Keby som tam siel, tak by som si sadol na tento travnaty svah pod cestou. Most bude zavrety, takze ta nebudu rusit ziadne auta, v pohode uvidis vsetko, a este aj sedis. A je to dost dlhe, zmesti sa tam kopa ludi
Presne tam:) no o pár desiatok m ďalej. Sú/budú tam zábrany, no i tak to je najlepšie miesto (takmer porovnateľné s VIP tribúnou oproti), keď už ste prezradili;)
Ďalekohľady su vítané, na obrazovky bude vidieť a mate pekny priestorový výhľad, i má budovu Auparku/Esetu
Sak z Teba hotovy farmar. Jazdis este vobec? Nemyslim cestu do prace a spät.
Cesta do a z prace je super a Jezus by mi na nu nemal sahat!
Dnes som bol na bicykli doobeda aj poobede s certovym plemä a dokonca podvecer aj sam so sebou na Homoly a uzil som si to.
Turbi krasicka davaj denno denne fotky do a z prace😂
Otvaram pukacne a pivo a zvolamam duda,cicimuc,jezusa ,lagondu,missi,ludmilku a budeme pozorne sledovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale mne je to fuk, ja budem vtedy este niekde daleko v lese, a potom neskor aj na nocnej cerovke
Ďalekohľady su vítané, na obrazovky bude vidieť a mate pekny priestorový výhľad, i má budovu Auparku/Esetu
Tam nie je ani jeden kamínek. Uz konecne vymen kalkulacku!
Cesta do a z prace je super a Jezus by mi na nu nemal sahat!
Dnes som bol na bicykli doobeda aj poobede s certovym plemä a dokonca podvecer aj sam so sebou na Homoly a uzil som si to.
je to zážitok
https://en.fazer.com/products/fazer-salmiakki-mix-180g-wine-g-with-liq
Otvaram pukacne a pivo a zvolamam duda,cicimuc,jezusa ,lagondu,missi,ludmilku a budeme pozorne sledovat