Ono zatiaľ ani nie je u nich dovod byť nespokojní, keďže tie témy sú dosť abstraktné a vzdialené a vôbec sa ich nedotýkajú. Je pol roka po voľbách, stále sú na víťaznej vlne, plus si to potvrdili v prezidentských voľbách. Zrejme ešte do euro volieb k nejakým väčším zmenám nepríde. A aj keby prišlo, tak im je to jedno, lebo myslím že 90% z nich sa to nijak nedotkne. Medveď ich reálne neohrozuje, do lesa nechodia, RTVS nepozerajú, nepočúvajú, na stav zdravotníctva sú zvyknutí, že niekoho neodsúdili že kradol? Veď to nebolo ani doteraz, atd. Keby aj zastavili eurofondy tak reálne sa ich to dotkne tak za dva roky, možno neskôr, až keď sa budú cesty a mosty rozpadať a pod. Ale na druhu stranu stále verím, že sa aj oni otočia, lebo vláda v svojej “neomylnosti” začne robiť veci na hulvata, ktoré už budú aj vidieť a toto sa im nebude páčiť. Jedinou cestou je, že ich zosadia ich vlastní, keď sa v ich očiach zhovädia. Ako napr Danko v minulosti.
08.05.2024 - 13:20:44
00
Nedá mi nereagovať 🤣. Píšete tu, či sú spokojní, alebo nie sú spokojný. Či chcela zmeny, či nechceli zmeny. Nik si ale neuvedomujete, že spoločnosť je polarizovaná, rozpoltená a jedna strana bojuje proti druhej. A dostávame sa k tomu, o čom som písal naposledy a nik z vás to nepochopil a začali ste mi písať správy, že čo sa mi na Ficovi páči 😀. To bol len dôkaz, že ste to nepochopili, ale že vôbec, čo som tým chcel povedať a hneď som bol vami zaškatulkovaný na opačnú stranu. To je len dôkaz, ako rozmýšlate. Veľa ľudí nevolilo smer, hlas, SNS, či pelleho, ale volilo PROTI Progresívnemu Slovensku, proti Sas, proti LGBTI, proti slniečkarom, proti bratislavskej kaviarni. O tom hovorím, polka Slovenska bojuje proti druhej polke. Oni nevolili za niekoho, ale proti nám. Tak ako (priznajme si to) sme my volili aj proti Ficovi. Začalo to, keď Ficko začal používať výrazy ako slniečkári, bratislavská kaviareň, extrémny liberalizmus. Začal strašiť a štvať jednu skupinu proti druhej. A samozrejme to by nebolo Slovensko aby sa druhá skupina nezačala brániť tými istými zbraňami. A to je to o čom som písal. Nadavajte im do oviec, do dementov, do dezelátov. Nespochybňujem sú. Ale.. Tým pádom, robíme presne to, čo Fico. Klesáme na jeho úroveň. A ja sa teraz pýtam? Ako chcete na Slovensko prinavrátiť, demokraciu a aby to tu fungovalo? Aby tu nerozložili RTVS, súdnictvo, prokuratúru a všetko rad za radom? Posledné parlamentné a aj prezidentské voľby ukázali jasné jednu vec. Bola mimoriadna účasť a obom táborom sa podarilo zmobilizovať veľkú časť nevoličov. Ale realita je taká, ako sa aj ukázalo, že v tom bazéne, v ktorom plávajú nevoliči, je oveľa väčšia časť anitisystému, anti eú a NATO, anti LGBTI a anti všetko, anti demokracia. Jasné to ukázali výsledky volieb jedných, aj druhých. A ako teraz chceme aby sa Slovensko vrátilo späť na správnu cestu? Tak že im budeme nadávať do oviec, dezolátov a idiotov? Tak sa to podarí? Veď my ich potrebujeme! Časť z nich potrebujeme pretiahnuť na našu stranu! Bez nich ťažko zvítazí niekto iný, ako smerohlas! A myslíte, že ich získame tak, že im budeme nadávať do dezolátov a oviec? Veď okamžite pred nami zavrú dvere a nebudú sa s nami nikdy baviť. Skončili sme u nich. Oni z veľkej časti práve volili PROTI nám. A nie, že chcú zrušiť Ušp, rozpustiť čurilovcov, či rozložiť posledné ostrovčeky slobody slova. Keď im budeme nadávať, nikdy ich nezískame a my ich potrebujeme. A vždy budú voliť proti nám a my proti nim. Nie, Matovicovi sa nepodaril husársky kúsok a nepresvedčil väčšinu nevoličov plávajúcich v bazéne na svoju stranu. To len Fico to moc vtedy prepískol a prehnal a veľa jeho voličov sa od neho obrátilo a nešlo voliť alebo volili vtedajšiu koalíciu. Takže ako presvedčíme tých dezelátov za normálnych okolností plávajúcich v bazéne nevoličov? Tak že im budeme nadávať do dezolátov? Argument, že keď oni nám nadávajú do slniečkárov a bratislavskej kaviarne, tak môžeme aj my, neobstojí.
08.05.2024 - 13:57:20
09
Nie, ako my ich presvedčíme, ale ako politici, ktorých volili ich presvedčia, aby ich nevolili. Presne ako píšeš. Volili Matoviča, lebo Fico ich presvedčil aby ho nevolili, nevolili Danka v 2020, lebo ich tiež presvedčil. Oni na to musia prísť sami. Iba tak sa s tým stotožnia. Momentálne z ich pohladu terajšia vláda ich nepresvedčila, že robí zle, tak ju podporujú. A ešte jedna vec. Nechcú byt za blbcov, hlavne v zahraničí. Ak si pri nich budú ťukať napr v ČR počas hokeja na čelo, alebo počas dovolenky pri mori, tak možno začnú pozerať, že prečo. Aspoň tí, u ktorých je zmena nazoru možná.
08.05.2024 - 14:12:20
00
Jahman - ked najdes ten recept, tak sa podel. Ako vysvetlis cloveku co nikdy nevidel, ze ako vyzeraju farby, co nikdy nepocul ze ako znie zvuk. Koncept (fyziku) pravdaze mozes vysvetlit, a i ho vela pochopi, ale stale to nevidia/nepocuju. Ako s kopou slovakov - oni ti povedia ze korupcia je zla, ze populizmus je zly, ze vymysleni nepriatelia su zli, a potom povedia ze "vsetci kradnu", "vsetci slubuju", "grean deal/glob oteplovanie/lgbt"
08.05.2024 - 14:26:21
00
K tomu mam 2 poznámky: Jedna je, že v českých médiách sa čoraz častejšie objavuje Slovensko v rubrike "perličky zo sveta" (to na margo túkania na čelo, to už tu máme). Druhá vec je, ako presviedčať niekoho, kto nepočúva na racionálne argumenty. Ja len, snažiť sa o to môžeme, ale tento národ už je v pokročilom štádiu "debilizácie", tak potom to chce vyvinúť extrémne veľké úsilie tu doma ako svojho času Fico. A ako pozorujem, toto sa nikomu "z elít" moc nechce, preto "ústup" do Bruselu alebo v prípade Korčoka vajatania. Slovensko je v súčasnej situácii "neopraviteľne" a možno bude lepšie ho nechať "padnúť", aby raz mohlo byt lepšie. (ako v Grécku) Neviem no.
08.05.2024 - 14:35:33
00
JAHMANsvk napísal:
Tak ako (priznajme si to) sme my volili aj proti Ficovi.


Nie, ja a moja bublina už niekoľko posledných volieb volili ZA. Bolo si z čoho vyberať, ľudia v mojej bubline (a tisícoch iných bublín) si naozaj vyberajú podľa potrieb a sympatií, nie proti niekomu. Ja som bol dlhoročný volič SaS nie proti Ficovi, ale preto, že mali dobrý ekonomický a propodnikateľský program. V posledných voľbách som volil PS nie proti Ficovi, ale preto, lebo mali dobrý program pre ochranu životného prostredia, zahraničnú politiku a ďalšie.
Naposledy som volil PROTI hádam v roku 1998. A plno ľudí okolo mňa tiež.
08.05.2024 - 15:06:37
05
Ja som proti volil len raz, boli to prezidentské voľby a 2 skvelé možnosti. Gašparovič, alebo Mečiar.

Kedysi som volil SDKÚ, teraz SaS hlavne kvôli ľuďom a programu. Mojou druhou voľbou by bolo PS.
08.05.2024 - 15:48:45
05
cisty napísal:
Ja som proti volil len raz, boli to prezidentské voľby a 2 skvelé možnosti. Gašparovič, alebo Mečiar.


Vlastne hej, aj som vtedy tak volil PROTI Mečiarovi ...
08.05.2024 - 15:51:48
00
https://twitter.com/SimonStefanka/status/1787957942073057569
Títo nám vládnu. Títo. Bizarné. Sureálne.

pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
https://komentare.sme.sk/c/23327338/taketo-veto-prezidentky-by-mohlo-zaujat-aj-volicov-smeru-ak-nieco-vlastnia-komentar.html :o:
08.05.2024 - 16:58:28
15
JAHMANsvk napísal:
Takže ako presvedčíme tých dezelátov za normálnych okolností plávajúcich v bazéne nevoličov? Tak že im budeme nadávať do dezolátov? Argument, že keď oni nám nadávajú do slniečkárov a bratislavskej kaviarne, tak môžeme aj my, neobstojí.

Dal som ti palec hore, pretože z veľkej miery súhlasím a sám som si kládol podobné otázky. Určite ich nepresvedčíš nadávkami a urážkami, ale žiaľ ich nepresvedčíš ani po dobrom, v relatívne priateľskej debate. Možno sa mýlim, ale jedinou cestou pre nazvime to jednoduchý pospolity ľud je tvrdý marazmus, sklamanie a nedostatok. To možno vyženie viac ľudí do miest odkiaľ sa dajú prehlasovať títo pohrobkovia komunistov a prisluhovačov. Národná obroda nastane postupným prebudením ľudí, ktorí budú strácať zamestnanie, nebudú mať adekvátnu lekársku starostlivosť ani dostatočné dôchodky na žrádlo a lieky. Alebo potom skokovo cez ruské vojsko..
08.05.2024 - 17:02:34
04
Mame 1 volebny obvod a pomerny system - presun hlasov dezolatov do miest nic nezmeni.
Treba ich vyhnat zarabat do zahranicia, az tam sa im mozno otvoria oci.
08.05.2024 - 18:31:12
01
To nie. Bratranec z Krompách, okres Spišská Nová Ves, pracuje roky v Nemecku a volil Harabina už druhýkrát. 🥹
08.05.2024 - 18:41:14
00
https://twitter.com/Lukas__Valenta/status/1788182167022960874
Tragédie slovenského národa v jednom videu.

Holubice míru nacpané do krabice od větráku "vysvobozené" triem banditů Ficem, Blahou a Blanárem.

Za pozornost stojí holubice první, která na slavnostní okamžik nečekala a z krabice se vysvobodila sama.

lacné gestá chorých mozgov
08.05.2024 - 19:25:10
03
A buducnosť je asi takáto (neoverené, vypožičané z diskusie Dennika N pod článkom: https://e.dennikn.sk/3977860/zlyhava-aj-elita-mladym-nevie-poskytnut-vieru-v-uspesnu-buducnost-hovori-profesor-ekonomie-kahanec/?ref=tit#diskusia )

"Áno, deti to vidia. Zo 40 našich maturantov si 7 podalo prihlášky aj na vš v SR. Nakoniex tu po prezidentských voľbách neostáva ani jeden. Citujem "Pozrite si prieskumy, pani učiteľka, veď by sme tu nedoštudovali ani bakalára.. a možno by sme už nemohli za hranice. Starí rodičia sa zbláznili, otec tiež, tí budú voliť stále Fica. Neviem ich zmeniť a už nevládzem. Tak nech si ho majú, ale bezo mňa. "
09.05.2024 - 08:56:08
37
Najlepší odídu a najhorší tu vládnu a budú vládnuť. No som zvedavý koľko rokov ešte táto krajina vydrží. Lebo raz to takým tempom kolosálne kľakne ako domček z kariet. Na tých starých osprostených nebude mať kto robiť, lebo vyženú všetkých kvalitných na západ
09.05.2024 - 09:12:10
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up