Kategórie
Bike-techposledný komentár: 10. 10. 2008 o 11:10
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
No nič, veď to nevadí ? Bikovať budem v čiernej diere teda ešte 6 dní a potom sa možno zjaví výjazd
pri otvoreni heat mapy na mna vyskocilo okno, kde sa okrem ineho pise, ze...
The global heatmap shows ‘heat’ made by activities with visibility set to “Everyone” over the last 12 months.
scarinko ride bude asi myslena cestna cyklistika - ale pozeram ze vacsina ludi si tak oznaci vyjazd, takze u nas nefunkcne.
mozno je zmena prave v tom, ze zobrazuje uz len public vyjazdy - vacsinu jazd mam len pre followerov (+ mam skryte zaciatky a konce) a este nedavno som videl na heat mape dost vyraznu zachadzku k nam do dvora a teraz uz je tam len par ciarok.
scarinko mne dáva mtb výjazd k mtb biku automaticky. Akurát spätne som si všetky mtb výjazdy aj v strave dal ako mtb výjazdy. Ale pre global heatmaps je to asi jedne keďže ich už nemám verejné.
Cez stravu na pc/prehliadaci by mal byt komplet zoznam.
kolkokrat som potreboval vediet ci sa niekadial dostanem na cestaku, na heatmape hruba ciara akoze sa tam jazdi o dusu a realita bola ze tam ziaden asfalt nebol lebo tadial jazdili offroad biky
edge to uz rozlisuje, ale mam pocit, ze cca do maja 2022 to nerobilo ani tam, ale to uz je jedno z hladiska heat mapy.
ak chces poznat povrch nejakej trasy, tak si to skontroluj napr na komoote, to byva relativne presne.
Ano, zoznam je kompletny, ale nezobrazuje to urcity vybrany konkretny den. V mobil app je moznost "Today".. Ale vsak o nic nejde..
kolkokrat som potreboval vediet ci sa niekadial dostanem na cestaku, na heatmape hruba ciara akoze sa tam jazdi o dusu a realita bola ze tam ziaden asfalt nebol lebo tadial jazdili offroad biky
Aha, ja to mám tak, že na Garmine mám nastavený cestný a MTB profil podľa bikov… A potom asi aj biky na Strave mám označené ako cestné alebo MTB