dobré jasné značenie
ja osobne som nemal problem z tratou, skor naopak, videl som ako
blondava policajtka bez zavahania vyskočila po aute, ktore nechcelo
zastat, ked som prichadzal, všetky auta davali za asistencie policie
prednost mne, nie naopak

s tymto naozaj suhlasim, policajtov mali na kazdom kusku, kde bola sanca stretnut auto...

kedze som bol zaregistrovany cez net, prezentacia prebehla v podstate rýchlo

aj my sme boli zaregistrovani cez net a nacakali sme sa aj tak dost, ale je babenke odpustene, kedze hlad je hlad, aj ked je to len prezleceny smad :lol: ale nebyt tam ceskeho spoluorganizatora, asi by nas ani nezaregistrovala, kedze s tym on-line systemom robila asi prvy krat a inych ako polskych pretekarov tam nevedela najst :roll:

podivné vysledkove časy, polar som vypol až po umyti bajku a aj tak som mal vo vysledkoch dlhší čas ako na budíku


aj my sme mali uvedeny nejaky divny cas a to som zapla hodinky so "startovnym vystrelom" a kedze sme mali chipy, malo nas to zaregistrovat az po prejdeny startu... a este aj tak sme mali vo vysledkoch dlhsi cas v porovnani s tym na hodinkach :roll:

odporučal by som povinne absolvovat večne nespokojným stažovatelom
:P možno by si začali aj niečo vážiť :idea:

podobne slova som v rovnakom case pisala v inej teme tohto fora :P
01.09.2008 - 22:54:39
00
K tomu divaniu sa pred seba mozem povedat len tolko, ze som sa pozeral aby som nikoho nezrazil. Promenadovali sa tam ludia a pre nich som nezazrel tabulku a nie raz. Policajtov bolo na trati naozaj vela a makali, cesta sa krizovala naozaj vela krat a aj soferi na cestach boli ohladuplni ako sa dalo to je pravda. Vzhladom na to ze to vyzera na celkom silnu premavku to bolo zvladnute z mojho pohladu. Policajtov bolo vela aj vo vyhlasovani vysledkov :).
Registrovany som bol tiez cez net, len platbu som nechal na prezentaciu a dokonca mi vzali Skk, kedze zmenarne v SR nerespektovali vlastne otvaracie hodiny... Ale tie rady.. Ked vidim pred sebou 100 ci viac ludi a nepohnem sa 10min z miesta... To nepovazujem za hladku registraciu :D .Na šele bolo viac ludi, dostal som aj čip a to za pol minutky. A pred chlapikom co riesil reklamaciu UNPAYED cipov bol neustale rad, takze ich nebolo malo zle zaregistrovanych...
K plusom by som dal aj veeeelke miesto na povalovanie sa, pekneho travnika bolo vsade dost. :)
01.09.2008 - 23:06:52
00
keyboard_arrow_up