podla mna nie lebo toto tam uz je roky a smer Trnavske nie je fyzicky mozne nieco tahat tade..
A čo tak zosadnúť z bicykla, prejsť cez prechod pre chodcov cez Krížnu, postaviť sa pred semafor pre autá a pokračovať po cyklokoridore, ktorý je vyznačený na Krížnej po Trnavské mýto? Na gúglovi ešte nie je ten koridor vyznačený ale v reále je.
To si napísal, len aby si hľadal problémy, ktoré pre normálneho cyklistu sú jednoducho riešiteľné?
zrovna ty mi hovoris o pochodovani s cestakom?
ano nad touto alternativou som uvazoval a tebe to pride ako normalne? ides cez prechod (odmyslime si cestne tretry) a na konci prechodu sa otocis o 90stupnov a vysadas na bike lebo je tam namalovany bicykel na ceste. ked budete styria s rodinkou, stihnete to este pocas zelenej pre pesich alebo nie a budes tam stat ked z karadzicovej uz sa priruti auto alebo iny cyklista?
podla mna nie lebo toto tam uz je roky a smer Trnavske nie je fyzicky mozne nieco tahat tade, je tam chodnik ktory je uzky aj pre chodcov okolo konskej zeleznice
Riešiť by sa to dalo cca takto:
Attachment:
konka.JPG
Dnes je od Trnavského mýta na Legionársku krátky pravý odbočovací pruh (cca 20 metrov = 4 autá alebo 1 autobus). Ten však ide v rovnakej fáze spolu s priamym smerom a pri pravom odbočení sa nedáva prednosť chodcom a cyklistom (tí majú v tom čase červenú). Ak by sa pravý a priamy pruh zlúčili, tak sa získa priestor od Krížnej. Taktiež sa zväčší polomer odbočenia, čo znamená rýchlejšie a plynulejšie odbočenie (najmä autobusov).
Zo strany od Legionárskej by sa pri posune osi vozovky smerom od budovy koňky tiež dal získať priestor.
ano toto mi tiez napadlo, ten odbocujuci pruh je tam asi aj koli kapacite aut aby fronta nesiahala prilis daleko. v spicke stoja casto auta az po svetla vzadu
dalsia vec s ktoru sa stretavam pri prechode cez mesto smer karpaty je Vajnorska od Novej doby po Istrochem. tam by sa tiez malo nejak vyznacit cyklo koridor alebo nieco ci? okrem toho su tie semafory pred Vivom nastavene tak ze pokial clovek nedupe 40+ neda sa ten treti stihat
Ja by som chcel strasne rad pocut od cyklokoalicie alebo nejakej podobnej skupinky ktora stoji za rozvojom cyklotras v meste ako spravne pokracovat v jazde ked idem od blumentalu po segregovanej cesticke pre cyklistov po blumentalskej a na konci je cyklo prechod so svetlami a za nim uz len chodnik pre chodcov.
Ak za prechodom cyklocesta nepokracuje aky vyznam ma cykloprechod?
asi viem o čo Ti ide ... A teraz bez podpichovanie: ... segregovanú cestičku pre cyklistov tam nevidím, je to normálna cesta s piktogramom bicykla a šípkami (DZ č. 635 Koridor pre cyklistov): Značka vyznačuje smer jazdy cyklistov. Vodičov motorových vozidiel upozorňuje, že sa nachádzajú na vozovke so zvýšeným pohybom cyklistov.
teraz všeobecne: častejšie sa tu vyskytujú nesprávne použité názvy, pojmy a podobne. Potom ľahko sa ľudia uvedú do omylu a vznikajú nezhody. Treba mať jasno v terminológii. (Viem, mne sa to ľahko píše, keď s tým príchádzam do styku takmer každý deň)
Hej, ľudia väčšinou všetko nazývajú cyklotrasa. Taktiež vedenia miest a hrdia sa tým, že máme tisíce km cyklotrás, ale z toho je, tresknem blbosť 90% iba označená čiara na mape a C na lampe, alebo zvodidle, prípadne piktogramy na zemi a každých 10 metrov kanal, ktorý treba obchadzat. Minimum je naozaj segregovana cesta pre cyklistov a to pomlcim o napojení sa na ne, prípadne zrazu nič, kam dalej a podobne.
Len problém je ten, že pre každého je cyklotrasa niečo iné. Pre niekoho to je len niečo, čo vyzerá ako hrádza, pre niekoho to je aj namaľovaný cyklopruh na ceste.
tu u nás raz vyšla aj mapa že Cyklotrasy v okolí Košíc... bola ako príloha jedných novín...kopa tých "cyklotrás" je po takých frekventovaných cestách že tade na bajku radšej vôbec nejazdím
V okoli Bratislavy je tiez zopar takych, na mape vyznacena cyklotrasa, v realite uzka frekventovana obojsmerna cesta bez krajnice a s nakladakmi z blizkeho strkoviska za chrbtom. Super pocit ked pocujes taky kolos za tebou brzdit, lebo oproti tiez ide auto a uhnut mozes jedine do skarpy. Za toto by som daval zodpovednym povinnu jazdu aspon raz do tyzdna po tej "cyklo" trase.
Len na okraj dodám, že ostrovček/miesto medzi prechodmi pre chodcov na Krížnej,smer k tržnici je dosť úzke (na bicykel). Nedávno som videl/pocul zvonit električku už z diaľky, na pani a dieta na bicykloch (áno,odhadom asi mala menej ako 10r).
Trocha odbocka k susedom, ale mozno bude pre niekoho zaujimave - je tam sumar aktualnych limitacii v Rakusku a naznaky buducnosti, ak sa im podari presadit zmeny: https://www.youtube.com/watch?v=7TzFJoD-o7Y
V tejto súvislosti pripomeniem, že aj v roku 2022 aj v roku 2023 bol v parlamente návrh na zákon o turitických trasách, ktorý by významne upravil (k lepšiemu) status (aj) cykloturistických trás vo vzťahu k vlastníkom a úradom. Keby ten zákon prešiel, tak by sme mali asi mali ešte lepší status trás, než o akom Rakúšania vôbec rozmýšľajú (i keď toto tvrdenie by si vyžadovalo trochu podrobnejšiu analýzu).
Bohužiaľ, aj v roku 2022 aj v roku 2023 tie návrhy potopila Sme rodina.
Otázka lebo si teraz nie som istý. Auto odbáča dooprava mimo cesty (napríklad dvor rodinného dvora, parkovisko atď). Dáva znamenie o zmene smeru. Cyklista idúci tým istým smerom po ceste ho môže obehnúť po pravej strane a auto mu musí dať prednosť? Či cyklista musí dať prednosť autu? Pri križovatke nie, ale túto kombináciu som nenašiel.
Ja som nasiel toto tu na fore: Obiehať vpravo môžeš:
"Pomaly idúce alebo stojace vozidlo môže cyklista idúci rovnakým smerom predchádzať aj po pravej strane vozovky alebo krajnici, pritom je povinný dbať na zvýšenú opatrnosť; to neplatí, ak vodič takého vozidla dáva znamenie o zmene smeru jazdy doprava."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A čo tak zosadnúť z bicykla, prejsť cez prechod pre chodcov cez Krížnu, postaviť sa pred semafor pre autá a pokračovať po cyklokoridore, ktorý je vyznačený na Krížnej po Trnavské mýto? Na gúglovi ešte nie je ten koridor vyznačený ale v reále je.
To si napísal, len aby si hľadal problémy, ktoré pre normálneho cyklistu sú jednoducho riešiteľné?
ano nad touto alternativou som uvazoval a tebe to pride ako normalne? ides cez prechod (odmyslime si cestne tretry) a na konci prechodu sa otocis o 90stupnov a vysadas na bike lebo je tam namalovany bicykel na ceste. ked budete styria s rodinkou, stihnete to este pocas zelenej pre pesich alebo nie a budes tam stat ked z karadzicovej uz sa priruti auto alebo iny cyklista?
Riešiť by sa to dalo cca takto:
Dnes je od Trnavského mýta na Legionársku krátky pravý odbočovací pruh (cca 20 metrov = 4 autá alebo 1 autobus). Ten však ide v rovnakej fáze spolu s priamym smerom a pri pravom odbočení sa nedáva prednosť chodcom a cyklistom (tí majú v tom čase červenú). Ak by sa pravý a priamy pruh zlúčili, tak sa získa priestor od Krížnej. Taktiež sa zväčší polomer odbočenia, čo znamená rýchlejšie a plynulejšie odbočenie (najmä autobusov).
Zo strany od Legionárskej by sa pri posune osi vozovky smerom od budovy koňky tiež dal získať priestor.
dalsia vec s ktoru sa stretavam pri prechode cez mesto smer karpaty je Vajnorska od Novej doby po Istrochem. tam by sa tiez malo nejak vyznacit cyklo koridor alebo nieco ci? okrem toho su tie semafory pred Vivom nastavene tak ze pokial clovek nedupe 40+ neda sa ten treti stihat
Ak za prechodom cyklocesta nepokracuje aky vyznam ma cykloprechod?
asi viem o čo Ti ide ... A teraz bez podpichovanie: ... segregovanú cestičku pre cyklistov tam nevidím, je to normálna cesta s piktogramom bicykla a šípkami (DZ č. 635 Koridor pre cyklistov): Značka vyznačuje smer jazdy cyklistov. Vodičov motorových vozidiel upozorňuje, že sa nachádzajú na vozovke so zvýšeným pohybom cyklistov.
teraz všeobecne: častejšie sa tu vyskytujú nesprávne použité názvy, pojmy a podobne. Potom ľahko sa ľudia uvedú do omylu a vznikajú nezhody. Treba mať jasno v terminológii. (Viem, mne sa to ľahko píše, keď s tým príchádzam do styku takmer každý deň)
S cestakom po chodniku? Robis hanbu normalnym cyklistom.
Ked obcas idem od stareho Avionu, tak po Kriznej az po Trnavske myto furt po cyklokoridore.
https://www.youtube.com/watch?v=7TzFJoD-o7Y
Bohužiaľ, aj v roku 2022 aj v roku 2023 tie návrhy potopila Sme rodina.
"Pomaly idúce alebo stojace vozidlo môže cyklista idúci rovnakým smerom predchádzať aj po pravej strane vozovky alebo krajnici, pritom je povinný dbať na zvýšenú opatrnosť; to neplatí, ak vodič takého vozidla dáva znamenie o zmene smeru jazdy doprava."
https://www.cas.sk/clanok/2924447/nova-krizovatka-v-bratislave-z-11-ostrovcekov-sa-vodicom-kruti-hlava-co-na-to-analytik/