobe marketingu na socialnych sietach a okrem vykonu je aj toto dolezita cast pre sponzorov. Ti co maju instagram si to uz urcite davno vsimli a ano patri to k tomu. BOhuzial v tomto pripade maju baby na socialnych sietach prezentaciu slabu, co sposobuje aj tu mensiu podporu. A urcite by som sa neobuval do MTBIKER len kvoli tomu, ze tu je. O babach boli spravene aj samostatne rozhovory, ktore som si rad precital. Na Slovensku je dost vela kvalitnych pretekarov, ale to neznamena ze teraz vsetkych musi zastresovat MTBIKER a pisat o nich.
17.04.2024 - 10:01:27
02
keyboard_arrow_up