Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Inak pekne to mas rozpracovane, staci par vyjazdov a hned budes mat aj 32x32
Ako vies, ze tam nie je nic zaujimave ked si tam este nebol?
Madarske rite a ciganske dediny a ine nezaujimave veci.
Tato specialna partizanska operacia prebiehala hladko a bez spozorovania nepriatelom, mala vsak jednu chybu - sklon toho svahu bol vacsi nez som cakal a musel som ist dost daleko. Navrat nahor preto trochu bolel. Proste zlyhal prieskum terenu, ako obvykle.
V Squadrats som so stvorcom 19x19 narazil na limity v tomto case neriesitelne a tak pokracujem v zvacsovani Yardinha. Zacal som pohlcovat Petrzalku a spajat lesne turistiky a vyjazdy v MK
A samozrejme pokracujem dalej, je to fajn zabava a najma skvela motivacia na dlhe trasy. Minuly rok som nedal ani jednu stovku, tento rok uz 4, a to len vdaka stvorcom
Vďaka, ďalšie zväčšenie bude už o dosť prácnejšie, keďže biele miesta mám v krkolomnejšie dostupných lokalitách.
U nás to chcem viac potiahnuť na Slanské vrchy, od Izry po Makovicu by som to mal postupne vedieť dať z domu a potom možno dôjde aj na vlak.
inak ja uz vdaka stvorcom jazdim po cestach bez krajnice ovela castejsie nez kedykolvek predtym. Inak sa to na vychod od BA ani neda, tam to nie je pretkane polnymi cestami tak bohato ako v Rakusku, a tak nezostava ine, len po ceste. Aj vcera oblast Stvrtok na Ostrove - Samorin - Paka, skoro vsetko po ceste. A tusim na mna ani ziadny madar netrubil
btw, uz sa tesim na dobyvanie Senca a jeho okolia, to este len bude oriesok. Same frekventovane cesty